Thursday, April 30, 2009

A inceput cenzura

Google a inchis recent pentru publicul larg, posibilitatea de a face upload la fisiere de tip video pe portalul sau specializat "Google Video". De asemenea accesul la facilitatile de tip "cele mai vizionate/cele mai postate filme", a fost desfiintat. Aceasta masura vine fara indoiala in urma succesului gigantic de care s-au bucurat la nivel global filme on-line precum Endgame, The Obama deception, Imaginea de ansamblu (The Big Picture), si alte filme ale curentului ce se opun dictaturii mondiale bancare.

Comunicatul oficial aici

4 comments:

originar said...

asta chiar ca e o veste proasta; auzi, cica "There are still great options for people who want to upload content to Google, and we invite them to explore YouTube"; pffff....fratilor, unde ne indreptam? democratia asta importata din occident e o gluma prosta; cica exista libertatea de expresie; azi-maine americanii, francezii, englezii (ca de romani nu are rost sa spun, pe romani ii rezolva scurt, fara tam-tam, cum a fost si cu imprumutul de la FMI) vor spune bancuri in soapta, cum faceam noi pe vremea lui Ceausescu..?

TLP said...

De fapt Google a cumparat YouTube si nu mai au nevoie de serviciile Google Video. Chestia asta era stiuta de peste un an.

Nu e vorba de nicio cenzura, filmele respective fiind disponibile si pe YouTube.

Iesirea Din Matrix said...

Una e sa ai posibilitatea sa urci un film documentar dintr-o bucata sau doua si apoi sa ai posibilitatea sa adaugi subtitrarea in limba romana (e o chestie noua si pentru youtube acum ... recent au introdus aceasta optiune) si alta e ca acelasi documentar sa-l imparti in "enshpe mii" de bucati si apoi sa-i rupi si subtitrarea in aceleashi "enshpe mii" de parti ... deoarece youtube nu permite uploadul de fisiere mai mari de 10 Min, ca durata. In plus, au blocat foarte multe dintre filmele pe care le urcasem ...au facut o razie si in 3 zile mi-au blocat vreo 20 de filme urcate. Ma bucur ca nu mi-au inchis contul de tot, ca ma rupeau la "bashchetzi".Asa am patit cu viddler.com care deasemenea mi-a blocat si mi-a inchis contul "no question asked" si aveam vreo 20 de filme urcate si acolo. Am mai gasit cateva locuri unde se mai pot urca filme cu numar mare de MB... majoritatea insa nu permit uploaduri cu fisiere mai mari de 500 MB (gen guba.com, liveleak.com)...dotsub.com permite adaugarea de fisiere mari si de titrari, dar merge ca naiba de greu ... inca sunt la inceput si nu prea se pricep nici ei. Pe supernovatube am mai putut urca, dar acolo inca nu au embedul ... am mai incercat si stagevu.com dar mi-au sters filmele. Si am mai incercat si altele, pe care nu mai mi le amintesc acum. Google video era cel mai pe gustul meu! Pacat de el ...

lubababa said...

Incredibil... pe zi ce trece ma ingrozesc tot mai mult. Google Video era o sursa de informatii nefiltrata de prima mana. Groaznic...