Tuesday, April 21, 2009

Sa spargem cuvinte si realitati

Va propun o scurta lectie de etimologie si NPL ; chiar daca nu ati fost constienti de cele ce urmeaza subconstientul vostru stie de aceasta realitate. Daca mai stiti si aveti observatii despre pervertirea libajului puneti la comentarii.

GOVERNment= vine din alaturarea a doi termeni GOVERN (din greaca Kubernar) si MENTE din latina. Guvernarea minti

JEWlery = este clar...

GOOD FRIDAY = ce a fost atat de "good" ca a murit Iisus intr-o vineri ?

ARMONIZARE = marirea taxelor dintr-o zona pentru a fii la acelasi nivel cu taxele din alta zona ; sau impunerea unor noi standarde pe plan international, un eufemism pentru inrobirea simultana a populatiei din mai multe zone de pe glob la comanda unor grupuri

Plan de Salvare = pronuntat complet ar fi plan de salvare al bancilor private din banii populatiei

DezAstru = in lipsa astrului - "dez"=fara+ Astru. Vezi centura de asteroizi si faptul ca Luna nu este satelitul natural al pamantului. Citeste Carl Sagan (laureat Nobel) "Balaurii Raiului. S-a ocupat printre altele de continutul probei spatiale Voyager.

Colonizare = alt eufemism pentru distrugerea si masacrarea populatiei amerindine condusa de Biserica Catolica sau mai nou inrobirea prin credite si taxe pentru Noua Ordine Mondiala a intregii planete prin Planul de Slavare

Zilele Saptamanii = luni/Luna, marti/Marte, miercuri/Mercur, joi/Jupiter, vineri/Venus (vendredi), sambata/Saturn (Saturday), duminica/soarele (Sunday)

12 stele U.E. = 12 luni, 12 constelatii, 12 apostoli, 12 triburi ale lui Israel, primul steag al SUA. Aducem soarele in ecuatie si avem 12+1, cina cea de taina si toata povestea din Zeigeist. In dreapta avem primul steag al Statelor Unite ale Americii. Imagineaza-ti cum ar putea sa arate un stag comun pentru U.E. si S.U.A. ?


Israel = Is+Ra+El : Isis, Ra si ELohim, ar fi interesant sa cititi si perspectiva masonica cu privire la semne si simboluri.

G= ma refer la G-ul din masonerie - God, gravitatie, gold, grup, G20, G7, litera G este a saptea litera din alfabet, numerologic are valoare 3

Pyramid = pyro(foc) + mid (mijloc). Tinand cont de efectul de piramida, focul poate fi defapt energia care din cate stiu se afla in centrul geometric notat cu G al piramidei.


Citeste si :

2 comments:

Anonymous said...

N-ai vrea sa detaliezi mai mult pe subiectul "luna artificiala" ?

Juggernaut said...

artificiala in sensul ca nu e o bucata din pamant... luna a fost acaparata de pamant in jurul orbitei acestuia... c'mon asta e lucru bine stiut si nu tine de conpiratii sta scris in orice manual de astronomie.