Tuesday, April 21, 2009

Sinucidere curată: Agricultura mondială în mâinile G8

Masurile de sustinere a propriei agriculturi - deja dezvoltate - din tarile G8 distrug micii intreprinzatori la nivel global, dupa ce pana si propriile IMM-uri din sectorul agricol au cazut victima acestor strategii guvernamentale. Iar surplusul de productie din statele dezvoltate ajunge la preturi de dumping in tarile lumii a treia, unde taranilor le este imposibil sa isi ofere produsele indigene la preturi capabile sa concureze cu subventiile occidentale.

Acest sistem de interconexiuni comerciale nocive este exact ce nu are nevoie lumea noastra. Este parerea exprimata de mai multe organizatii, de la ONU pana la fiecare mic ONG din domeniu.

Deci practic sub masca combaterii foametei ei implementeaza un plan prin care corporatiile private vor prelua controlul total asupra producerii si distrubutiei hranei pe glob. Restul articolului pe Deutche Welle

Criminalizarea Fermelor Organice

In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.

Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi, atitea zile cite "crede" agentia ca ai incalcat legea.

De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto. Oameni in SUA se incurajeaza sa-si cumpere seminte nehibridizate heirloom) precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta.

Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare "moarta" fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni. Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09, vor distruge cca 2/3 dintre oameni.


Codex Alimentarius
Pentru cine nu stie inca ce este Codex Alimentarius, precizam ca este un cod de legi internationale (care vor intra in vigoare in decembrie 2009) prin care se cere ca sa se interzica toate vitaminele si aminoacizii esentiali sanatatii omului, sa fie declarate substante toxice si deci vor avea regimul otravurilor. Adica Vitamina C va fi considerata ca heroina sau cocaina, daca esti prins cu vitamine incalci legea si faci puscarie. Nutrientii naturali vor fi interzisi!!!

Urmariti cu atentie filmul urmator, este relevant:

4 comments:

Anonymous said...

Poti da un link clar despre asta : " In SUA s-a votat legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani " ?
Qm cautat o gramada de timp pe net si nu am gasit decat discutii contradictorii, cum ca nu s-ar referi concret la fermele organice, si ca ar fi destul de neclara.
De asemenea, nu am gasit nicaieri o stire in presa cum ca a fost adoptata legea.
Daca legea a fost adoptata, li s-a interzis functionarea fermelor organice ? Pentru ca magazine organice exista la aceasta ora in SUA .
Nu intreb de dragul de a te contrazice, ci pentru ca ma intereseaza si nu am gasit raspunsurile.

Juggernaut said...

In Romania cand au legalizat tortura si incestul (si multe alte cacaturi economice ce privesc firmele) - crezi ca au anuntat chestia asta cu surle si trambitze in comunicatul oficial de presa (din monitorul oficial) ?

NU ! Au fost niste grupuri de avocati si alti oamei luminati care cititnd cu atentie legea si-au dat seama de aceste lucruri.

sunt linkuri suficiente numai vointa si timp sa ai... problema sta in interpretarea legii si portitelor lasate intentionat... oricum HR875 si S425 sunt doar treptele pe care vor aseza pachetul de legi Codex Alimentarius la sfarsitul acestui an...

Omule, nu esti nici primul si nici ultimul care se indoieste de informatiile mele... la fel erau multi oameni prin 2007 cand vorbeam despre viitoare criza financiara care s-a declansat in 2008~2009...

Stai sa o vezi p'asta alimentara...

Ce stii de Georgia Guide Stones ?

Juggernaut said...

P.S. Reactia de lingau New World Order a lui Basescu cu privire la legalizarea incestului, a urmaririi preventive (stil SRI) si a torturii ca modalitate de interogare :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5620947-traian-basescu-zece-ani-dezbatem-codurile-actualul-cod-penal-este-cel-din-1968-modernizarea-impune.htm

Anonymous said...

Nu ma indoiesc deinformatiile tale, pentru ca nu ai vorbit aiureli....dimpotriva ! Insa, pur si simplu am cerut mai multe detalii.
Evident ca nu vor face publicitate noii legi, insa ceva - ceva scris tot trebuie sa fie . Plus ca magazinele organice insa functioneaza in US .
Inteleg ca bazandu-se pe "golurile" din aceste legi, vor putea sa interzica in scurt timp mancarea naturala si sa impuna Codexul ...Mai bine ne-ar impusca pe toti, ca e mai cinstit...decat sa ne duca cu presul si sa ne condamne tot la moarte....

Mda, despre pietricelele ale anu stiu prea multe, decat ca exista si prezic Noua Ordine Mondiala .. Iar legile care se adpota in intreaga lume intr-acolo duc : restrangerea drepturilor si libertatilor personale...ne vor transforma in roboti.

Nu ma indoiesc de ceea ce spui ...dimpotriva, apreciez munca pe care o faci. Din pacate, oamenii se supun ca o turma drogata, si nu se intampla nimic bun pentru omenire.