Friday, January 18, 2008

America in Prezent


Ce prognozam aici s-a adeverit.
Datorita recesiunii din America atent orchestrata de grupul Bilderberg, bursele din Asia si Europa au inregistrat pierderi luni. Bancherii doresc sa faliminteze din nou economia pentru a cumpara corporatii la pret de nimic. Este acelasi joc pe care Rotschild l-a facut dupa batalia lui Napoleon de la Waterloo (video).

Astazi :
bursa din Frankfurt cade 5.4%
bursa din Londra cade 3.6%
bursa din Paris cade 6.7%
bursa din India 7.4%
bursa din Hong Kong 5.5%

In disperare de solventa smecherii de pe Wall St. vand tot ce apuca la cumparatori straini, la fonduri suverane straine in principal din Asia si Arabia. Cu toate astea, fondurile nu sunt destule pentru a acoperi vidurile institutiilor financiare care au inregistrat pierderi imense de pe urma creditelor proaste.

Planul lui Bush este umilitor si neserios pentru orice investitor profesionist. Daca nu stiati, planul consta in a distribui $140 de miliarde la masele de oameni din clasa mijlocie inferioara, pentru a stimula mersul la cumparaturi (care reprezinta peste 70% din PIB-ul american). Evident acesti bani vin tot din bugetul national, deci se adauga la viitorul taxelor americane... Echivalentul unei tablete de glucoza la un hipoglicemic.

Citeste si :

No comments: