Thursday, November 8, 2007

Inca un bir obligatoriu de plata de la anul

Dupa pensiile obligatorii la fonduri private (adica furt legalizat de stat) - degeneratii ne mai pun la plata si pentru :

1. ASIGURAREA PENTRU LOCUINTE va fi obligatorie, asa au hotărît recent senatorii români. Degeneratii nu se mai mulţumesc cu impozitele, ci se consideră îndreptăţiţi să stabilească cum trebuie să-şi cheltuie românii şi banii rămaşi după plata impozitelor si pensiilor obligatorii catre fondurile private - adica banci si cine detin bancile ?... revenind :

Remarc eficienţa manevrelor de culise ale reprezentanţilor firmelor de asigurări, care şi-au asigurat astfel un venit sigur fără să mai fie nevoiţi să facă eforturi pentru atragerea clienţilor. În cazul asigurărilor obligatorii pentru autoturisme, măsura are o logică ca sa fereasca persoanele tertze de pagubele pe care conducătorul auto neatent le poate provoca. Este aşadar ocrotită persoana nevinovată care e silită să îndure riscul conducerii neatente a autoturismelor de către alţii.

  • Revenind la obligativitatea asigurarii caselor - măsura adoptată de senat împiedică o diferenţiere a pieţii de asigurări conform riscurilor reale. Cetăţeanul care are casa în vîrful dealului trebuie să se asigure contra inundaţiilor, exact ca şi cel cu casa în lunca rîului. Cei care locuiesc în zone seismice vor plăti la fel ca şi cei care locuiesc în zone fără risc seismic. Dispare interesul de a alege locul construirii unor locuinţe în funcţie şi de riscurile dezastrelor naturale.
2. Posibilitatea introducerii taxei de succesiune de 30% incepand cu 2008. Furt calificat pentru beneficiul bancilor - adica iti more un parinte si iti lasa o casa achitata 100% cu impozitele platite la zi. Doar ca sa o transferi de pe numele parintilor pe numele tau trebuie sa-i platesti statului 30% din valoarea casei. In medie, pentru Bucuresti vobrim de cateva zeci de mii de EUR - ce o sa faca omul ? Va face credit la banca, isi va reipoteca casa care era deja platita. A B E R A N T !!!

Vedeti astfel de stiri la televizor - NU ! Acest blog va furnizeaza informatii cu adevarat importanta si care va afecteaza direct viata, nu Elodia si cateva violuri de prin Vaslui, sau niste idioti care se rastorna cu basculanta in rapa - alea nu sunt stiri de larg interes - stirile TV sunt circ si senzational ieftin. Vreti informatie adevarata cautati-o pe internet !

1 comment:

Anonymous said...

mdah...uite un lucru nu prea placut pt mine, pt noi.
ai citit confesiunile unui asasin economic?