Tuesday, May 22, 2007

Originile Xenofobiei

Xenofobia o sa dispara cand oricine o sa poata devenii peste noapte si fara dovada unei averi fulminante, cetatean in tari si state gen Monte Carlo, Cipru, Gibraltar sau Malta... dar atata vreme cat "ei", elita globala sunt ultra xenofobi, stau perfect izolati si conduc lumea din umbra din tarisoarele lor de buzunar, paradisuri fiscale - au pretentii de la noi sa fim niste sclavi docili si sa facem hora infratirii ?? Ce ipocrizie !

Pe noi ne spala la cap zilnic in mass-media, scoala si religie cu aceasta egalitate a oamenilor, egalitate pe care "ei" o incalca primii cand e vorba de propriul lor interes !

adica : Gibraltar, with a population of just 28,000 inhabitants, is the residence for 200 multimillionaires and around 60,000 businesses, of which almost a third enjoy total exemption from corporate tax.


ANTENA 1 si Paradisul Fiscal
  • Stiati ca Antena 1 este inregistrata intr-un alt paradis fiscal - Cipru, exact ca si firma Crescent ?
  • Adica Antena 1 nu plateste taxe statului roman ca tine (citeste aici)

3 comments:

Anonymous said...

Ati fi surprinsi sa aflati cate firme din RO, de altfel foarte respectabile sunt inregistrate in "insulite"...

Eros Nicolau said...

Daca te uiti pe lista celor mai generosi investitori straini in Romania, o sa fii surprins sa vezi ca mai mult de jumatate sunt corporaii romanesti ultra-vestite, dar care, avand sediile declarate in paradisuri fiscale, devin automat "investitori straini"...

Juggernaut said...

stiu mosule, d'asta am pus postu'