Monday, March 31, 2008

Ambasada SUA din Irak a fost construită prin muncă forţată

In septembrie 2007, SUA şi-a inaugurat ambasada de la Bagdad, prezentând-o ca pe un simbol al triumfului democraţiei şi libertăţii în Irak. Ambasada se intinde pe o suprafaţă egală cu cea a Vaticanului, aceasta este cea mai mare şi cea mai costisitoare ambasadă din lume.

Foşti angajaţi americani ai FKTC (printre care şi un director, John Owen) i-au dezvăluit ziaristului independent David Phinney că această firmă opreşte paşapoartele persoanelor aduse din Asia de Sud şi apoi le ţine pe aceste persoane cu forţa în adevărate lagăre de muncă silnică în Bagdad.

John Owen i-a mai dezvăluit ziaristului David Phinney şi faptul că oficialii din Departamentul de Stat al SUA, care supervizează lucrările de construcţie a ambasadei, cunosc foarte bine aceste abuzuri, dar nu fac nimic pentru a le stopa. Din contră, „când 17 muncitori au vrut să fugă escaladând zidul ambasadei, spune el, un oficial american a cerut să fie imediat încercuiţi de soldaţi şi închişi.”

După ce a publicat această ştire, Phinney a fost contactat de mai mulţi foşti angajaţi ai FKTC care susţin aceleaşi lucruri ca Owen şi Mayberry. De altfel, astfel de practici sunt la ordinea zilei în Irak, în companiile care au contracte cu americanii. În aprilie 2006, Pentagonul a cerut o anchetă care a confirmat că firma Halliburton/KBR funcţiona pe aceleaşi principii. Raportul Pentagonului vorbeşte despre: „dovezi ale faptului că firma confiscă ilegal paşapoartele muncitorilor, utilizează practici de angajare înşelătoare, pretinde celor ce îşi caută de lucru taxe de recrutare exagerate, nu asigură condiţii minime de viaţă lucrătorilor şi încalcă procedurile privind emigranţii în Irak.”

Cu toate acestea, Departamentul de Stat al SUA, cel care plăteşte firmele respective, nu a luat nicio măsură şi nu a stabilit nicio pedeapsă pentru a împiedica astfel de practici, măcar în zona pe care o controlează în Bagdad. „Din nefericire, nu numai că nicio firmă contractantă nu a fost penalizată, dar cele mai multe dintre ele sunt recompensate cu noi contracte de milioane de dolari,” concluzionează Phinney.

Saturday, March 22, 2008

Libertate sau Fascism

O prezentare sustinuta de David Ike :

Dupa ce vizionati materialele cititi pentru confirmare Pedofilia de Lux din Anglia precum si Noul Fascismul Englez


Saracie Lucie in State



In scurtul reportaj realizat de BBC veti vedea efectele crizei financiare in America, criza care se va extinde si in Romania dupa cum afirma prin presa aici Dinu Patriciu. Americanii au ajuns sa doarma la cort ca talibanii datorita crizei imobiliare generate de sistemul bancar mondial condus de Bilderbergs. America este in recesie. Fostul presedinte al Federal Reserve Bank - Alan Greenspan declara ca asistam la cea mai mare recesie din SUA de dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Poate ceea ce vedeti este extrem, dar si cei care nu sunt inca in strada traiesc greu. Anul acesta mancarea a fost scumpita mondial, spre exemplu pretul cafelei a fost ridicat cu 40% de azi pe maine intr-o sincronicitate suspecta de corporatii aparent "rivale".

Fratilor astia ne-o coc de un guvern mondial instaurat pentru a gestiona criza globala ! Cand se intalnesc la Bilderberg asta discuta de fapt - ce crize sa mai genereze pentru ca oamenii sa-si cedeze drepturile si libertatile pentru siguranta zilei de maine. Generarea saraciei pentru controlul populatiei !

Citeste si :

Friday, March 21, 2008

Pedofilia de Lux din Anglia

Cliseic deja se intampla in Anglia. Desi faptul este senzational si abominabil la stiri nu se face mare valva, totul este tinut discret. Intr-un camin de orfani "Jersey House" s-a descoperit o groapa comuna unde erau ingropati copii care au fost violati si ulterior omorati in urma unor ritualuri oculte. Se stia de 15 ani de aceste orgii, dar intrucat la ele participau aristocrati, preoti si politisti nimeni nu facea nimic. Uneori copiii erau abuzati pe iahturile milionarilor, in larg pentru ca zbieretele sa nu le fie auzite. Chiar si fostul valet al Reginei Angliei se pare ca a fost implicat - deci vreti sa credeti ca MI5 si MI6 nu stiau ce face nenea asta ? Incep sa-l cred pe David Ike.



