Thursday, April 30, 2009

A inceput cenzura

Google a inchis recent pentru publicul larg, posibilitatea de a face upload la fisiere de tip video pe portalul sau specializat "Google Video". De asemenea accesul la facilitatile de tip "cele mai vizionate/cele mai postate filme", a fost desfiintat. Aceasta masura vine fara indoiala in urma succesului gigantic de care s-au bucurat la nivel global filme on-line precum Endgame, The Obama deception, Imaginea de ansamblu (The Big Picture), si alte filme ale curentului ce se opun dictaturii mondiale bancare.

Comunicatul oficial aici

V for Vendetta - controlul populatiei prin crize

Controlul populatiei prin crize, gripe aviare, teroristi, crize financiare, indoctrinare si propaganda prin mass-media adica operatiuni psihologice.


Reality, worst game ever

Citeste Piramida Apatiei Sociale ca sa intelegi cauzele escapismului social

Zeitgeist - o mare operatiune psihologica ?

1. Primul film Zeitgeist critica sistemul social pe buna dreptate
2. Critica guvernul, sistemul bancar, politicienii si manipularea politico-economica

3. Nu in ultimul rand, critica toate religiile (care fie vorba intre noi sunt tot o operatiune psihologica, cam invechita) dar cu precadere crestinismul. Nu cred ca vor neaparat desteptarea maselor ci invalidarea singurei religii care vorbeste si se opune globalizarii, a guvernului mondial. Ca la consiliul de la Nicea crestinismul a fost altoit cu elemente solare tot de "ei" asta este lucru stiut, acum se folosesc de acest lucru ca sa deconstruiasca.

La cativa ani apare continuarea Zeitgeist Addendum, continuarea la primul film pentru a critica aparent globalizarea...
dar,
din pacate propune solutia lor : tot globalizarea...

Si aici, fiecare trebuie sa ia o decizie : daca doreste sa ramana in traditie (in vechea societate, religie) sau daca doreste noua lor societate (new world order si tehnologie).

Oricum filmul il gasiti aici si 99% din ce prezinta este real. Problema de 1% apare cand propun societatea globala guvernata de un super computer care vede si stie tot :
http://www.thevenusproject.com/

Vensu Project este o idee logica si misto, numai ca paote fi usor pervertita catre un control fascist gen Gataca sau UltraViolet. Se incearca sa se construiasca o societate fara religie, fara traditie, fara spiritualitate. "Solutia" lor nu se bazeaza pe spirit, ci pe tehnologie - o societate tehnocrata, un fel de borg din StarTrek, o societatea fara Dumnezeu spiritual, cu dumnezeu digital.

Calcul simplu si cinstit


6,000,000,000,000 : 1, 034,824,640 = 5,798 USD / om
(Datoria catre banci) / (populatie U.S. +U.E.)

... dar cum nu toti acesti 1 miliard lucreaza, mai sunt someri, copii si batrani, de fapt doar 115 milioane de americani lucreaza si doar 211 milioane de europeni... daca acum aplicam impartirea avem urmatoarea datorie de recuperat de la persoanele active care vor putea platii aceasta suma :

6,000,000,000,000 : 326,000,000 = 18,404.90 USD / om

Surse : CIA Facts si http://www.indexmundi.com/european_union/labor_force.html
Datoria este calculata astfel :
700 miliarde ale lui Obama
300 miliarde date mai demult la banci
5000 miliarde aprobate la G20

Toată istoria acestei gripe este un enorm şir de absurdităţi pentru ca politicienii să distragă atenţia oamenilor de la criza economică.
Astfel, oamenii vor avea ce subiect să dezbată şi nu vor mai discuta despre cât de prost este gestionată criza.Mai mulţi oameni mor în Europa în accidente de maşină, însă nu voi vedea autorităţile franceze sau europene luând măsuri împotriva acestui lucru
a declarat preşedintele companiei aeriene low-cost Ryanair, Michael O'Leary.

Wednesday, April 29, 2009

Procina : de la 150 de morti la doar 8

In Mexic : de la 159 de morti s-a anuntat ca sunt defapt doar 8... pin ritmul asta peste cateva zile probabil doar 2 care aveau peste 85 de ani... o mare vrajeala menita sa ne distraga atentia de la legile care se voteaza in aceste zile si mai ales de la intalnirea Bilderberg ceva avea loc in Mai.

Girpa asta macane si pute a operatiune psihologica, presa in disperarea ei de senzational a muscat-o... oricum aruncati-va un ochi si pe situl asta.

Tuesday, April 28, 2009

O noua Operatiune PsyOp incepe

O noua operatiune psihologica incepe in Romania. Detalii aici

Monday, April 27, 2009

Gripa porcina si datoriile externe ale tarilor

In 1976, in SUA a fost lansat un vaccin pentru versiunea de atunci a gripei porcine. A cauzat numeroase efecte secundare, inclusiv circa 500 de cazuri de simdrom Guillain-Barré. Au fost raportate mai multe decese din cauza vaccinului decat din cauza infestarii cu virusul gripei. Mai mult aici

In acelasi timp trei fiole cu viruşi periculoşi, au dispărut de la un institut al Armatei SUA

Evident ca aceasta gripa procina, exact ca si gripa aviara, SARS-ul si HPV-ul sunt ridicate la o proportie mult mai mare pentru a devia atentia populatiei de la ce voteaza ei acum si totodata pentru a prabusii stock-market-ul intrucat se mai redersase un pic.

O sa ma intrebati de ce? De ce sa distrugi economia gloabla ?

Simplu, ca sa ne indatoreze pe toti si pentru a devia atentia de la criza financiara. Elita Globala conduce planeta prin operatiuni psihologice bazate pe crize si panica. Spre exemplu Germania acum 2 ani aveau un deficit (o datorie) ridicol de mica : numai 480 EUR. Actualmente (dupa criza) au ajuns la un deficit (datorie catre banci) de 1500 de miliarde adica 1.538.554.924.488 sau altfel spus un trilion, peste cinci sute de miliarde si restul de cifre a afisat ceasul datoriilor Germaniei, la 15 ianuarie 2009. In fiecare secunda, datoria creste cu 4439 de euro. Sunt datorii de stat, le plateste contribuabilul, din impozite si taxe. Unul din trei nemti vrea sa iasa in strada impotriva UE si a globalizarii !

Tu ce faci ?


Citeste si :

Friday, April 24, 2009

Operatiuni Psihologice (PsiOp)

Operatiunile Psihologice sunt efectuate peste tot in lume de cadre militare si din serviciile secrete care lucreaza in mass-media. Uneori doar difuzarea unui anumit film declanseaza o stare emotionala si un algoritm mental care peste cateva zile va putea fi corelat de minune cu evenimentele de pe scena politica sau economica. Totodata selectia si modul de prezentare al materialelor care ajung in presa trec prin mainile agentilor PsiOp - lucru obsevabil. Alte dati un bruiaj si o defectiune tehnica aparuta intamplator in cazul unei cuvantari sau a unei transmisiuni in direct poate avea o importanta enorma.

PsiOps (operatiunile psihologice) au fost inventate de catre MI5 si MI6, serviciile secrete Britanice. Mai jos am sa va dau doua linkuri din Libertatea - am ales intentionat acest ziar intrucat are cel mai mare tiraj si deci sa va arat ca si in momentul in care se spune clar si tare, oamenii nu se sesizeaza. Avem un interviu cu capitanul-comandor Mircea Pribek aici si alte informatii si cazuri aici.

  1. Observarea "normalitatii" aparente
  2. Televiziunea si femeile
  3. Gandirea de grup
  4. Structurile impersonale
  5. Jocul de-a ,,alegerea''
  6. Controlul sentimentelor
  7. Pregatirea pshihologica pentru lupta

Postul se updateaza...

Thursday, April 23, 2009

Coincidente sau sincronicitate ciudata ?

Ieri la aceeasi ora a avut loc intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Printul Albert al II-lea de Monaco la Palatul Cotroceni si discursul Regelui Mihai I de sustinere a candidaturii Principelui Radu la functia suprema in stat la Palatul Elisebata.

In timp ce discursul Regelui Mihai a fost bruiat de problemele tehnice de transmisie ale televiziunilor, alocutiunea lui Traian Basescu s-a derulat in conditii optime.

Lumea "Unita" : Capitala la Ierusalim

Va voi cita cateva paragrafe din alta carte pro-masonica Agentii Puterii lui Solomon scrisa de fratele Christopher Knight si fratele Alan Butler. Doresc sa fac o precizare asupra termenului de "familiile stelei" care se refera la familii evreiesti bogate care au plecat din IsRaEl si s-au stabilit in Franta si in Europa foarte demult (la pagina 69 veti afla toate informatiile despre acest subiect). Masonii sunt foarte cu cartile pe fata despre acest subiect. Ma intreb daca "lumea unita" nu este un eufemism pentru "lumea cucerita"...

Asadar sa citam :
"Credem ca ar fi posibil ca, atunci cand statul Israel va reusi sa aiba o relatie relativ stabila cu vecinii sai, o persoana influenta ar putea sa sugereze discret numele Ierusalimului pentru noul sediu al Natiunilor Unite, un teritoriu neutru, care sa nu apartina vreunei tari. Persoana respectiva va fi probabil secretarul general al Natiunilor Unite. El sau ea vor exprima in cuvinte, insa ideea nu le va apartine. Va veni din randul Familiilor Stelei.

Din acel moment al unificarii natiunilor si monedelor nationale, va mai fi doar un pas pana la transformarea Ierusalimului in capitala globala a Pamantului Unit. Viziunea regelui Solomon va deveni atunci realitate, dar intr-un mod foarte deosebit de cel planificat.
pagina 281 din Agentii Puterii lui Solomon, Editura Aquila 2007

Sa analizam un pic textul - o persoana influenta ar putea sa sugereze discret numele Ierusalimului pentru noul sediu al Natiunilor Unite, un teritoriu neutru, care sa nu apartina vreunei tari - pai si Ierusalimul ala nu apartine Israelului, ce este asa de neutru ? Astia chiar ne cred tampiti ?

Mai departe "
transformarea Ierusalimului in capitala globala a Pamantului Unit." - Nu este nicio problema aici ?

Citeste si :

Wednesday, April 22, 2009

Un nou summit G20

Mai mult aici

Evolutia Spirituala ca mascarada a Controlului Total


Mai jos sunt ideile de baza ale doctrinei Newage aplicate la nivel social. Daca la nivel individual (micro) sunt realativ ok si de bun simt, la nivel macro e dezastru. Va prezint societatea perfecta a viitorului "evoluata spiritual" pe punctele din manual :

1. The victory of unselfishness over selfishness in all forms (the victory of common interest over private interest).

Un sclav perfect fara ego si constiinta proprie. Intoarce obrajii la palme ca girofaru'.

2. The creation of an international, democratic world government.

Voteaza Rockeffeler sau Rotschild, partidul masonic sau partidul illuminat - alegerea iti apartine...

3. The disarmament of all countries in favour of the establishment of an international, impartial world police force.

Propunerea asta sta scrisa oficial pe situl guvernului comunist chinez:
http://www.fmprc.gov.cn/ce/ceat/det/wjzc/t210178.htm

Globalizarea, comunismul, masoneria si mutarea productiei masive in China au o mare legatura citeste postarea mai veche : Simboluri Comuniste, Simboluri Masonice

Revenind daca nu mai sunt granite si razboaie, de cine ne aparam devreme ce trebuie sa creem o politie internationala ? De ce nu ar fi pace ? Ce neajunsuri ar fi in "paradis" ? Pai simplu ca niste Politistii australieni or sa bata si or sa violeze la francezi fara nici o jena, politistii francezi or sa bata la randul lor pe koreeni, samd.... tehnica e veche, de la Imperiul Roman.


4. The development of an international, undisguised - not secret- supreme system of law and justice represented by science's most eminent people in spiritual as well as in material fields who will be qualified to know the difference between "abnormal actions" and "crimes" - having knowledge of the course of evolution and the eternal laws of life, which would thus guarantee absolute justice for everyone and everything.

O dictatura tehnocrata si un tribunal bazat pe nepotism al preotilor NewAge si al bancherilor. difference between "abnormal actions" and "crimes".... Incestul, sacrificul ritualic pentru planeta vor fi legale...

5. The abolition of private individuals' possession of valuable goods in favour of their appropriation by the world state.

Ce frumos fara proprietate privata si bunuri, ca vitele in staul... singura proprietate probabil ca va fi un chip sub piele.

6. The abolition of money in favour of the establishment of an individual's personally rendered work as the only means of payment for him.

Fara bani si fara proprietati, esti la mana statului ca pestisoru' din acvariu... si cuantificare orelor de munca se face prin chipul de sub piele de mai sus. Ce misto se leaga evolutia asta spirituala, nu ?

7. The establishment of one fund for childhood, old age and illness covering the whole of the world state and founded on the basis of deductions from work-receipts.

Cata centralizare domne...

8. The use of machines for shortening material working hours in favour of days for study and spiritual research.

"Spiritual research" un fel de sedinte P.C.R. pe teme de Dumnezeu si Natura. Cum sa devii mai umil si mai discipol model...

9. The abolition of bloodshed and policies of violence.

Suna bine si populist, ba din contra atrocitatile se vor inmulti si vor cunoaste o tenta spirituala... bine versus rau, ordine versus haos...

10. The abolition of torture, corporal and capital punishment in favour of expert arrangements for internment and education.

Spalare la creier prin nano-masini si programare neuro lingvistica gen Biserica Scientologica prin vestitul audit psihologic... Puscarie si tortura bazata pe stimulare cerebrala virtuala.

11. The development of vegetarian food, of health and the care of the physical body, and of light, healthy housing. The development of intellectual liberty, tolerance, humanness and love to all living beings, to people and animals, to plants and to minerals.

Deci sa mancam mai ieftin si mai prost... eventual o pasta verde si sa "love to all living beings, to plants and to minerals" - asa sa iubim si pietrele...
Pai cam asta era planul bancherilor care nu erau foarte spirituali nu-i asa... care-s boii (gen fani Star Trek) care sa creada ca acest viitor utopic este altceva decat o planeta puscarie ?



Un interviu scurt de 15 minute foarte interesant...

Legea Martiala in Romania


Intr-o sincronicitate suspecta cu SUA - Ministerul Apărării Naţionale promovează un proiect de lege care aduce o serie de prevederi aberante, specifice unei veritabile legi marţiale. Este vorba despre proiectul de lege L84/2009 cu privire la regimul armelor, dispozitivelor militare şi muniţiilor deţinute şi folosite de militarii români şi ai forţelor armate străine de pe teritoriul României.

La articolul 16 se prevede faptul că personalul MAPN poate folosi armamentul din dotare şi să tragă în persoana care :
“după săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală încearcă să fugă sau ripostează cu obiecte”.
Articolul 20 spune:
“Se va evita, pe cât posibil uzul de armă împotriva minorilor, femeilor şi bătrânilor”. Articolul 21 afirmă că militarii “pot să deschidă focul împotriva copiilor sau femeilor vizibil gravide care înfăptuiesc un atac armat izolat sau în grup care pune în pericol integritatea corporală a unei persoane”.
De precizat este că aceste drepturi aberante sunt acordate nu doar militarilor români, ci şi celor străini staţionaţi în România. Deci la un protest cine da cu pietre (obiecte) gata este impuscat legal... cred ca la Chisinau a fost un experiment. Bancherii si elita stiu ca oamenii se vor rascula si incearca sa se ascunda in spatele armatelor ca niste lasi, uitand totusi ca si soldatii aceia au surori, mame si fiice, sunt tot oameni normali, oameni simpli - javrele vor avea o mare surpriza.

In acelasi timp prin descentralizarea politie si subordonearea acesteia sub puterea primarilor (baroni locali) acum politistii pot trage fara somatie !

Fratilor e cat se poate de pe fatza si grav ce au de gand sa faca la nivel global ! Este absolut monstruos ! Nu fii partas crimelor prin neimplicare si ignoranta ! Informeaza pe toata lumea.

Citeste si :

Legea Martiala pana in 2012

Alan Keyes fostul candidat la presedintie din America a declarat ca pana in 2012 actualul guvern va genera un atac fals menit sa declanseze legea martiala. Asta inseamna amanarea alegerilor pe termen nelimitat si o gramada de alte abuzuri (sechestrari de proprietati, si persoane tribunal martial fara jurati si avocati etc). Oamenilor de buna credinta (intrucat au fost conditionati) nu le vine a crede asa ceva. ; inca stau impasibili, dar oarecum circumspecti.

“We may wake up one day and there’s a series of terrorist attacks, the economy is paralysed….martial law will be declared everywhere in the United States and it won’t end until the crisis ends. If we don’t wake up and work to see that it happens, we will not see another election.

The minute they think they can get away with it, they will end this system of government and that is their intention !
Ca si confirmare vizionaza neaparat Brutalitatea Politiei din SUA (controale anale la femei arestate abuziv, fete de 14 ani batute si date cu capul de potea, reporteri arestati etc). Ce am postat este cam 5% din ce gasesti pe internet despre porcii aia fascisti de gabori. Iti spun, trimite linkul acestui site la cati mai multi prieteni.

Citeste si :


Piramida Apatiei Sociale

Observam ca exista o apatie sociala, o boala a spiritului luptatorului. Traim intr-o era cand "motivational speakers" fac averi vanzad speranta. De ce o parte din oameni uneori sunt reticenti cu privire la informatiile care le pot schimba perceptia despre realitate si scara de valori ? Sunt mai multi factori care actioneaza negativ asupra acestora. Sa-i dezbatem pe rand, unul cate unu.

Escapismul
Escapismul este varful piramidei motivelor apatiei sociale. Lumea este atat de groteasca incat tinerii prefera sa se refugieze in Second Life si World of Warcraft (si tot felul de alte mizerii virtuale de chipurile socializare). Escapismul social este datorat complexului mesianic impus de religie si filme, respectiv vine Iisus sau Bruce Willis si ne salveaza pe toti. Virusul mental spune "nu fa tu nimic, munceste si distreaza-te ca sunt unii care or sa te salveze la o adica". Tot asteptam salvatori de neam, de rasa si de glob. In SUA, din acesta cauza Obama a ajuns presedinte, a pozat in salvatorul mesianic. Obama a vandut speranta, oamenii mergeau sa-l vada pe Obama ca sa fie fericiti, sa fie motivati ca sa poata muncii din nou. Obama este doar un motivational speaker. Discursurile lui Obama nu ofereau solutii, ofereau doar sperante. Nu se focusa pe cum sa facem se focusa doar pe ce sa facem - e o mare diferenta, una e sa stii ce vrei, alta cum sa obtii si daca este macar posibil !

Totodata multi oameni datorita stresului pe care il poate creea adevarul gol evita voit sa-l afle ; uneori mintea si psihicul acestora inventeaza mecanisme si motive prin care se vor sustrage din calea informatiilor. Evreii datorita preotimii viclene au pierdut o gramada de ocazii de a se rascula impotriva Imperiului Roman intrucat ei isi tot asteptau un Mesia (si cand aparea unul nu-l recunosteau). Va indeamn sa cititi literatura masonica. Optimismul mesianic este o dulce amagire, un drog. Noi suntem cei pe care ii asteptam defapt !

Demoralizarea

Lipsa de perspectiva, confuzia, plictiseala, rutina, frustrarile de tot felul afisate la televizor (masini, bani, sex) si rutina stresului de zi cu zi (de la aglomeratia din trafic pana serviciul plictisitor) creeaza demoralizare. Yuri Bezmenov un spion rus care a fugit in occident in anii 80 explica clar planul de infiltrare al agentilor stangisti in toate structurile statului (invatamant, entertainment, media etc) care sub masca liberalismului impun de fapt un socialism pur - menit sa bage lumea intr-o stare puternica de demoralizare pentru a putea accepta orice. Vorbesc despre zdrobirea subtila pishicului la nivel social, razboiul invizibil. Generarea traficului infernal si a gropilor perpetue nu este intamplatoare, lucreaza bine de tot la creier si psihic iti suge timp si energie, te distrage.

