Thursday, February 26, 2009

America e distrusa. Financiar este moarta

În casa de bani a statului lipsesc atâţia dolari, cât ar fi necesari pentru a plăti benzina tuturor americanilor pentru următorii cinci ani.
Doar în anul 2008 am plătit dobânzi de peste 250 de miliarde de dolari pentru datoriile noastre, a spus Barak Obama.
Foarte mulţi oameni se întreabă însă de unde vor veni banii pentru platii deficitul bugetar al Statelor Unite. Analiştii consideră că măsurile preconizate de preşedintele Obama de a retrage trupele din Irak, pe de o parte şi majorarea impozitelor pentru angajaţii cu salarii foarte mari, pe de altă parte, nu vor fi suficiente.Citeste si :
Globalizarea este imposibila. Ne indreptam catre haos mondial

7 comments:

royalastra said...

where did the video go???
poti pune un alt link catre video please??
thank you!

need2trip said...

subscriu; clipul nu se poate vedea!

need2trip said...

da; am reusit sa vad o parte din film, "The end of America", m-a surprins placut sa vad ca e facut de Naomi Wolf, cea care a scris - daca nu ma insel- "The shock doctrine"; descopera niste similitudini fantastice intre zorii celui de-al Treilea Reich si timpurile prezente din USA. Inceputul e promitator cu desconsiparea scopurilor Homeland Security ,trupele paramilitare Blackwater din USA, avand la sorginte elemente si denumiri din perioada aparitiei nazismului in Germania.

Mad Mike said...

Clipul a fost scos de pe youtube, mai bine zis inlaturat, din cauza mesajului deranjant. Continea o prezentare a filmului "The End of America"

Filmul in intregime il gasiti aici http://movie25.com/the-end-of-america-2008_4202.html

dan said...

esti interesat de un banner exchange??

www.spacead.blogspot.com

need2trip said...

scuze, e vorba de naomi klein, nu wolf; filmul il puteti vedea de asemenea gratis la adresa:
http://www.filmikz.net/media.php?id=1898
a fost scos de pe youtube; ce sa-i faci , cenzura; doar e democratie!

Paul Gabor said...

Superb blogul, mii de felicitari pentru tot ce faci aici... Unii nici nu-si pot imagina cat de bine se poate vedea aceasta realitate in tarile din vestul Europei. E mult mai vizibil, ochii ti se pot deschide mult mai repede. Doar sa vrei sa vezi...