Saturday, April 18, 2009

Simboluri Comuniste, Simboluri Masonice

Acesta este probabil cel mai bun si complet post de pe acest blog, o cheie de bolta a tuturor informatiilor si algoritmilor mentali implantati in societatea noastra. Va rog sa urmariti materialele de mai jos si sa trimiteti pe mail linkul la acest articol !

Asemanarea trecut - viitor este izbitoare (croamatic, compozitional, ideologic).

Liderul Erou, cadrare de jos in sus, privirea zeului glacial, atitudine determinata catre un viitor iluminat. Desi socialismul propovaduieste o societate egalitara, liderii sunt mereu portretizati ca niste zei. Majoritatea dictatorilor au ca semn zodiacal soarele (Che, Obama, Kadhafi, Fidel Castro, Napoleon, Cezar, etc).

Simbolistica si Imagistica

Contrastele puternice atesta o polarizare ideologica maxima. In comunism si in orice sistem totalitar exista numai bine si rau. Politie si inamici. Toate sistemele dictatoriale pentru a-si justifica mana de fier, au avut nevoie de un inamic al poporului intern si extern (vezi razboiul contra terorismului si incalzirea globala).

Suprapunerea a doua unelte, razele solare, granele, cartea si flacara, steaua, centrul, soarele, lumini si umbre
sunt motive consacrat comuniste, imprumutate de fapt din francmasonerie (care la randul le-a preluat de la iudaism, iudaism care le-a preluat de la egipteni si babilonieni).

Embleme si simboluri masonice

Embleme si simboluri comuniste

In cartea pro-masonica "Istoria Secreta a Masoneriei", Tesu Solomovici afirma :
"Anii 1945-1948 inseamna o spectaculoasa inflorire a Masoneriei romane de "stanga", profund penetrata de elemente bolsevice. Oameni de bunacredinta, precum [...] Constantin Belu, credeau cu tarie in Guvernul Mondial Socialist, care ar salva lumea. Specialistii bine antrenati in represiune si diversiune ai lui Stalin (numele tradus inseamna Om de Fier) s-au slujit de acesti oameni ca de niste unelte. Apoi i-au aruncat la inchisoare."
Adaug la cele de mai sus si declaratia senatorului Stan Jones din Montana cu privire la instaurarea Guvernului Mondial Socialist :



Ca o alta confirmare, in anii 80' Yuri Bezmenov un agent KGB care a fugit in occident , intr-un interviu destul de lung (catre BBC daca nu ma insel) explica tacticile comunistilor de a se infiltra si a modifica mediul academic si mediatic catre o ideologie de stanga, un plan care duce evident la formarea Guvernului Mondial Socialist. Asadar Yuri Bezmenov despre "demoralizarea occidentului" :



Ar mai fi totodata interesant de urmarit documentarul de mai jos produs de BBC, care atesta faptul ca implementarea comunismului in Europra de Est (si nu numai) a fost facuta cu sprijinul celor mai bogate familii din Occident (evident cu implicarea masoneriei) :
CONCLUZIE - Comunismul a fost un experiment pentru viitor. Acum se vrea aplicarea acestui chibutz la nivel global ; numai ca va esua... din nou... Asa cum dogmele marxist-leniniste reprezentau fundamentul ideologic al Uniunii Sovietice, Corectitudinea politica este ideologia oficiala a Uniunii Europene. Ipocrizia comunistă propaga cartea puritanismului actual avand campanii similare “Alcoolul dăunează grav sănătăţii”. Sunt sute de asemanari, denumirile au fost oarecum schimbate si logourile un pic modificate, ideologia si scopul au ramas acealeasi - uniformizare si control.

Doresc sa inchei cu un citat din Karl Marx, care desi are peste 110 ani este extrem de actual, o sa va ajute sa uniti punctele, sa vedeti planul clar :

"Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.

The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be nationalized and State will have to take the road which will eventually lead to communism."

Karl Marx, 1867


Citeste si vizioneaza :

4 comments:

Mad Mike said...

Fairey has cynically turned graffiti culture into a self-promoting ad campaign, turning street art into a cheap hustle that is no different from corporate advertising.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shepard_Fairey

originar said...

ai fost inspirat sa introduci si putina simbolistica in acest blog, este necesar pt a cauta sa descifreze macar putin din manipularea la care suntem supusi;as adauga doua citate:
Signs and symbols control the world, not phases and laws - Confucius
By symbols is man guided and commanded, made happy, made wretched. He everywhere finds himself surrounded with symbols, recognised as such or not recognised - Thomas Carlyle

Juggernaut said...

dap, pai mai intai planul a fost sa creez o infrastructura in care explic si prezint mecanismele sociale si psihologice alturi de ceva exemple reale si deabia apoi particularizez cu simbolistica...

Simbolistica de una singura poate sa nu fie luata foarte in serios datorita conditionarilor sociale si "normelor de apartenenta la grup", cu alte cuvinte autocenzura propriei minti in faza incredibilului.

Si uite cum din pacate ultima fraza a devenit cam greoaie de digerat...

Anonymous said...

Ar fi si mai bine daca s-ar traduce acele
2 documentare pt. acele persoane mai in virsta, care sint deschise sa afle cit mai multe lucruri, unde in timp, s-a asternut tacerea sau nu s-au spus. In rest, este bine.