Thursday, August 16, 2007

Arhetipul Consumatorului


  • Datorita actualei societati oamenii au renuntat la viata, la decenta, la moralitate ; se complac unii in compania celorlati - iar acest cerc vicios este menit sa iti hraneasca doar egoul. Oamenii au inlocuit viata cu un stil de viata, o alta fata a excaladarii excesului prin munca, cu gandul la alte excese legate de recunoastere, consum, sex, putere si control asupra celorlalti !

    Noua Societate = Control tau prin Excesul tau

  • Nu uitati viata trece repede, nu o irositi pentru altii! 50%-50% sanse pentru viata de apoi, poate exista, poate nu! Nu va sacrificati zilele pentru pozitii si perspective! Invatati odata sa spuneti NU oameni buni! Incepeti sa traiti pentru azi si nu pentru eternul maine asa cum va indeamna societatea ! Maine reprezinta iluzia, morcovul agatat in unditza in fata magarului sa traga povara "baietilor destepti" cu mai mult spor.

Wednesday, August 15, 2007

LISTA IMPOZITELOR DRACONICE DIN EUROPA


Atîta timp cît există stat, nu există libertate. Cînd va exista libertate, nu va mai exista stat. culmea citatul apartine lui Vladimir Ilici Lenin, un om care a adus puterea statului la cote totalitare... stia el ce stia... Europa ii calca pe urme båi sclavilor

Uite aici lista impozitelor pe venitul personal in Europa (nu firme):
  • Danemarca 59% plus 20% VAT
  • Austria 50% plus 20% VAT
  • France 40% plus 19.6% VAT
  • Greece 40% plus 19% VAT
  • Olanda 52% plus 19% VAT
  • Suedia 55% plus 25% VAT
  • Germania 42% plus 19% VAT
Guvernele au decis sa va tina intr-o sclavie voluntara si perpetua prin taxe ! Taxele pe venit sunt o modalitate de control asupra populatiei.
In tot acest timp bancile nu platesc nico taxa, nici TVA, nici taxa pe venit !
TU PLATESTI TOT CE NU PLATESC BANCILE !

Sa luam spre exemplu Olanda - 55% impozit la stat, ramai cu 45% din salariul tau.
Si din astia 45% mai pierzi la stat inca 19% la fiecare cumparatura cand platesti VAT. Nefiind firma nu ai cum sa iti deduci VAT-ul in nici un fel. Din banii dati pe benzina 80% reprezinta acizele statului. Mai pune ratele (ca s-a ajuns sa muncesti o viata pentru un apartament nenorocit) si asigurarile obligatorii prin lege (mama lor de lobisti) - ramai cam cu 10% din ce muncesti.

In Belgia, esti taxat cu 45% incepand de la 35.000 euro.
Oricum, in toata tarile "capitaliste", individul e sclavul statului. Muncim doar pentru stat.

In Europa de ceva ani, spre exemplu in Spania si Anglia daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata.

Practic 69% din pretul casei este luat cu japaca de stat ; astfel oamenii vor reipoteca la banca o proprietatea care era platita integral, iar asta doar pentru a intra in posesia casei parintesti, sau a bunicilor. Sclavie cu fata umana - evul mediu high-tech - us vs. them...

  • Deci cum era cu democratia si capitalismul in Europa, cumva socialism cu tenta sclavagista ? Seamana cumva a Soviet Union ambalat in staniol ?

  • Si totusi unde dispar toti acesti bani din taxele pe venit, donatii si succesiuni, impozitele firmelor, TVA, taxe de drum, vama, accize pe benzina, alcool si tigari, amenzi - unde se duc oare ? Ma refer la lume in general, lasa Romania...

  • Olanda are o populatie de 16 milioane.
    Daca din astia 16 milioane lucreaza numai 7 milioane si fiecare plateste impozit in medie 10 mii de EUR (platesc mai mult ei) statul primeste anual la buged 70 miliarde EUR !!!
    Basca restul de impozite de firme, accize etc enumerate mai sus care alea aduc si mai multi bani... ehe, va fura astia, iar voi stati cu ochii larg inchisi !

    Ceva este putred la nivel mondial, oricat s-ar fura prin firme capuse tot nu se justifica disparitia a sute de miliarde anual ; parca am fii in timpul unui razboi invizibil care suge din ce in ce mai multe resurse !
De partea cauzei :

Citeste si :

Monday, August 13, 2007

Cenzura in Statul Fascist American este in Floare

Formatia Pearl Jam a sustinut un concert in Chicago. Cand inregistrarea concertului a fost transmisa pe internet de AT&T, aceasta corporatie a cenzurat versurile care criticau administratia Bush. Sursa articolului»

Fanatism si Manipulare

Cat de idiot, manipulat, fanatizat de sistem si de viata ta profesionala trebuie sa fii ca sa faci asa ceva» ? Verticalitate sau prostie, inclin inspre a doua versiune, mai ales ca nu era neaparat vina lui. Numai un asiatic depersonalizat prin munca gandeste in termeni absoluti si ajunge sa se comporte ca o celula binara ON/OFF.

Cand va scriam de noul om fascist-corporatist» si de atatea altele nu incingeam tastele de pomana. Vine globalizarea si cu astfel de sefi» sau concurenti nu va vad bine tovarasi - ca globalizarea va fi comunismul 2.0 » !

