Monday, December 17, 2007

Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Posturile mele pot parea extremiste dar asta doar pentru ca arat extremismul la care s-a ajuns in aceasta transa colectiva numita si societate. Am scris despre Era Pinguinului si despre Noul Om in Noua Societate - ca o confirmare a spuselor mele la 3 saptamani Raluca a murit de extenuare (cunoasteti povestea). Gradinita este obligatorie de la 3 ani exact ce va explicam acum 4 luni, s-a implinit.
Copii trebuie educati de "altii" pentru ca parintii vor fi ocupati cu ridicarea corporatiilor pe noi "culmi de progres si civiliztie". Cam asta-i asteapta pe copii si pe parinti.
  • Copiii nu mai sunt ai tai, sunt ai sistemului, la 14 ani primesc buletin cu cod de bare ca niste produse.

  • Deci trebuiesc "modelati ca atare."
Inregimentare, impozitare, iar peste zece ani chip-are ! Totul pentru o societate mai buna, mai sigura... frumos viitor, totalitarism pur - citeste 1984, devine realitate. A inceput ciparea oamenilor in SUA - link

Problema este ca ne autocanibalizam, ne hipnotizam unii pe altii, perpetuam sistemul, adica acest tavalug totalitarist, intretinut tot de noi, prin taxe si prin docilitatea dobandita in scoala. Cerc vicios. Invatati sa mai spuneti si NU, ca este inflatie de "iesmeni" (eng. yesmen) si pinguini !


13 comments:

Anonymous said...

Am descoperit acest blog intamplator, acum cateva zile - si de atunci cred ca nu-i zi in care sa nu citesc cate ceva.
Ma surprinde faptul ca nu-s mai multe comentarii sau oameni implicati. De fapt, nu cred ca ar trebui sa ma surprinda...
Eu am sesizat de mult anumite aspecte din societate - dar partea proasta ii ca nu cred ca se poate face nimic. Nu vreau sa par pesimista, dar numarul de oameni care realizeaza toate acestea e mult prea mic pentru a se putea face ceva - iar restul sunt prea "ocupati".
"Daca nu veti renunta la personalitate, nu va veti putea descoperi individualitatea. Existenta este cea care confera individualitate, in timp ce personalitatea este impusa de societate. Ea nu este altceva decat o convenienta sociala. Societatea nu poate tolera individualitatea, deoarece aceasta nu este dispusa s-o urmeze, la fel ca o oaie care isi urmeaza turma. Individualitatea seamana mai degraba cu un leu; leii prefera individualitatea. Oile se misca numai in turma, caci astfel se simt in siguranta. Atunci cand te afli in multime, te simti protejat. Daca turma este atacata, ea se poate apara mult mai bine. Numai leul prefera singuratatea. Fiecare om se naste un leu, dar societatea face din el o oaie, conditionandu-l, programandu-i mintea. Ea ii confera o personalitate, politicoasa, amabila, convenabila si obedienta. Societatea nu doreste altceva decat sclavi, nu oameni care aspira catre libertate. Detinatorii puterii prefera sclavii, caci doresc obedienta". (Osho)
Nu sunt o adepta a filozfiilor orientale, dar trebuie sa recunosc ca Osho are dreptate.
Nu stiu daca ii ceva de facut in stadiul actual...si daca se poate face totusi ceva, ce anume? Tare mi-as dori sa ne ia dracu pe toti cat mai repede!

P.S - comentariul meu nu a avut legatura cu subiectul postat - imi cer scuze - dar era cel mai recent post, asa ca m-am gandit ca aici ii cel mai bine sa scriu.

Juggernaut said...

postul tau are o mare legatura - gradinita obligatorie de la 3 ani are ca scop malefic stergerea din frageda pruncie a individualitatii, plus injectarea de ego in copil.

Juggernaut said...

a si crede-ma ca suntem multi cei care vedem ce se intampla... Faptul ca multi cred ca nu se poate face ceva este datorat tocmai iluziei pe care ti-o dau "ei" ca esti mic si nevolnic, pacatos, etc... cum iti injecteaza aceasta perceptie deformata despre tine ?

simplu prin scoala si religie. ti se da senzatia ca traiesti undeva in 3%... tii minte ca in comunism toata lumea aplauda sistemul si il injura deopotriva ? Tii minte ca zidul Berlinului a picat intr-o noapte...

Anonymous said...

Una peste alta, si daca nu va fi o revolutie (sau mai stiu eu ce), tot e bine sa citesti blogul asta (desi nu e necesar sa fii de acord cu tot ce e in el :) ).
"in timp ce personalitatea este impusa de societate".

daca esti constient cum merg unele lucruri, societatea va reusi sa-ti formeze personalitatea intr-un procent mult mai redus.

"Societatea nu poate tolera individualitatea, deoarece aceasta nu este dispusa s-o urmeze, la fel ca o oaie care isi urmeaza turma."

depinde de om. daca stii ce vrei si ai niste principii clare, lumea nu doar ca te va tolera, dar te va si respecta.

Anonymous said...

Sincer, asta ii impresia mea...ca-s printre cei 3%...sunt foarte dezamagita de tot ce-i in jurul meu. in legatura cu comunismul-nu eram nascuta atunci.
cu religia, hmm - trebuie sa recunosc ca n-am avut parte decat de profesori stupizi; sunt total impotriva bisericii - dar cred in Dumnezeu.
In cazul in care mai multe persoane realizeaza situatia in care se afla toata lumea - de ce le este frica sa actioneze? toti se tem sa reactioneze. nu inteleg de ce - si-asa nu mai ii nimic de pierdut in momentul de fata
"the only solution is revolution"

Juggernaut said...

"toti se tem sa reactioneze. nu inteleg de ce"

pentru ca suntem conditionati sa urmam, sa executam si sa cautam ca actiunile noastre sa fie acceptate de catre restul turmei... ni s-a imprimat minutios o mentalitate care ne face sa ne tinem stransi de maini unii pe altii...

"iubeste-ti aproapele" este transformat de biserica si de conducatori prin controleaza-ti aproapele, suborndoneaza-ti aproapele dupa legile impuse de catre noi...

pai nu vezi ce verticalitate au oamenii,, a dat bou' ala de ORban pestefata aia si s-au inteles la pret 3000 de euroi ca sa tacadin gura... promiscuitate, lipsa de coloana vertebrala, mentalitate de sclav umil...

dar iti repet aceste arhetipuri sunt pe ultima suta de metri.

Anonymous said...

Da, asa-i.
Am vazut incidentul, si declara sus si tare ca el a fost singura victima...ei da
"dar iti repet aceste arhetipuri sunt pe ultima suta de metri."
de ce esti asa sigur?
mie mi se pare ca totul se inrautaseste - is curioasa oricum ce se va intampla. la un moment dat tot se va sfarsi cumva

Juggernaut said...

"mie mi se pare ca totul se inrautaseste" - tocmai de aceea actuala societate este pe ultima suta de metri ! Citeste postul "Panica Mondiala in Sistemul Bancar" si seria cu Totalitarismul Planetar...

O precipitatie de picaturi care vor umple paharul... vezi cati au votat pro actuala societate si cati au votat contra - vorbim de 1 multumit la 9 nemultumiti. 1:10...

Anonymous said...

acus ma apuc de lecturat.
daca se poate, o noapte buna.

Anonymous said...

"vezi cati au votat pro actuala societate si cati au votat contra - vorbim de 1 multumit la 9 nemultumiti. 1:10..."

mai...acum hai sa fim totusi cinstiti...s-a votat in acest fel fiindca publicul tinta al blogului este compus din oameni care sunt de acord cu ce zici tu aici si de asta revin pe blog.
daca mergi pe strada si intrebi oamenii daca au chef de revolutie, n-o sa inteleaga de ce ar avea nevoie de revolutie. n-au cu ce sistem mai bun sa compare fiindca acesta nu exista. ma rog...sunt cateva discutii pe subiectul cuba, dar si in cuba sunt multe lucruri date peste cap.
anonim: tu cati ani ai mai? eu am 18 :)

Juggernaut said...

asta este senzatia ta ca pe globul asta ne putem organiza numai piramidal condusi de o elita, fie ca e democratie, comunism, monarhie, tot sub forma unei piramide...

Nu mai gandi in status quo-ul cu "retragerea in munti", Cuba si Corea de Nord... stia ca Fidel Castro e mason si acum are loc un forum masonic in Cuba cu privire la originile masoneriei in America de Sud ?

In fine, citeste Sistemul Ocult si Societatea ca sa intelegi mai bine:

http://schimbarea.blogspot.com/2007/04/despre-sistem-si-societate.html

Anonymous said...

nu ma intereseaza daca fidel castro e mason sau nu. ma lasa rece subiectele gen masonerie, noua ordine mondiala.
vizitez blogul pentru alt gen de articole.
oricum, felicitari pentru blog! :)

Anonymous said...

tot pe langa 18 ma invart.