Monday, April 27, 2009

Gripa porcina si datoriile externe ale tarilor

In 1976, in SUA a fost lansat un vaccin pentru versiunea de atunci a gripei porcine. A cauzat numeroase efecte secundare, inclusiv circa 500 de cazuri de simdrom Guillain-Barré. Au fost raportate mai multe decese din cauza vaccinului decat din cauza infestarii cu virusul gripei. Mai mult aici

In acelasi timp trei fiole cu viruşi periculoşi, au dispărut de la un institut al Armatei SUA

Evident ca aceasta gripa procina, exact ca si gripa aviara, SARS-ul si HPV-ul sunt ridicate la o proportie mult mai mare pentru a devia atentia populatiei de la ce voteaza ei acum si totodata pentru a prabusii stock-market-ul intrucat se mai redersase un pic.

O sa ma intrebati de ce? De ce sa distrugi economia gloabla ?

Simplu, ca sa ne indatoreze pe toti si pentru a devia atentia de la criza financiara. Elita Globala conduce planeta prin operatiuni psihologice bazate pe crize si panica. Spre exemplu Germania acum 2 ani aveau un deficit (o datorie) ridicol de mica : numai 480 EUR. Actualmente (dupa criza) au ajuns la un deficit (datorie catre banci) de 1500 de miliarde adica 1.538.554.924.488 sau altfel spus un trilion, peste cinci sute de miliarde si restul de cifre a afisat ceasul datoriilor Germaniei, la 15 ianuarie 2009. In fiecare secunda, datoria creste cu 4439 de euro. Sunt datorii de stat, le plateste contribuabilul, din impozite si taxe. Unul din trei nemti vrea sa iasa in strada impotriva UE si a globalizarii !

Tu ce faci ?


Citeste si :

1 comment:

Anonymous said...

http://salvatiromania.wordpress.com/gripa-porcina-un-subiect-care-implica-multe-suspiciuni-la-nivele-guvernamentale