Sunday, August 12, 2007

Datoria Externa SUA - Datorie catre Iluminati




Datoria Externa SUA:




Deci dupa cum vedeti datoria externa SUA, datorie catre bancile iluminatilor » atinge suma de 9 mii de miliarde de dollari si creste cu o viteza de 100,000 USD / secunda. Americanii pe langa ca sunt obezi, sunt si datori vanduti pe cateva generatii. Intrucat corporatiile americane produc totul in Asia, deci totul se importa, joburi in state nu prea mai sunt, anul trecut a fost un numar record de americani care au emigrat in Canada. Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. America sa-ti fie tarana usoara ! Citeste aici»

Colac peste pupaza, va reamintesc ca s-a semnat si documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

Thursday, August 9, 2007

Totalitarismul Planetar Continua partea 2

Citeste si prima parte» a articolului.

  • In curand in UK politia va avea banci de date cu ADN-ul tuturor persoanelor ; totodata politistii vor avea dreptul sa colecteze mostre incriminatorii de ADN direct din strada, chiar daca delictele sunt minore (centura de siguranta, urinat in loc public etc). Citeste aici» si aici»

  • America este la pamant ! Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. Citeste aici»

  • Totodata din cauza lipsei joburilor si a recesiunii din State, numarul de americani care emigreaza in Canada a inregistrat cea mai inalta cota din ultimii 30 de ani. Citeste aici »

  • S-a semnat documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

  • CityWatcher principalul producator de echipamente de supraveghere pentru guvernul SUA a scos pe piata cipuri implantabile oamenilor pentru urmarirea acestora. Deja doi angajati ai companiei au fost implantati cu cipuri. Citeste aici»

  • Confruntarea economica dintre SUA si China ("optiunea nucleara": inundarea cu dolari a pietelor financiare internationale) vor arunca lumea in aer. Totodata Rusia si-a scos bombardierele strategice la incalzire. Citeste aici»

  • Grupul secret Bilderberg s-a intrunit la Istambul. Citeste aici» despre intalnirea ce a avut loc si despre istoricul grupului aici»

Thursday, August 2, 2007

Condamnati la Gradinita

GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI

Incepand cu toamna lui 2008 si treptat pana in 2011, parintii vor fi obligati sa-si dea copiii la gradinita de la 3 ani, unde vor face grupa mica, cea mijlocie si grupa mare. Acest lucru se va intampla gradual, incepand cu toamna lui 2008 pana in 2011. Citeste aici si aici

De unde si pana unde gradinita obligatorie? E un copil, are trei ani. De ca sa nu se poata juca linistit, sa se plimbe, si sa se bucure de singura parte din viata in care va fi cu adevarat nestresat.

Nu, hai sa punem presiune pe ei de la 3 ani, sa-i inghesuim sub indrumarea unor oameni mai mult sau mai putin profesionisti, ca sa ne asiguram ca stiu sa faca bine lantisoarele de macaroane sau desenele cu mama tata si pisica.

Gradinita ar trebui sa fie decizia parintelui, care poate vrea sa stea acasa sa se bucure de copil macar cand e mic, sau vrea sa il educe singur in aceasta faza, pentru a se asigura ca au aceleasi valori si preferinte sau vrea sa-i aduca bona sau guvernanta daca are bani ca asa vrea el, sau sa-l trimita la o gradinita dar atunci cand judeca parintele ca acest copil este pregatit, nu cand statul spune ca a impinit 3 ani, si gata, ar trebui sa aiba maturitatea necesara de a sta 4 ore intr-o sala unde nu este centrul atentie, pentru a fi invatata ce vrea statul sa invete.

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare - capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident - impuse si limitate.Ajunge! Revolutia a fost facuta pentru libertate: de constiinta, de actiune, de decizie, nu pentru ca statul sa ajunga din nou sa dicteze cum trebuie sa decurga vietile noastre.

UNIFORMIZAREA
Un alt aspect al uniformizarii. Vor urma si altele. "Ruperea" copiilor de parinti de la virste fragede pentru ca "mai tirziu' se vor "integra" in societate... Ce fel de societate? La 14 ani: "I have my life", I know what I'm doing, do not tell me..." Parintii vor fi prea ocupati cu munca pentru a supravietui lasind micutii ca pe niste pachete dimineata la "Day-care". La 17 ani abia asteapta sa "evadeze" de acasa pentru a fi slugi la altii, pentru ca oricum nu exista o relatie strinsa de familie si e "cool" sa traiesti pe cont propriu...
Prea tirziu vor intelege ca intr-o societate "moderna" manipulata de reclame si jocuri politice murdare, viata le-a fost furata... Uimitor este faptul ca ceea ce nu s-a putut impune prin forta se accepta de buna voie...

MODELAREA GLOBALA A MINTII
Intr-o sincronicitate globala cel putin dubioasa vad ca si in California, si in Franta, si in Olanda, peste tot in lume vad cum tacit se implementeaza astfel de masuri, masuri ce au ca rol si rezultanta indobitocirea si inregimentarea viitoarei generatii fara identitate in sistem.
  • Ce vad ca efect imediat este ca prin dresura asta a scolii si programului fix de la 3 ani - oamenii vor fi modelati sa fie ca niste furnicutze, rupti de familie - program fix, ocupati de mici, munca peste program la corporatie, sa dea din manutze si sa vrea sa se afirme in colectiv... imi suna a lagar de munca global... cam asta ofereau si comunistii...

  • Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia "mama si tata" si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex.
Trimite mesajul pe mail ! Revolta-te ! E viitorul omenirii ! Chiar putem fii atat de indiferenti la viitorul sumbru pe care o mana de oameni, o elita intunecata doreste sa ne inrobeasca vietile si constiinta din frageda pruncie ?

Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni !

Citeste si :