Thursday, August 16, 2007

Arhetipul Consumatorului


  • Datorita actualei societati oamenii au renuntat la viata, la decenta, la moralitate ; se complac unii in compania celorlati - iar acest cerc vicios este menit sa iti hraneasca doar egoul. Oamenii au inlocuit viata cu un stil de viata, o alta fata a excaladarii excesului prin munca, cu gandul la alte excese legate de recunoastere, consum, sex, putere si control asupra celorlalti !

    Noua Societate = Control tau prin Excesul tau

  • Nu uitati viata trece repede, nu o irositi pentru altii! 50%-50% sanse pentru viata de apoi, poate exista, poate nu! Nu va sacrificati zilele pentru pozitii si perspective! Invatati odata sa spuneti NU oameni buni! Incepeti sa traiti pentru azi si nu pentru eternul maine asa cum va indeamna societatea ! Maine reprezinta iluzia, morcovul agatat in unditza in fata magarului sa traga povara "baietilor destepti" cu mai mult spor.

1 comment:

Anonymous said...

Bun, sa zicem ca ai palat in sudul Frantei, ai orice masina la care te gandesti, ai iaht personal si bani incat sa-ti iei tot ce iti doresti si sa te plimbi pe Pamantul asta unde vrei. Atunci CE FACI? Dupa ce-ti satisfaci toate dorintele de "consum" (sub toate formele acestuia) iti vine cumva ideea sa mai si gandesti / analizezi / simti, sau mori de atata imbuibare? Asta tine de fiecare persoana in parte.