Mandria Personala
Pe multi mandria personala nu ii lase sa recunoasca ca si-au trait majoritatea vietii intr-o mare iluzie si minciuna. Pe altii mandria personala nu ii lasa sa admita ceea ce vad intrucat nu vor sa fie luati in deradere de catre ceilalti pinguini care sunt mai mult sau mai putin in aceasta transa colectiva. In comunism nu erau elogii si stiri in ziare despre cat de bine traieste toata lumea ? In actualul sistem oamenii nu mai o viata, ci un stil de viata - artificialitatea este clara.

Comoditatea si superficialitatea induse de sistem
Un prim aspect este dat de catre o alta piramida si anume de piramida lui Maslow ce reprezinta o ierarhizare a nevoilor indivizilor. Noua Ordine Mondiala doreste sa creeze (prin media, prin noile scari de valori, prin scoala) indivizi care vor avea fals rezolvate necesitatile din aceasta ierarhie ; oameni blocati in material la cel mai jos nivel. Asadar atata vreme cat inca vor avea ceva de mancat, de lucrat si ceva titulatura pompoasa in job description nu se vor revolta prea mult. Al doilea aspect extrem de important il reprezinta timpul, munca si rutina despre care scriu pe larg aici.

Iar toate aceste aspecte nu duc decat la dezbinare.

Trebuie sa realizezi ca se vrea ca oamenii sa fie dezbinati, intr-o apatie sociala, dar trebuie sa fim alaturi unul de altul. Multi din comoditatea indua de sistem si din frica fraternizeaza cu agresorul si spun "au ce merită", "ce căuta acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns în situaţia asta!"... intrucat este o explicatie facila care ii ofera un fals confort mental. Astfel abuzul nu mai este abuz, ci eroarea sau sentinta este bine meritata... cititi carti de programare neuro lingvistica.

Sper sa va placa acest post si sa va ajute in dezbaterile verbale viitoare cu cei care inca nu vor sa se trezeasca (din cauzele mai sus mentionate).

Albert Einstein
The ruling class has the schools and press under its thumb. This enables it to sway the emotions of the masses.


Banarea Internetului in Europa


Internetul in UE in urmatoarele luni va fi modificat, banat si monitorizat. Sub noile prevederi legale operatorii de cablu au dreptul sa limiteze numarul de situri la care ai voie sa te uiti si daca ai sau nu ai voie sa folosesti anumite servicii.

Oamenii vor primii pachete de internet in genul pachetelor de cablu tv cu o grila de situri si servicii...

Adica daca vrei sa faci cumparaturi oinline propabil ca va trebui sa porti cu tine un fel de TAG digital pentru identificare. Mai multe pe situl : http://blackouteurope.eu/

Internetul era ultima sursa de informare libera, pe televiziuni au pus mana de mult si de 10 ani dau numai Sexy Braileanca, Porno Piticu, Elodia si stirile de la ora cinci - noua informare... Internetul era o sursa libera si egalitara de informatie, nu existau favorizati... Imagineaza-ti cum ar fi sa primesti reclame in rezolutie HD din 10 in 10 minute din partea furnizorului pe tot ecranul... viitorul suna bine, secera si ciocanul, echerul si compasul, aceeasi mana aceeasi directie.

Tuesday, April 21, 2009

Viitorul sclavilor - Asia modelul viitorului

Probabil ca trebuie sa ajungem ca in Japonia unde oamenii isi fac credite pe 100-150 de ani ca sa isi poata lua o locuinta! Poate ca trebuie sa ajungem ca in Japonia unde majoritatea oamenilor lasa mostenire doar datorii, transformandu-ne copiii in sclavi! Poate trebuie sa ajungem ca in unele filme SF unde oamenii nu umbla cu bani ci doar cu credite, muncind ca slavii pentru ciorba de ieri sau pentru casa bunicului, pupand mana nobililor bancheri care ne pasuiesc…
Pana unde trebuie sa ajungem pana sa ne revoltam global ?

Citeste si :

Sinucidere curată: Agricultura mondială în mâinile G8

Masurile de sustinere a propriei agriculturi - deja dezvoltate - din tarile G8 distrug micii intreprinzatori la nivel global, dupa ce pana si propriile IMM-uri din sectorul agricol au cazut victima acestor strategii guvernamentale. Iar surplusul de productie din statele dezvoltate ajunge la preturi de dumping in tarile lumii a treia, unde taranilor le este imposibil sa isi ofere produsele indigene la preturi capabile sa concureze cu subventiile occidentale.

Acest sistem de interconexiuni comerciale nocive este exact ce nu are nevoie lumea noastra. Este parerea exprimata de mai multe organizatii, de la ONU pana la fiecare mic ONG din domeniu.

Deci practic sub masca combaterii foametei ei implementeaza un plan prin care corporatiile private vor prelua controlul total asupra producerii si distrubutiei hranei pe glob. Restul articolului pe Deutche Welle

Criminalizarea Fermelor Organice

In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.

Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi, atitea zile cite "crede" agentia ca ai incalcat legea.

De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto. Oameni in SUA se incurajeaza sa-si cumpere seminte nehibridizate heirloom) precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta.

Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare "moarta" fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni. Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09, vor distruge cca 2/3 dintre oameni.


Codex Alimentarius
Pentru cine nu stie inca ce este Codex Alimentarius, precizam ca este un cod de legi internationale (care vor intra in vigoare in decembrie 2009) prin care se cere ca sa se interzica toate vitaminele si aminoacizii esentiali sanatatii omului, sa fie declarate substante toxice si deci vor avea regimul otravurilor. Adica Vitamina C va fi considerata ca heroina sau cocaina, daca esti prins cu vitamine incalci legea si faci puscarie. Nutrientii naturali vor fi interzisi!!!

Urmariti cu atentie filmul urmator, este relevant:

Ce sunt chemtrails ?

In America foarte multa lume afirma faptul ca trec avioane care sprayaza cerul cu niste particule. La inceput nu s-a acordat prea multa atentie, lasand o matrice de linii. Intre timp datorita inmultirii acestui fenomen, mii de relatari lunare - o televiziune a dorit sa investigheze fenomenul si ce au descoperit puteti vedea aici :



Evident aceste operatiuni de "intunecare artificiala a atmosferei" sunt secrete, armata americana neaga orice implicare desi Barak Obama contrazice acest lucru prin declaratiile sale oficiale.

