Monday, April 13, 2009

Concert Manifest - joi 23 Aprilie Club Fabrica


Joi 23 Aprilie 2009, ora 19:00, in Club Fabrica va avea loc un eveniment numit Manifest, ce se vrea a fi un manifest muzical impotriva ultimelor “tampenii” implementate fara acordul populatiei. Intrarea va fi libera, asadar se asteapta multa lume - cheama cat mai multi oameni.


Lineup :

Gojira - Intro, Aforic, Axes, Bitza cu FaiboX & Junky, Carbon, Cedry2k, Cheya, CTC, Grasu XXL,
K-Gula, La Familia, Nasta, Nimeni Altu', Pacha Man, RAN-S, RapArta, Shy Beatz, Specii, Veritasaga, Zale, Dj Vasile - After

Daca mergi la concert printeaza si distribuie prin club manifeste (clickeaza pentru rezolutie mare), spune la oameni si de schimbarea.blogspot.com :



1 comment:

Anonymous said...

toata lumea vb shi aliniaza pareri,insa nime nu vrea sa ia initziativa in a face ceva bun ptr ei inshishi...se discuta f aprins pe tema religiei...fiecare cult are parti bune shi rele in acelashi timp..incercatzi sa frecventatzi mai multe forme de cult shi vetzi intzelege ca de fapt mesajul este acelashi insa spus sub o alta forma..inrobirea financiara este cea mai eficienta metoda... creditele ipotecare au innabushit poporul roman...intrun viitor apropiat romanii vor sta in casa zidita de ei cu chirie pe cand demnitarii shi bancherii vor merge in vacantze de lux pe banii pinguinilor... mai mult acum vor asigurarea locuintzei obligatorie.. daca poporul se va inpotrivii in masa acestui lucru prin neplata exista o mika posibilitate de a se renuntza ... sa nu credetzi ca omul de rand in cazul unei calamitatzi va beneficia de aceasta... in sf.. prea multe problemee shi nici una nu se rezolva..