Wednesday, April 29, 2009

Procina : de la 150 de morti la doar 8

In Mexic : de la 159 de morti s-a anuntat ca sunt defapt doar 8... pin ritmul asta peste cateva zile probabil doar 2 care aveau peste 85 de ani... o mare vrajeala menita sa ne distraga atentia de la legile care se voteaza in aceste zile si mai ales de la intalnirea Bilderberg ceva avea loc in Mai.

Girpa asta macane si pute a operatiune psihologica, presa in disperarea ei de senzational a muscat-o... oricum aruncati-va un ochi si pe situl asta.

3 comments:

Mikis said...

Sa nu exageram totusi...ca e diversiune, miroase de la o posta, dar nu cred ca Bilderberg are nevoie de asa ceva, deja e aproape oficiala faza, cat despre legile care se voteaza la noi, nici aici nu era nevoie de un asa efort, oricum poporu´ habar n-are ce i se coace si face nani linistit...dealtfel, i-am aprecia prea mult pe alesii nostri ca sa ii credem capabili de crearea unei gogorite la nivel mondial, doar pentru mascarea actiunilor din tara. Ca li se potriveste ca o manusa situatia, e alta poveste!
Trebuie sa fie altele motivele! Oare care sunt ele?

Juggernaut said...

raspunsul pentru tine : http://schimbarea.blogspot.com/2009/04/calcul-simplu-si-cinstit.html

Damian said...

,,Death no longer terrifies man.The smell of blood is as common as white plums,so he creates slavery and savagery which surpass the horror of dying.These can only be fought with more bloodshed and the cycle never ends."