Obama se gandeste sa polueze stratosfera, ca sa raceasca planeta
Dupa ce a distrus financiar si inrobit populatia cu datoria publica pentru salvarea bancilor private, presedintele american, Barack Obama, ia in considerare un plan de a umple stratosfera de particule poluante, care ar reflecta caldura soarelui, pentru a lupta impotriva incalzirii globale. Experimentul controversat este considerat o posibila ultima solutie pentru racirea planetei, potrivit consilierului in stiinta al presedintelui american, John Holdren, relateaza Daily Mail . Astfel, planul prevede pulverizarea, in stratosfera, a unor particule de dioxid de sulf, dioxid de aluminiu si aerosoli, care ar urma sa reflecte caldura.

Holdren a admis ca aceasta abordare ar putea avea si efecte negative grave si nu ar rezolva complet problemele legate de emisiile de gaze cu efect de sera.

"Dar am putea deveni destul de disperati incat sa vrem sa folosim planul", a spus Holdren.

Intunecarea Globala
Aceste experiemente fac parte din programul de "geoengineering" sau "Intunecarea Globala" un plan prin care marile puteri ale lumii doresc sa arunce particule fine in atmosfera care sa reflecte lumina solara. Nu vreau sa speculez cu lupta dintre intuneric si lumina... dar e destul de clar, nu ?


Munca pana la moarte

Acum 2 ani a murit de prea multa munca Raluca Stroiescu, am scris aici. Am vazut un post internsant pe blogul "Memoriile uni corporatist" si o preluare a unui articol interesant aparut recent in Ziarul Fiananciar.

Oricum de curand FMI-ul si Banca Mondiala au recomandat Romaniei ca varsta de pensionare sa ajunga 70 de ani. Cum era behaiala aia pe care o cantau dinamovistii "Pana la moarte, pana la moarte..."

Sa spargem cuvinte si realitati

Va propun o scurta lectie de etimologie si NPL ; chiar daca nu ati fost constienti de cele ce urmeaza subconstientul vostru stie de aceasta realitate. Daca mai stiti si aveti observatii despre pervertirea libajului puneti la comentarii.

GOVERNment= vine din alaturarea a doi termeni GOVERN (din greaca Kubernar) si MENTE din latina. Guvernarea minti

JEWlery = este clar...

GOOD FRIDAY = ce a fost atat de "good" ca a murit Iisus intr-o vineri ?

ARMONIZARE = marirea taxelor dintr-o zona pentru a fii la acelasi nivel cu taxele din alta zona ; sau impunerea unor noi standarde pe plan international, un eufemism pentru inrobirea simultana a populatiei din mai multe zone de pe glob la comanda unor grupuri

Plan de Salvare = pronuntat complet ar fi plan de salvare al bancilor private din banii populatiei

DezAstru = in lipsa astrului - "dez"=fara+ Astru. Vezi centura de asteroizi si faptul ca Luna nu este satelitul natural al pamantului. Citeste Carl Sagan (laureat Nobel) "Balaurii Raiului. S-a ocupat printre altele de continutul probei spatiale Voyager.

Colonizare = alt eufemism pentru distrugerea si masacrarea populatiei amerindine condusa de Biserica Catolica sau mai nou inrobirea prin credite si taxe pentru Noua Ordine Mondiala a intregii planete prin Planul de Slavare

Zilele Saptamanii = luni/Luna, marti/Marte, miercuri/Mercur, joi/Jupiter, vineri/Venus (vendredi), sambata/Saturn (Saturday), duminica/soarele (Sunday)

12 stele U.E. = 12 luni, 12 constelatii, 12 apostoli, 12 triburi ale lui Israel, primul steag al SUA. Aducem soarele in ecuatie si avem 12+1, cina cea de taina si toata povestea din Zeigeist. In dreapta avem primul steag al Statelor Unite ale Americii. Imagineaza-ti cum ar putea sa arate un stag comun pentru U.E. si S.U.A. ?


Israel = Is+Ra+El : Isis, Ra si ELohim, ar fi interesant sa cititi si perspectiva masonica cu privire la semne si simboluri.

G= ma refer la G-ul din masonerie - God, gravitatie, gold, grup, G20, G7, litera G este a saptea litera din alfabet, numerologic are valoare 3

Pyramid = pyro(foc) + mid (mijloc). Tinand cont de efectul de piramida, focul poate fi defapt energia care din cate stiu se afla in centrul geometric notat cu G al piramidei.


Citeste si :

Fabrica Engleza de Scalvi

Statistici oficiale citate de Telegraph.co.uk confirma faptul ca familia traditionala a devenit in Marea Britanie piesa de muzeu.In cursul unei singure generatii se observa schimbari dramatice. Femeile sunt mai dispuse sa nasca inaintea varstei de 25 de ani, dar necasatorite. Mai multe persoane traiesc singure, mai multi copii sunt crescuti de catre un singur parinte si mai multi tineri maturi traiesc impreuna cu parintii lor decat oricand inainte.


Britanicii au devenit o natiune de oameni ce calatoresc distante foarte lungi catre locurile lor de munca, ce isi petrec mai multe vacante in afara si care isi umplu casele cu nimicuri electrice si electronice. Insa cele mai radicale schimbari se observa la cresterea copilului si la casatorie. Cifrele arata ca 30% dintre femeile sub 30 de ani sunt necasatorite dar au copii. Din ce in ce mai multe considera ca expresia unei vieti adulte este intai nasterea unui copil si abia apoi casatoria.

Statisticile mai scot in evidenta ca intr-o singura generatie:

  • Numarul adultilor ce traiesc singuri s-a dublat.
  • Numarul familiilor “monoparentale” s-a triplat.
  • Procentul cuplurilor cu copii a scazut de la 52% la 36%.

Cifrele au fost publicate la doua luni dupa ce statisticile oficiale aratau o crestere spectaculosa a tinerelor sub 20 ani insarcinate (inclusiv in randul adolescentelor).Dr Richard Woolfson observa ca: “Natura vietii de familie s-a schimbat major in ultimii 30 de ani. Familia traditionala cu doi parinti si cu o medie de 2,4 copii a devenit piesa de muzeu”. Si se intreaba ce fel de familii vor crea cei ce azi sunt copii?


Ce se intampla in Anglia ?

Saturday, April 18, 2009

Simboluri Comuniste, Simboluri Masonice

Acesta este probabil cel mai bun si complet post de pe acest blog, o cheie de bolta a tuturor informatiilor si algoritmilor mentali implantati in societatea noastra. Va rog sa urmariti materialele de mai jos si sa trimiteti pe mail linkul la acest articol !

Asemanarea trecut - viitor este izbitoare (croamatic, compozitional, ideologic).

