Friday, April 17, 2009

Fascismul in lume 2009

Doi politisti britanici au obligat un turist sa isi stearga toate fotografiile realizate intr-o excursie la Londra

Nu este naiv sa crezi ca il poti preveni terorismul terorizand turistii? Nu am avut astfel de experiente nicaieri in lume, nici macar in statele comuniste!Google Street View poate prezenta detalii amanuntite ale oraselor noastre, iar un tata si fiul sau nu au voie sa fotografieze obiective faimoase ale Londrei." Este totodata este binecunoscuta prezental lojelor masonice in cardul politie britanice.

Internetul - o adevarata arma pentru noua generatie de teroristi
"Teroristii folosesc internetul pentru a-si difuza ideologia, pentru a recruta, antrena planifica si comunica intre ei peste granite", au explicat specialistii.

In numele sigurantei mondiale lasati-ne si fara net, in sistemul bancar nu va bagati sa faceti ordine, deoarece sunteti vanduti bancherilor. Va deranjeaza faptul ca pe net circula idei libere. Initial, monstruasa idee a venit porcului de Jay Rockeffeler (video aici) intr-o audiere in Congresul American ; cam de acolo pleaca tot ce tine de fascismul asta spre care ne inddreptam : din mintile luminate ale unor familii ca Rockefeller, Rotschild, casa de Windsor, Morgan, Bush etc.

Dar sa nu uitam - tot raul vine din partea bancherilor si guvernelor care vor sa controleze totul in aceasta lume :



1 comment:

Anonymous said...

http://salvatiromania.wordpress.com/mein-kampf-de-adolf-hitler