Si colac peste pupaza in Anglia s-a votat infiintarea unei baze de date in care copiii cu varste incepand cu 10 ani sa fie amprentati + mostra ADN - preventiv - daca dau semne ca ar putea devenii delicventi. Iata deci inca odata perfidia, pedofilia, ipocrizia noului totalitarism englezesc.

Linkuri in engleza :
Vizioneaza si :

Cenzura Noii Ordini Mondiale

Şase cetăţeni germani au fost reţinuţi la punctul de trecere a frontierei de la Calafat, pentru că aveau asupra lor materiale de propangandă anti-NATO, precum CD-uri, bannere, reviste şi afişe antiglobalizare.
Ei au vrut să intre în România cu două maşini în care aveau materialele pregătite pentru un eventual protest pe perioada summitului de la Bucureşti din aprilie. Poliţiştii de Frontieră le-au interzis accesul în ţară şi le-au introdus datele de identitate în baza de date a NATO. Este primul caz în care autorităţile iau astfel de măsuri.

Globalizare = Totalitarism, Control, Fascism

Hacking Democracy



Un documentar realizat de HBO atentioneaza cit de usor pot fi manipulate masinile de vot Diebold care au fost si sint folosite in mod curent in majoritatea primarelor americane.

Analistii politici nu-si explica de ce Obama a obtinut 0(zero) voturi in Harlem si in alte zone preponderent cu votanti de culoare?!

Daca cca70% dintre americani sint contra razboiului din Iraq, atunci cum de McCain este in fruntea acestor sondaje? Ceva e "fishy".

Iar vizitele acestuia din urma in Orientul Mijlociu si Anglia, in calitate de candidat dar nu inca presedinte SUA, e iarasi...cam ciudat. Dar fiind sustinut de familia Bush, poate fi un semn ca cineva stie deja cine va fi presedinte. Acest McCain e cam slabut in ale economiei, deci despre viitorul economic SUA si implicit mondial, numai de bine. Curios sint, cine conduce SUA?

Wednesday, March 19, 2008

Noul Fascism Englez

POLIŢIA britanică a lansat o campanie mediatică împotriva terorismului, ce va dura 5 săptămâni.Campania, pe care unii au catalogat-o deja drept paranoică, se adresează publicului londonez, care este rugat să raporteze orice comportament suspect la Hotline-ul anti-terorist. Campania va fi mediatizată intens în principalele ziare şi pe posturile de radio din Londra.Campania publicitară este în primul rând menită să instruiască cetăţenii cu privire la activităţile întreprinse de terorişti.

Londonezii sunt rugaţi apoi să raporteze telefonic, sub protecţia anonimatului (practic nicio reprecursiune asupra falsurilor si deci a razbunarilor), asemenea activităţi suspecte. Între aceste activităţi se numără fotografierea camerelor de supraveghere sau deţinerea mai multor telefoane mobile.

Cetăţenii sunt învăţaţi, între altele, că “teroriştii trăiesc în sânul comunităţilor noastre, plănuind atacuri şi stocînd substanţe chimice”- absolut paranoic, justificarea pierderii drepturilor cetatenesti in favoarea statului politienesc. Campania va fi lansată de asemenea şi în regiunile Greater Manchester, West Yorkshire şi West Midlands.In Anglia lucrurile devin deja caraghioase. Pentru multi cred ca lucrurile astea par banale dar pentru cei ce au trait in perioada dictatoriala a Romaniei sub conducerea lui Nicolae Ceausescu lucrurile pot parea altfel.

Update : In plus in Anglia copiii care par suspecti incepand cu varsta de 10 ani vor fi amprentati si le se va indexa ADN-ul intr-o baza politiei. Condamnati din fasa link

Citeste neaparat si : S-a deschis o loja masonica chiar in Buckingham Palace.

Vizioneaza si :

Recapitulare Bloguri Romanesti

Monday, March 17, 2008

Masa de carne inerta

Ce este cel mai ciudat este faptul ca exact cei care sunt cei mai afectati de societate si sistem sunt ultimii care vor sa afle adevarul sau sa faca ceva. Practic acestia se complac in statutul de vite in staul, insecte in musuroi, pentru ca acest statut care nu atrage responsabilitati si decizii. In aceste conditii trebuie sa existe o forta, o miscare discreta sau secreta care sa controleze si sa dirijeze gloata deoarece singura putere a gloatei este ignoranta, mimetismul si status-quo-ul - asa a fost dintodeauna, sub toate regimurile sociale. Majoritatea oamenilor nu conştientizează sistemul şi nu se raportează la sistem, ei doar încearcă să-şi găsească locul într-un sistem existent, fără să fie conştienţi că astfel contribuie la perpetuarea acestuia in mod pozitiv sau negativ.

