Saturday, April 18, 2009

Texasul se va separa de SUA


Intr-un final lucrurile incep sa se miste in bine ! Guvernatorul Rick Perry a declarat ca Statul Texas s-a saturat de politicile de taxe ale guvernului federal si ar putea sa se separe de SUA. "Texasul este un loc unic. Cand am intrat in Uniune, in 1845, una dintre conditii a fost ca o vom putea parasi daca decidem asta", a afirmat Perry, in timp ce manifestantii strigau "Secesiune!" si agitau pancarte prin care solicitau separarea de SUA. Texasul este a doua economie ca marime dintre statele USA si este contributor net la bugetul federeal, daca acesta se va separa America va fi in distrusa.

Alte state (Washington, New Hampshire, Arizona, Montana, Michigan, Missouri, Oklahoma, California si Georgia) au depus deja "cereri" de separare.

Se gandesc sa depuna in curand Colorado, Hawaii, Pennsylvania, Arkansas, Idaho, Indiana, Alaska, Kansas, Alabama, Nevada, Maine si Illinois.

Ma rog la Dumnezeu sa reuseasca sa se separe, in 3 luni si cacatul de U.E, va fi istorie, iar planul malefic de globalizare va esua mai repede. Oricum este imposibil ca o mana de oameni sa controleze 6 miliarde, pana acum se vede ca globalizare duce catre haos si deci este imposibil sa impui un sistem dezastros fara sa ai represalii sociale puternice.

APEL
Daca va pasa de voi, de prezent si de viitor - votati si sustineti partidele nationaliste de dreapta. Stiu ca ati fost indoctrinati sa nu faceti acest lucru, dar tineti minte ca orice miscare liberala , ecologica sau social-democrata are defapt ca agenda principala - globalizarea si uniformizarea maselor prin implementarea corectitudinii politice si acordurilor internationale dezastroase pentru populatie si libertate (aparent justificand siguranta si lupta impotriva incalzirii globale si teroristilor).

Uniti impotriva globalizarii ! Vom invinge !

Sursa Infowars , Hotnews si Infocon

8 comments:

Anonymous said...

Well asta da veste...
Si...daca totul merge cum asa cum a prevazut Vanga...atunci...ne asteapta zile interesante si "grele".

Anonymous said...

Mda...partide nationaliste de dreapta...
Si care sa fie postul oferit "spionilor buni" ,noilor "salvatori ai lumii" murdare pe care au creat-o?
Noroc cu ei..caci altfel am fi trait "in nestiinta".Milostivi,ne ofera "revelatii" ...NOUA, "PROSTILOR, CELOR MULTI".

HRISTOS A INVIAT!

Anonymous said...

N-avem noi atata noroc, sa crape America din toate incheieturile....

Juggernaut said...

eu zic sa mai citesti odata stirea cu atentie... si totodata si articolul asta :
http://schimbarea.blogspot.com/2009/02/globalizarea-este-imposibila-ne.html

*Datoria externa SUA depaseste PIB-ul mondial 65 de mii de miliarde de dolari

Anonymous said...

de reamintit:dogma=unquestionable believes.
sa continuam cu intrebarile.
vom primi si raspunsuri.

dan said...

Destramarea Uniunii Europene va fi cea mai fericita zi binecuvantata zi pentru romani si pentru toate popoarele europene.

Mad Mike said...

Eu zic sa fi mai rezervat in alegerea si incurajarea oricarei directii politice. Partidele politice indiferent de orientare sau ambalaj electoral nu au facut decat sa mearga mana in mana cu jefuirea populatie prin orice mijloace.Nu exista si mai ales nu a existat vreodata in istoria recenta o alegere buna din punctul asta de vedere. Asta e parerea mea si cred ca nu numai.

Anonymous said...

MadMike,nu-i numai parerea ta.
"S-o punem" din nou de un partid:alte imnuri,lacrimi,"programe" electorale,lozinci,zbierate/dezbateri,adunari/adunaturi si promisiuni.
Ce banderola vor acu' pe piept?
Si cum sa ne zicem intre "noi"..ca am trecut lejer de la tovarasi la domni...nu-i asa frate?
Politicienii sunt tot atat de anosti ca si aia cu bancile.Primitivi.
Nici un om "politic" nu va da solutii.Nu de acolo vin solutiile.Uita-te cum se aduna in gloata...pe la intruniri G8,20 124,999.
Globalizarea este deja implantata(O ILUZIE CA NU E) in primul rand datorita politicienilor:oameni care ,in mare majoritate, sunt mediocrii in "meseriile" cu diplome.
O vreme insa...o sa-i mai avem printre noi.Asta e.
Astia cu politica tre' sa dispara simultan cu "camatarii".Simultan!
ps:vin tot felul de "educati da' scarbiti de sistem care stiu EI ce zic" ,cu nume ce rezoneaza cu bezmetic...si dau pe "goarna" "planurili secrete"( ca acu' a venit vremea).Ce sa zic...mersi dupa ce mi-ai omorit o generatie SAU DOUA....si "hai sictir".
Trebuie doar folositi asa cum si ei ne-au "folosit".FOLOSITI.
Daca incerci sa vezi in ansamblu jocul mintii lor(si uite ca acu' se face lumina...caci cred ca "ne lasa ei" sa stim)...amanuntele nu mai au atat de mare importanta.
Patternul gandirii,da.
PS:2:UITA-TE ATENT LA MIMICA FETEI LUI.Ma refer la cel din filmulet...Spune tot.Si...bineinteles ca astia au si copii.