Saturday, January 26, 2008

Planul Inrobirii Globale (VIDEO)


End Game (Planul Inrobirii Globale) este un documentar de aproape 2 ore realizat de jurnalistul Alex Jones. End Game pune sub lupa actiunile si planurile elitei globale. In prima parte documentarul prezinta modalitatile prin care s-au ridicat cartelurile bancare internationale. In a doua parte filmul focuseaza asupra intalnirilor Bilderberg din Ottawa si Istambul. Alex si echipa sa au fost interogati timp de 12 ore de politia canadiana inainte de a le da voie sa iasa din aeroport - halal democartie.

Totodata Clubul de la Roma si Bilderberg prin vocea lui Henry Kissinger in jurul anilor 60~70 au declarat ca vor sa reduca populatia globului cu pana la 90%. Au mers atat de departe incat au construit si un monument in America - Georgia Guide Stones - in care au gravat planul in piatra si l-au tradus in 7 limbi.

Interesant de vazut jocul de culise al asa ziselor fundatii caritabile, paravane de cercetare asupra reducerii populatiei precum si modalitati de a pasa sume de bani enorme de la o generatie la alta fara a platii taxe (SUA, UK, Spania, Franta etc mostenirea se impoziteaza cu 60~69%).

Totodata inainte de a fii cunoscuti marelui public, Bill Clinton si Tony Blair la mai putin 1 an dupa ce au participat la o astfel de intalnire, primul a devenit presedinte, iar al doilea prim ministru. Razboiul din Iugoslavia, Kosovo, ei?

Foarte interesant de urmarit cum parintii ideologiei naziste si a superiorirtatii raselor - respectiv Eugenics au fost englezi, americani sponsorizati de Rockefeller.

7 comments:

Anonymous said...

asaa..summit G8 in Romania ....ce facem :),protestam :D?

Juggernaut said...

absolut, dar nu o sa fie asa ceva in urmatorii 6 ani in Romania... am lista cu tarile in care se va desfasura

Anonymous said...

mda..scuze:),de fapt e summit Nato...

Anonymous said...

ok, G8 nu.

Ce putem face cu 2-4 Martie vom avea onoarea sa gazduim Summit-ul NATO ?

Ne lasam distrati - distragerea atentiei ? Ne ducem la concerte cu manele la periferie, in timp ce EI cineaza la hotele de cinci stele ?

Sau ? Avem dreptul la libera exprimare ? Atunci .. sa iesim in strada impotriva Guvernului Mondial, impotriva NATO (ex Sfanta Alianta) si impotriva oricarui organism draconic avand drept scop ascuns rapirea libertatii noastre !

Sa cada sistemul ! Daca mai sunt oameni printre RUINELE lor, este timpul sa luptam !

Anonymous said...

..luptam frate ,luptam ...Info,

Anonymous said...

luptam luptam dar cum????
ei se organizeaza de ani intregi ... putinii care inteleg ceva nu au ce explica la manelistii de pe toate drumurile. singura chestie care se poate face e sa se informeze cat mai multe persoane si cam atat.

Anonymous said...

Acum, acest documentar are si subtitrare ... o gasiti pe www.subs.ro sau pe www.titrari.ro