Thursday, April 23, 2009

Lumea "Unita" : Capitala la Ierusalim

Va voi cita cateva paragrafe din alta carte pro-masonica Agentii Puterii lui Solomon scrisa de fratele Christopher Knight si fratele Alan Butler. Doresc sa fac o precizare asupra termenului de "familiile stelei" care se refera la familii evreiesti bogate care au plecat din IsRaEl si s-au stabilit in Franta si in Europa foarte demult (la pagina 69 veti afla toate informatiile despre acest subiect). Masonii sunt foarte cu cartile pe fata despre acest subiect. Ma intreb daca "lumea unita" nu este un eufemism pentru "lumea cucerita"...

Asadar sa citam :
"Credem ca ar fi posibil ca, atunci cand statul Israel va reusi sa aiba o relatie relativ stabila cu vecinii sai, o persoana influenta ar putea sa sugereze discret numele Ierusalimului pentru noul sediu al Natiunilor Unite, un teritoriu neutru, care sa nu apartina vreunei tari. Persoana respectiva va fi probabil secretarul general al Natiunilor Unite. El sau ea vor exprima in cuvinte, insa ideea nu le va apartine. Va veni din randul Familiilor Stelei.

Din acel moment al unificarii natiunilor si monedelor nationale, va mai fi doar un pas pana la transformarea Ierusalimului in capitala globala a Pamantului Unit. Viziunea regelui Solomon va deveni atunci realitate, dar intr-un mod foarte deosebit de cel planificat.
pagina 281 din Agentii Puterii lui Solomon, Editura Aquila 2007

Sa analizam un pic textul - o persoana influenta ar putea sa sugereze discret numele Ierusalimului pentru noul sediu al Natiunilor Unite, un teritoriu neutru, care sa nu apartina vreunei tari - pai si Ierusalimul ala nu apartine Israelului, ce este asa de neutru ? Astia chiar ne cred tampiti ?

Mai departe "
transformarea Ierusalimului in capitala globala a Pamantului Unit." - Nu este nicio problema aici ?

Citeste si :

No comments: