Wednesday, April 22, 2009

Legea Martiala in Romania


Intr-o sincronicitate suspecta cu SUA - Ministerul Apărării Naţionale promovează un proiect de lege care aduce o serie de prevederi aberante, specifice unei veritabile legi marţiale. Este vorba despre proiectul de lege L84/2009 cu privire la regimul armelor, dispozitivelor militare şi muniţiilor deţinute şi folosite de militarii români şi ai forţelor armate străine de pe teritoriul României.

La articolul 16 se prevede faptul că personalul MAPN poate folosi armamentul din dotare şi să tragă în persoana care :
“după săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală încearcă să fugă sau ripostează cu obiecte”.
Articolul 20 spune:
“Se va evita, pe cât posibil uzul de armă împotriva minorilor, femeilor şi bătrânilor”. Articolul 21 afirmă că militarii “pot să deschidă focul împotriva copiilor sau femeilor vizibil gravide care înfăptuiesc un atac armat izolat sau în grup care pune în pericol integritatea corporală a unei persoane”.
De precizat este că aceste drepturi aberante sunt acordate nu doar militarilor români, ci şi celor străini staţionaţi în România. Deci la un protest cine da cu pietre (obiecte) gata este impuscat legal... cred ca la Chisinau a fost un experiment. Bancherii si elita stiu ca oamenii se vor rascula si incearca sa se ascunda in spatele armatelor ca niste lasi, uitand totusi ca si soldatii aceia au surori, mame si fiice, sunt tot oameni normali, oameni simpli - javrele vor avea o mare surpriza.

In acelasi timp prin descentralizarea politie si subordonearea acesteia sub puterea primarilor (baroni locali) acum politistii pot trage fara somatie !

Fratilor e cat se poate de pe fatza si grav ce au de gand sa faca la nivel global ! Este absolut monstruos ! Nu fii partas crimelor prin neimplicare si ignoranta ! Informeaza pe toata lumea.

Citeste si :

1 comment:

Cristi Sparlu said...

De ce nu mai esti activ pe net?