Wednesday, April 15, 2009

RFID si in buletine - autorul Mircea Toader

Uite ce fata are asta de vrea sa ne cipeze!

Deputatul Mircea Toader care este si liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, vrea sa depuna o initiativa legislativa prin care sa introduca sistemul biometric RFID si la cartile de identitate.


Sa fie oare doar o coincidenta faptul ca astfel de intiative sunt anuntate sau legiferate doar in preajma Craciunului si a Sarbatorii Invierii?

PDL-ul in ultima vreme propune si voteaza legi contra cetateanului de rand ! Impozit forfetar, carti de identitate biometrice, amanarea maririi salariilor, imprumut pagubos de la FMI, si alte zeci de care ne vom aminti la alegeri ! Mircea Toader, pe chestia asta nu o sa mai pupe in veci un loc in parlament pe listele uninominale, acum il stim, ii stim agenda secreta !

Sincer vorbind, incepe sa devina enervanta treaba asta cu inregimentarea prin biometrie..etc. N-am nici o spaima dpdv religios sau mistic, dar totusi... de ce anume suntem tratati ca niste animale? Suntem toti niste potentiali infractori sau cum? Pai sa ne puna la toti un cip si in kur ca sa rezolvam mai repede problema. M-am saturat de isteriile astea de securitate, cu teroristii si falsificatorii lui peste.

SOLUTIE
Vrem ca Mircea Toader sa fie marcat cu tatuaj pe frunte , cod de bare , ca sa fie EXTREM de sigur ca nu ii fura nimeni identitatea. Apoi sa isi monteze camera video de supraveghere in dormitor deasupra patului. Ca sa se simta protejat de stat.

Totodata propun ca domnul deputat si toti colegii lui care eventual il sustin sa fie PRIMII care sa dea exemplul. Sa poata fi monitorizati de tot poporul pe internet (ce fac, pe unde umbla etc.), pe o pagina speciala (www.unde-este-deputatul-meu.ro), sa zicem vreo 2 ani. De-abia DUPA ACEEA, daca experimentul se dovedeste a fi un succes, sa se treaca la implementarea cipurilor in toti ceilalti oameni "de rand".

Ce ziceti dom' deputat Mircea Toader, va oferiti la implant si tatuaj in numele partidului si fratilor ?

Adresele de e-mail ale Deputatului Mircea Toader aka Dom' RFID:
mircea.toader@cdep.ro
toader.mircea@ymail.com

Citeste si :

8 comments:

MADCAT said...

Ce, Dumnezeu, tot insista oligofrenii astia pe introducerea rfid-ului?!

Daca o alta tara lanseaza o ideea imbecila, tarfele astea de puliticieni romani trebuie musai sa fure ideea si, agatandu-se, de ea cu orice pret, sa incerce sa o puna in practica pentru a-si justifica "activitatea" si banii pe care i incaseaza de la bugetul de STAT!

Halal conducatori!

Juggernaut said...

da mai, uite ce fatza are...

Asa arata seful camerei deputatilor din partea PDL ! Parca e o gluma proasta...

Din cauza unor idioti ca Toader ne pierdem noi libertatile incet si sigur. Imbecilu' nici nu isi da seama ce propune.

Toader, un yesman ajuns pe functie, un babalc obsedat de putere si control.

Anonymous said...

România - Spre totalitarism economic
http://www.tlp.ro/2009/04/romania-spre-totalitarism.html

MADCAT said...

Din cauza celor ca el, am ajuns de rasul Europei. Am ajuns piata de desfacere in care toata Europa isi baga scarbavnicu-i madular. O plantatie de 23 de milioane de sclavi, nascuti pentru a produce pentru altii si condusi de niste indivizi murdari de materie maronie pe la gura!

Asta e, cand nu ai coloana vertebrala, singurul lucru la care iti ajunge privirea este curul celui din fata ta!

originar said...

idiotul asta a fost bagat in fata de alti mai destepti si mai obscuri; la cat e el de retard nu realizeaza ce se doreste cu adevarat prin propunerea care i s-a pus in fata ca s-o recite in parlament; el e doar un biet IUDA care a fost ademenit cu niste arginti. Asta nu inseamna ca e doar vrednic de mila; e un cacat pe care vom calca cu putere cand vremea va sosi.

Anonymous said...

Eu i-am scris pe cele 2 adrese de e-mail cerandu-i in primul rand o dezbatere publica.

Anonymous said...

Juggernaut,

Poate imi permiti sa ma folosesc putin de tine sa imi promovez si eu putin blogul.

Este pentru prima data cand imi fac un blog si mi-ar prinde bine cativa vizitatori si eventual niste comentarii.

Adresa blogului este: http://trezitiva.blogspot.com/Te rog pe tine si pe vizitatorii acestei pagini sa imi lasati un mesaj cu impresiile si ideile voastre.

Multumesc anticipat pentru intelegere.

Juggernaut said...

@needtotrip - perfect de acord, esti chiar prea blandutz cu "procul fascist peRFID"