Oamenii care fac parte din masa de carne inerta traiesc in eternul maine sacrficand prezentul spre beneficiul baietilor destepti care gandesc cum sa le faca munca mai rentabila, in timp ce ei pinguinesc fericiti pe bani putini.


Concluzionand eu, ca si altii - defapt nu scriem pentru desteptarea maselor care prin excelenta nu citesc mai nimic, ci pentru cei care vor sa devina puternici sau sunt deja.


Alte bloguri :

Saturday, March 15, 2008

Zeitgeist Subtitrat in Romana

Alatura-te celor care vor expune prietenilor si colegilor filmul documentar difuzat online, gratuit, 24 din 24 de ore - Zeitgeist

Distribuie prietenilor tai linkurile acestor 4 filme :
Lumea este schimbata de oamenii activi, nu de cei pasivi. Pentru a putea gasi solutii la o problema mai intai trebui sa fii constient ca ai o problema. Oamenii nu stiu adevarata cauza a problemelor si neajunsurilor lor. Solutia apare intotdeauna dupa ce problema / cauza este identificata si inteleasa. Majoritatea oamenilor insa nu stiu ca au o problema - acest lucru se va schimba curand. Primul pas este informarea masiva asupra complotului global ce are loc in acest moment.


Zeitgeist Subtitrat in Romana



Al treilea razboi mondial este in prezent, este un razboi al controlului invizibil, economic, legislativ si ideologic bazat pe centralizare, tradusa prin globalizare, un razboi in care principala tinta si scop este populatia, TU

Link film subtitrat :
http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477

Wednesday, March 12, 2008

Dezvaluirile unui fost ofiter SIE cu privire la Bilderberg


Dezvaluirile facute de fostul ofiter SIE, Stelian Octavian Andronic, cu privire la grupul Bilderberg.
Extrase din emisiunea Zig-Zag cu Ion Cristoiu din 27 ianuarie 2008 de pe Antena3

A inceput ciparea oamenilor in SUA

verichipcorp.com
In SUA :


In MEXIC :



Sunday, March 9, 2008

Copilaria Toxica

Copiii din societatea de astazi sunt transformati de media dupa chipul si asemanarea papusilor consumeriste din reclame. Datorita frustrarilor intentionat acumulate, copiii cad prada depresiei şi complexului de inferioritate datorita transformarii in consumatori de mici. Influenţate de reclame, de modă şi de stilurile de viaţă promovate de media şi propagate de anturaj, noile generaţii se încolonează involuntar în tendinţele de consum, iar copilăria de astăzi are tot mai puţine puncte comune cu universul în care se formau copiii în urmă cu două decenii. Actualmente apartenenta la grup se face in baza consumului de branduri si nu neaparat pe criterii ideologice sau intelectuale.

Un studiu britanic despre copilăria modernă, „Good Childhood Inquiry“, realizat de The Children’s Society, confirmă că dorinţa copiilor de a avea mereu haine la modă şi cele mai noi jocuri de computer îi face pe aceştia să se simtă nefericiţi. Asa cum am mai spus sistemul capitalist consumerist este bazat pe frustrare si competitie extrema. Traiesc pentru a avea...

Scara de valori este schimbata global in mod intentionat de catre marile corporatii, practic se inoculeaza percepţia faptului ca propria persoana nu este valoroasa în sine, ci numai impreuna cu branduri asociate. Astfel lipsa respectului simplu de sine duce la promiscuitate si compromisuri. Lipsa respectului de sine face ca multi oameni sa nu aiba suficienta incredere si in ei si sa se ascunda in masini si haine luxoase. În mod frecvent, în ultimul timp oamenii sunt valorizaţi de către ceilalţi după o serie de indicatori externi: bunurile pe care le au, modul în care se îmbracă, alegerile pe care le fac - respectiv apartenenta la grup prin consum.

  • Loialitatea faţă de branduri începe de la 2 ani, iar la 3 ani copiii pot recunoaşte 100 de mărci. Reamintesc ca in Romania ca si in America gradinita este obligatorie de la 3 ani pentru transformarea lor ireversibila in workoholici consumeristi. Abia de la vârsta de 8 ani copiii pot realiza că publicitatea poate fi neadevărată.
  • Copiii cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani sunt responsabili pentru aproximativ 41% dintre vânzările din SUA şi Canada, relevă CARU. Astfel motorul economiei vestice este dat de catre plozi. Intelegeti de ce sunt promovate toate vedetele cu burta la gura iar nasterile sunt atat de mediatizate ? Acest fenomen este relativ nou, dar este o alta modalitate de crestere a vanzarilor pe termen lung - corporatiile au nevoie de plozi consumeristi ca de aer ! Actorii primesc bani sa nasca public exact asa cum primesc bani sa apara la unele petreceri si cluburi. Reclama se bazeaza pe mimetism, monkeys see, monkeys do...

  • În 1990, în SUA se investeau o suta de milioane de dolari în publicitatea adresată copiilor. În 2000, suma ajunsese la două miliarde de dolari deci de 20 de ori mai mult - vedeti ce afacere este sa arati celebritati gravide scalvilor cu cod de bare ?

  • În 1997, un copil american cu vârsta sub 12 ani avea, în medie, 24 de dolari bani de buzunar pe săptămână. În 2001, copiii de 12-19 ani cheltuiau săptămânal 104 dolari.
Când copiii fac presiuni, adulţii simtindu-se invinovatiti datorita faptului ca sunt ocupati cu munca si cu achitarea creditelor - cedează la insistenţele micutilor neglijati ; iata cum este exploatat acest fenomen de catre corporatii, ajutati de firmele de marketing si advertising - vizioneaza urmatorul material de 10 minute :



Multi oameni fac copiii ca si cind si-ar cumpara o papuse, un animalut, o plasma sau o masina noua... De multe ori copilul modern apare asa din plictiseala de sine si mimetism social al gravidelor din televizor si ziare precum Angelina Jolie, Brietney Spears, Ileana Lazariuc Tiriac, Monica Columbeanu, Andreea Marin etc... Siturile si forumurile destinate mamicilor generatiei lol sunt super active pe interenetul romanesc ; adevarat ca se vorbesc 99% trante si tampenii, dar contorul de banere publicitare aduce bani buni adminilor. monkeys see, monkeys do...

Citeste si :

Monday, March 3, 2008

Fatada Intunecata a Occidentului si a Globalizarii



Democratie sau Totalitarism Mascat ?
O societate condusa de marile corporatii nu e nicidecum o democratie (asa cum NU este democratic nici sistemul decizional intr-o corporatie). Liberalismul fara reglementari sociale, protectioniste cu cei mai putini norocosi sau mai putin "descurcareti", este un alt nume dat feudalismului (sau de ce nu ? sclavagismului). Sa luam cazul Germaniei - exponentul perfect, locomotiva Europei.


Saracirea Programata a Populatiei
Incepand cu anul 2000, o prapastie tot mai adanca s-a deschis intre veniturile pe cap de locuitor, din tara considerata altadata model de „capitalism social”. In ultimii 7 ani saracii au saracit cu 13%, iar bogatii s-au imbogatit cu 31%... ciudata inversare de semne si cifre ?!? In timp ce patura celor superbogati, reprezentand 10% din populatia Germaniei, detine 60% din averea federala concretizata in capital bancar, imobiliar si de actionariat la bursa, populatia cu venituri modeste nu are decat... datorii. Studiul a fost publicat de DIW si preluat de publicatia Spiegel, in decembrie 2007.

In timp ce managerii de varf si comilitonii lor incaseaza milioane, pe succes sau chiar pe esec, cei mai multi oameni de rand din Germania se bucura sa poata trai macar, din salarii. Copiii nascuti in ghetto-uri sau medii sarace, din familii de nemti, dar mai ales de imigranti, sunt neoficial condamnati la ratare si trai mizer.

Cine conduce lumea ?
Unii manageri si CEO primesc salarii anuale de milioane de euro, indiferent daca prestatia lor e buna sau rea. In eventualitatea unei prestatii defectuoase la nivel de management, exista riscul pierderii postului, urmat insa de o grasa compensatie, stipulata in contract. Tot aceste contracte, abil formulate si secretizate, tin spatele varfurilor manageriale, in cazul unor decizii gresite, care pagubesc firma. Pe sume serioase, firmele de asigurari platesc „riscul decizional”, insa asigurarea este platita tot de firma, si nu din buzunarul „prostului” manager. Crema acestor CEO se intalneste in fiecare an in Mai in secret cu alti oligarhi din armata si guverne, printi si regi la intalnirile Bilderberg (video).

Inegalitatea de sanse
Egalitatea de sanse este, in zilele noastre, un principiu la fel de important ca multe altele care fundamenteaza reperul organizatoric social si statal, numit democratie. Se bate toba puternic pe el, insa se aplica foarte putin, cand cineva vrea sa sara peste gardul despartitor de caste.

Mai pe larg aici

Citeste si :