Thursday, April 23, 2009

Coincidente sau sincronicitate ciudata ?

Ieri la aceeasi ora a avut loc intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Printul Albert al II-lea de Monaco la Palatul Cotroceni si discursul Regelui Mihai I de sustinere a candidaturii Principelui Radu la functia suprema in stat la Palatul Elisebata.

In timp ce discursul Regelui Mihai a fost bruiat de problemele tehnice de transmisie ale televiziunilor, alocutiunea lui Traian Basescu s-a derulat in conditii optime.

5 comments:

MADCAT said...

Radu asta, nu o fost prezentator/reporter TV?!?!?!

Anonymous said...

Nu am urmarit evenimentele, dar mi se pare absolut incredibil daca ceea ce zici (si am citit si din alte surse) este adevarat.

Absolut strigator la cer!

Bine ca transmisiunile ad-hoc de pe la accidente, si alte grozavii merg ca unse.

Ce televiziuni au fost bruiate?

Mad Mike said...

Apropo de coincidente. La 10 zile de la vizita lui Obama in Mexic, au aparut din nimic semnalele unui "pericol biologic major" pe teritoriul lor si totodata la nivel mondial. In urma acestor actiuni in Mexic sa instalat stare de urgenta; in lume se intetesc controalele la sange in toate punctele de tranzit fara a se tine seama de drepturile omului. Masina de propaganda americana isi face treaba la capacitate maxima.
http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSTRE53N22820090426

originar said...

vizita lui obama a fost in 16 aprilie; aparitia gripei a coincis cu vizita lui(..hmmmm); cica e o combinatie de tulpini de virusi de gripa aviara, porcina, si umana, cum nu s-a mai intalnit pana acum in lume, combinatie posibila a se realiza doar in laborator; foarte probabil este vorba de o arma biologica; si asa vor sa ne rareasca , cica suntem prea multi; "EI" au oricum antidotul; si mai straniu e ca, arheologul care l-a primit pe obama in 16 apr la o vizita la un muzeu din mexico a murit la mai putin de o sapt, se pare tot de gripa porcina; desi autoritatile neaga asta, si zic ca murise de pneumonie.
"The outbreak coincided with President Barack Obama's trip to Mexico City on April 16. Obama was received at the anthropology museum in Mexico City by Felipe Solis, a distinguished archaeologist who died a week later.
Mexico's health secretary, Jose Cordova, said Solis had a pre-existing illness and died of pneumonia unrelated to influenza"

MADCAT said...

DA, SI LA NOI, ACUM, GRIPA PORCINA!!!!