Liderul Erou, cadrare de jos in sus, privirea zeului glacial, atitudine determinata catre un viitor iluminat. Desi socialismul propovaduieste o societate egalitara, liderii sunt mereu portretizati ca niste zei. Majoritatea dictatorilor au ca semn zodiacal soarele (Che, Obama, Kadhafi, Fidel Castro, Napoleon, Cezar, etc).

Simbolistica si Imagistica

Contrastele puternice atesta o polarizare ideologica maxima. In comunism si in orice sistem totalitar exista numai bine si rau. Politie si inamici. Toate sistemele dictatoriale pentru a-si justifica mana de fier, au avut nevoie de un inamic al poporului intern si extern (vezi razboiul contra terorismului si incalzirea globala).

Suprapunerea a doua unelte, razele solare, granele, cartea si flacara, steaua, centrul, soarele, lumini si umbre
sunt motive consacrat comuniste, imprumutate de fapt din francmasonerie (care la randul le-a preluat de la iudaism, iudaism care le-a preluat de la egipteni si babilonieni).

Embleme si simboluri masonice

Embleme si simboluri comuniste

In cartea pro-masonica "Istoria Secreta a Masoneriei", Tesu Solomovici afirma :
"Anii 1945-1948 inseamna o spectaculoasa inflorire a Masoneriei romane de "stanga", profund penetrata de elemente bolsevice. Oameni de bunacredinta, precum [...] Constantin Belu, credeau cu tarie in Guvernul Mondial Socialist, care ar salva lumea. Specialistii bine antrenati in represiune si diversiune ai lui Stalin (numele tradus inseamna Om de Fier) s-au slujit de acesti oameni ca de niste unelte. Apoi i-au aruncat la inchisoare."
Adaug la cele de mai sus si declaratia senatorului Stan Jones din Montana cu privire la instaurarea Guvernului Mondial Socialist :



Ca o alta confirmare, in anii 80' Yuri Bezmenov un agent KGB care a fugit in occident , intr-un interviu destul de lung (catre BBC daca nu ma insel) explica tacticile comunistilor de a se infiltra si a modifica mediul academic si mediatic catre o ideologie de stanga, un plan care duce evident la formarea Guvernului Mondial Socialist. Asadar Yuri Bezmenov despre "demoralizarea occidentului" :



Ar mai fi totodata interesant de urmarit documentarul de mai jos produs de BBC, care atesta faptul ca implementarea comunismului in Europra de Est (si nu numai) a fost facuta cu sprijinul celor mai bogate familii din Occident (evident cu implicarea masoneriei) :
CONCLUZIE - Comunismul a fost un experiment pentru viitor. Acum se vrea aplicarea acestui chibutz la nivel global ; numai ca va esua... din nou... Asa cum dogmele marxist-leniniste reprezentau fundamentul ideologic al Uniunii Sovietice, Corectitudinea politica este ideologia oficiala a Uniunii Europene. Ipocrizia comunistă propaga cartea puritanismului actual avand campanii similare “Alcoolul dăunează grav sănătăţii”. Sunt sute de asemanari, denumirile au fost oarecum schimbate si logourile un pic modificate, ideologia si scopul au ramas acealeasi - uniformizare si control.

Doresc sa inchei cu un citat din Karl Marx, care desi are peste 110 ani este extrem de actual, o sa va ajute sa uniti punctele, sa vedeti planul clar :

"Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.

The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be nationalized and State will have to take the road which will eventually lead to communism."

Karl Marx, 1867


Citeste si vizioneaza :

Texasul se va separa de SUA


Intr-un final lucrurile incep sa se miste in bine ! Guvernatorul Rick Perry a declarat ca Statul Texas s-a saturat de politicile de taxe ale guvernului federal si ar putea sa se separe de SUA. "Texasul este un loc unic. Cand am intrat in Uniune, in 1845, una dintre conditii a fost ca o vom putea parasi daca decidem asta", a afirmat Perry, in timp ce manifestantii strigau "Secesiune!" si agitau pancarte prin care solicitau separarea de SUA. Texasul este a doua economie ca marime dintre statele USA si este contributor net la bugetul federeal, daca acesta se va separa America va fi in distrusa.

Alte state (Washington, New Hampshire, Arizona, Montana, Michigan, Missouri, Oklahoma, California si Georgia) au depus deja "cereri" de separare.

Se gandesc sa depuna in curand Colorado, Hawaii, Pennsylvania, Arkansas, Idaho, Indiana, Alaska, Kansas, Alabama, Nevada, Maine si Illinois.

Ma rog la Dumnezeu sa reuseasca sa se separe, in 3 luni si cacatul de U.E, va fi istorie, iar planul malefic de globalizare va esua mai repede. Oricum este imposibil ca o mana de oameni sa controleze 6 miliarde, pana acum se vede ca globalizare duce catre haos si deci este imposibil sa impui un sistem dezastros fara sa ai represalii sociale puternice.

APEL
Daca va pasa de voi, de prezent si de viitor - votati si sustineti partidele nationaliste de dreapta. Stiu ca ati fost indoctrinati sa nu faceti acest lucru, dar tineti minte ca orice miscare liberala , ecologica sau social-democrata are defapt ca agenda principala - globalizarea si uniformizarea maselor prin implementarea corectitudinii politice si acordurilor internationale dezastroase pentru populatie si libertate (aparent justificand siguranta si lupta impotriva incalzirii globale si teroristilor).

Uniti impotriva globalizarii ! Vom invinge !

Sursa Infowars , Hotnews si Infocon

Barack Obama ii iarta pe toti tortionarii din CIA

Exact cum spune titlul, desi unii dintre ei au torturat copii cu insecte, au simulat inecari, folosit electricitate etc... Obama ii iarta intrucat „Şi-au făcut datoria cu bună-credinţă”. Mergand pe acelasi principiu propun iertarea tuturor nazistilor intrucat si ei si-au facut datoria cu buna-credinta... sau nu ? sa omori evrei e rau, sa torturezi copii e ok...

Lumea nu o sa va ierte ! Nu veti avea liniste in veci ! Astfel de gesturi se aduna ca picaturile intr-un pahar cu apa, una cate una... si iata ce se intampla click

Articol complet din Evenimentul Zilei aici

Ce sunt banii ? Cum generezi o criza financiara ?


O prezentare scurta de 8 minute care iti va explica clar aparitia banilor in sistem, precum si modalitatea prin care bancile pot genera artifical o criza. Odata aparuta criza, aceasta va fi stinsa prin indatorarea populatiei (datorie publica, vezi cele 5000 de miliarde de dolari pe care le vor injectate in sistemul bancar cei de la G20).

