Wednesday, April 22, 2009

Legea Martiala pana in 2012

Alan Keyes fostul candidat la presedintie din America a declarat ca pana in 2012 actualul guvern va genera un atac fals menit sa declanseze legea martiala. Asta inseamna amanarea alegerilor pe termen nelimitat si o gramada de alte abuzuri (sechestrari de proprietati, si persoane tribunal martial fara jurati si avocati etc). Oamenilor de buna credinta (intrucat au fost conditionati) nu le vine a crede asa ceva. ; inca stau impasibili, dar oarecum circumspecti.

“We may wake up one day and there’s a series of terrorist attacks, the economy is paralysed….martial law will be declared everywhere in the United States and it won’t end until the crisis ends. If we don’t wake up and work to see that it happens, we will not see another election.

The minute they think they can get away with it, they will end this system of government and that is their intention !
Ca si confirmare vizionaza neaparat Brutalitatea Politiei din SUA (controale anale la femei arestate abuziv, fete de 14 ani batute si date cu capul de potea, reporteri arestati etc). Ce am postat este cam 5% din ce gasesti pe internet despre porcii aia fascisti de gabori. Iti spun, trimite linkul acestui site la cati mai multi prieteni.

Citeste si :


7 comments:

MADCAT said...

A propos de procentul de care zici: sa nu uitam, totusi, ca o mare parte a informatiilor de pe net sunt CACATURI (BULL-SHIT cum ar zice mai bine americanu')!!!

Damian said...

Protect and SERVE huh?

Juggernaut said...

Da domnule in cel mai fascist, sovietic si brutal mod... javrele astea sunt aparatorii bancherilor si al acestui sistem de cacat, aceasta puscarie globala !

Anonymous said...

Se va gasi si dupa 2012 alt pretext.

Ei tot o tin cu teroristii , chiar daca sunt atatea dovezi ca totul a fost o facatura .

Porecla said...

http://restulstirilor.blogspot.com/2008/11/un-al-doilea-911-parte-integranta.html

Porecla said...

nu prea esti "democrat" cu aprobarile astea de posturi! bleah

gabi m. said...

URGENT!!! aici: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1572:flashback-uk-newspaper-reports-on-plan-to-chip-people-under-swine-flu-jab-pretext-in-1989&catid=1:latest-news&Itemid=64&lang=en Doamne miluieste si ne apara pre noi!