Friday, April 17, 2009

Mircea Toader - un om peRFID

"Ziarul Libertatea trebuie sa dispara" - citat Mircea Toader


Viziunea originala despre democratie, mai precis despre libertatea de exprimare, a unui politician de "top". Mircea Toader, seful grupului democrat-liberalilor din Camera Deputatilor declara (in direct la B1TV, emisiunea "6, vine presa!", difuzata in 20 ianuarie) ca ziarul Libertatea ar trebui "sa dispara", pentru ca si-a permis sa dezvaluie faptul ca fostul director al CFR Calatori, Alexandru Noaptes a cheltuit 72.540 de dolari in 3 zile, folosindu-si la cumparaturi cardul, in New York. Vezi stirea completa aici: http://www.libertatea.ro/stire/direct... Toader motiveaza ca extrasul de cont este o informatie personala confidentiala, iar diseminarea unei asemenea informatii este o fapta penala.

CULMEA : Mircea Toader va primi 100.000 de lei daune morale pentru ca a fost persecutat de Securitate. Ipocrit !

CULMEA CULMILOR : Mircea Toader doreste ciparea buletinurilor cu RFID... chipurile pentru avantaj bancar - cu alte cuvinte daca nu esti baiat de comitet masonic sau doar sclav umil, te-au sters din toate bazele de date la o adica.


Mircea, fa-te ca esti democrat si liberal !

4 comments:

originar said...

scuzati-mi limbajul, dar fata de gramada asta de slanina transpirata care este m. toader, nu pot decat sa propun amenajarea unui loc public de scuipat pe fotografia lui, cel putin temporar pana vom avea ocazia sa folosim originalul drept tinta.

Juggernaut said...

clar...

Ion de la Chiuiesti said...

http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2009/04/un-parlamentar-de-doi-bani-vrea-ca.html

Juggernaut said...

exact ! sa informam, sa demascam planul de inrobire globala si pe lacheii care vor sa-l puna in aplicare !