The Real Big Brother - un documentar de la BBC



The Real Big Brother - un documentar BBC despre monitorizare si control in dictatura noii ordini mondiale. De remarcat ca unii oameni sunt atat de prosti incat se implanteaza singuri pentru a intra intr-un club. Inca o dovada ca dezastrul cel mai mare al umanitatii este cauzat de un fenomen prea putin studiat: fenomenul de prostire globala - manipulare colectiva.

Limita Libertatii (VIDEO)



Liberty Bound exploreaza starea natiunii americane si masurile prin care statul evolueaza catre o dictatura fascista. Oameni interogati de servicille secrete si amenintati cu arestarea pentru lucruri benigne precum trimiterea unui email, intoarcerea cu spatele in timpul unui discurs al lui Bush, o discutie filozofica purtata in tren...

Filmul ofera o captivanta viziune asupra zbateriilor americane in a mentine un echilibru confortabil intre democratie, capitalism si fascism. Un film despre evenimente istorice care au schimbat fata lumii. Este un film despre curaj si teama, ignoranta si cunoastere, propaganda, retorica si ... un avertisment.

Friday, April 17, 2009

1984

1984 este un roman politic scris de George Orwell în 1948 şi tipărit în 1949. Acţiunea romanului are loc într-un viitor alternativ şi prezintă o parte din viaţa intelectualului Winston Smith sub opresiunea guvernului totalitarist al Oceaniei (un fel de New World Order).

1984 a imprimat foarte mulţi termeni şi idei în cultura contemporană, şi mai ales în limba engleză, de exemplu Fratele cel Mare, dublugânditul, poliţia gândirii. BigBrother este un simbol al controlului excesiv, iar adjectivul orwellian este folosit pentru a descrie acţiunile totalitariste ale guvernelor prezentului (SUA, Romania, Franta si Anglia).

Primul capitol începe cu portretul Fratelui cel Mare care „stă cu ochii pe tine” – expresie a cărui dublu sens e lesne de sesizat: Fratele cel Mare te protejează, se interesează mereu (îi pasă) de soarta ta, însă, în acelaşi timp, tu nu poţi face nimic fără ca el să ştie: te supraveghează clipă de clipă.

În afară de afişele imense prezente pe toate blocurile, clădirile instituţiilor, panourile, mai există şi tele-ecranele, care neîncetat transmit şi receptează simultan sunete şi imagini. În fiecare încăpere – inclusiv în camerele apartamentelor – există câte un tele-ecran, care poate fi dat mai încet, dar niciodată oprit.

Nu doar prin mijloace tehnologice însă, ci şi în mod direct, prin membrii unor instituţii specializate, are loc supravegherea: patrulele de poliţie, zburând în elicoptere la mică înălţime „îşi bagă nasul prin casele oamenilor”, şi, mult mai de temut: Poliţia Gândirii.


Mai mult despre 1984 aici, si peste tot in viata de zi unde setea de control a bancherilor este satisfacuta prompt prin legile stramb votate de catre politicienii corupti (tarfele bancherilor pe 4 ani).

Fascism la Indigo

Este foarte ciudat ceea ce se intampla atat in lume cat si in Romania (economie, societate, politica, alimentatie). Asistam la atatea schimbari extrem de periculoase intr-un interval atat de scurt. Romania urmeaza ceea ce i se dicteaza de peste ocean din temple obscure.

Politicienii copiaza la indigo transformarea in stat politienesc care se desfasoara in SUA si Anglia ! Aceasta este opera mafiei bancare mondiale (FMI, Banca Mondiala etc) care isi palteste gras tonomatele de legi numite si politicieni. Scopul bancherilor este sa guverneze economic lumea prin credite si chip.
  1. Spuneti NU pasapoartelor biometrice si mai nou buletinelor cu RFID.
  2. NU statului politienesc.
  3. Nu lasati implemetarea lui "1984" !
  4. Printeaza si lipeste pe strazi aceste postere ! REVOLTA ! NESUPUNERE CIVICA !
Citeste din aticolul din Capital :

Fascismul in lume 2009

Doi politisti britanici au obligat un turist sa isi stearga toate fotografiile realizate intr-o excursie la Londra

Nu este naiv sa crezi ca il poti preveni terorismul terorizand turistii? Nu am avut astfel de experiente nicaieri in lume, nici macar in statele comuniste!Google Street View poate prezenta detalii amanuntite ale oraselor noastre, iar un tata si fiul sau nu au voie sa fotografieze obiective faimoase ale Londrei." Este totodata este binecunoscuta prezental lojelor masonice in cardul politie britanice.

Internetul - o adevarata arma pentru noua generatie de teroristi
"Teroristii folosesc internetul pentru a-si difuza ideologia, pentru a recruta, antrena planifica si comunica intre ei peste granite", au explicat specialistii.

In numele sigurantei mondiale lasati-ne si fara net, in sistemul bancar nu va bagati sa faceti ordine, deoarece sunteti vanduti bancherilor. Va deranjeaza faptul ca pe net circula idei libere. Initial, monstruasa idee a venit porcului de Jay Rockeffeler (video aici) intr-o audiere in Congresul American ; cam de acolo pleaca tot ce tine de fascismul asta spre care ne inddreptam : din mintile luminate ale unor familii ca Rockefeller, Rotschild, casa de Windsor, Morgan, Bush etc.

Dar sa nu uitam - tot raul vine din partea bancherilor si guvernelor care vor sa controleze totul in aceasta lume :



Mircea Toader - un om peRFID

"Ziarul Libertatea trebuie sa dispara" - citat Mircea Toader


Viziunea originala despre democratie, mai precis despre libertatea de exprimare, a unui politician de "top". Mircea Toader, seful grupului democrat-liberalilor din Camera Deputatilor declara (in direct la B1TV, emisiunea "6, vine presa!", difuzata in 20 ianuarie) ca ziarul Libertatea ar trebui "sa dispara", pentru ca si-a permis sa dezvaluie faptul ca fostul director al CFR Calatori, Alexandru Noaptes a cheltuit 72.540 de dolari in 3 zile, folosindu-si la cumparaturi cardul, in New York. Vezi stirea completa aici: http://www.libertatea.ro/stire/direct... Toader motiveaza ca extrasul de cont este o informatie personala confidentiala, iar diseminarea unei asemenea informatii este o fapta penala.

CULMEA : Mircea Toader va primi 100.000 de lei daune morale pentru ca a fost persecutat de Securitate. Ipocrit !

CULMEA CULMILOR : Mircea Toader doreste ciparea buletinurilor cu RFID... chipurile pentru avantaj bancar - cu alte cuvinte daca nu esti baiat de comitet masonic sau doar sclav umil, te-au sters din toate bazele de date la o adica.


Mircea, fa-te ca esti democrat si liberal !

Wednesday, April 15, 2009

RFID si in buletine - autorul Mircea Toader

Uite ce fata are asta de vrea sa ne cipeze!

Deputatul Mircea Toader care este si liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, vrea sa depuna o initiativa legislativa prin care sa introduca sistemul biometric RFID si la cartile de identitate.


Sa fie oare doar o coincidenta faptul ca astfel de intiative sunt anuntate sau legiferate doar in preajma Craciunului si a Sarbatorii Invierii?

PDL-ul in ultima vreme propune si voteaza legi contra cetateanului de rand ! Impozit forfetar, carti de identitate biometrice, amanarea maririi salariilor, imprumut pagubos de la FMI, si alte zeci de care ne vom aminti la alegeri ! Mircea Toader, pe chestia asta nu o sa mai pupe in veci un loc in parlament pe listele uninominale, acum il stim, ii stim agenda secreta !

Sincer vorbind, incepe sa devina enervanta treaba asta cu inregimentarea prin biometrie..etc. N-am nici o spaima dpdv religios sau mistic, dar totusi... de ce anume suntem tratati ca niste animale? Suntem toti niste potentiali infractori sau cum? Pai sa ne puna la toti un cip si in kur ca sa rezolvam mai repede problema. M-am saturat de isteriile astea de securitate, cu teroristii si falsificatorii lui peste.

SOLUTIE
Vrem ca Mircea Toader sa fie marcat cu tatuaj pe frunte , cod de bare , ca sa fie EXTREM de sigur ca nu ii fura nimeni identitatea. Apoi sa isi monteze camera video de supraveghere in dormitor deasupra patului. Ca sa se simta protejat de stat.

Totodata propun ca domnul deputat si toti colegii lui care eventual il sustin sa fie PRIMII care sa dea exemplul. Sa poata fi monitorizati de tot poporul pe internet (ce fac, pe unde umbla etc.), pe o pagina speciala (www.unde-este-deputatul-meu.ro), sa zicem vreo 2 ani. De-abia DUPA ACEEA, daca experimentul se dovedeste a fi un succes, sa se treaca la implementarea cipurilor in toti ceilalti oameni "de rand".

Ce ziceti dom' deputat Mircea Toader, va oferiti la implant si tatuaj in numele partidului si fratilor ?

Adresele de e-mail ale Deputatului Mircea Toader aka Dom' RFID:
mircea.toader@cdep.ro
toader.mircea@ymail.com

Citeste si :

Tuesday, April 14, 2009

Comisarul European pentru Societatea Informationala si Media avertizeaza asupra Cipurilor RFID


"Nici un european nu ar trebui să poarte un cip într-un bun pe care îl detine fără să fie informat exact la ce este utilizat si fără să aibă posibilitatea de a alege să renunte la el sau să îl dezactiveze în orice moment.” - Viviane Reding, Comisarul International pentru Societatea Informationala si Media
Articolul complet aici

Monday, April 13, 2009

Concert Manifest - joi 23 Aprilie Club Fabrica


Joi 23 Aprilie 2009, ora 19:00, in Club Fabrica va avea loc un eveniment numit Manifest, ce se vrea a fi un manifest muzical impotriva ultimelor “tampenii” implementate fara acordul populatiei. Intrarea va fi libera, asadar se asteapta multa lume - cheama cat mai multi oameni.


Lineup :

Gojira - Intro, Aforic, Axes, Bitza cu FaiboX & Junky, Carbon, Cedry2k, Cheya, CTC, Grasu XXL,
K-Gula, La Familia, Nasta, Nimeni Altu', Pacha Man, RAN-S, RapArta, Shy Beatz, Specii, Veritasaga, Zale, Dj Vasile - After

Daca mergi la concert printeaza si distribuie prin club manifeste (clickeaza pentru rezolutie mare), spune la oameni si de schimbarea.blogspot.com :



Friday, April 3, 2009

BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT

BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !
BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !
BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !

Din aceasta cauza bancherii prin intermediul papusilor de la G20 doresc desfiitnarea paradisurilor fiscale intrucat in toata lumea nicio banca nu plateste taxe vreunei tari ! Asadar ele sunt intr-un paradis fiscal perpetuu oriunde s-ar afla.


Cand s-a vorbit ultima data de cotizatia bancilor la bugetul statului?

Cand s-a scris ultima data sau s-a prezentat la televizor cam cate procente intra prin impozite de la banci in contul statului?

Niciodata, pentru ca nu se pune problema de asa ceva, este atat de simplu - bancile nu platesc nicio taxa la niciun stat. Bancile sunt stat in stat. Si nimeni nu observa, sau nu are curajul sa afirme acest lucru public pe un canal "oficial" ! Bancile oricum aveau dreptul sa tiparesaca bani din nimic prin procedeul legalizat international numit fractional reserve banking, acum vad ca nici taxe nu platesc... Viata ta este o iluzie.

Nu este normal sa platesti taxe la stat ! Acest lucru s-a intamplat datorita datoriei colosale cumulate in timpul primului si celui de-al doilea razboi mondial a guvernelor catre banci particulare, da ai citit bine. Anglia "invingatoare" a terminat de platit datoria cumulata din cel de-al doilea razobi modial prin '97 .

Normal este cand te imbolnavesti sa platesti doctorul, cand mergi pe autostrada sa paltesti...De ce sa platesc eu inainte pentru bolile si drumurile altora, asta creeaza lene si iresponsabilitate civica ! Taxarea preventiva ca procedeu este anormala, totalmente necapitalista.
Taxele pe venit sunt o modalitate de control asupra populatiei. Masurile totalitare ale lui Obama (prin plata datoriilor bancare private din bani publici) au dublat datoria publica catre stat a americanilor - de la 33.000 USD au ajuns la 65.000 USD, orice copil se naste primeste din start o datorie din partea statului - aici se ingroapa taxele tale... romanii ii ajung din urma cu inca cateva imprumuturi de la FMI.

Guvernele din toata lumea taxeaza (fura) totul :
  1. Taxeaza benzina cu 90% pentru drumuri
  2. Taxeaza circulatia marfurilor TVA
  3. Taxeaza venitul cetatenilor
  4. Taxeaza profitul firmelor
  5. Taxeaza importurile
  6. Taxeaza mostenirile
  7. Taxeaza dobanzile
  8. Taxeaza pensiile
  9. Taxeaza aerul (taxa pe carbon)
  10. Taxeaza vacantele si alte produse de lux
  11. Taxeaza zborurile internationale
In tot acest timp bancile nu platesc nico taxa, nici TVA, nici taxa pe venit !
TU PLATESTI TOT CE NU PLATESC BANCILE !

Citeste si :