Saturday, March 22, 2008

Saracie Lucie in State



In scurtul reportaj realizat de BBC veti vedea efectele crizei financiare in America, criza care se va extinde si in Romania dupa cum afirma prin presa aici Dinu Patriciu. Americanii au ajuns sa doarma la cort ca talibanii datorita crizei imobiliare generate de sistemul bancar mondial condus de Bilderbergs. America este in recesie. Fostul presedinte al Federal Reserve Bank - Alan Greenspan declara ca asistam la cea mai mare recesie din SUA de dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Poate ceea ce vedeti este extrem, dar si cei care nu sunt inca in strada traiesc greu. Anul acesta mancarea a fost scumpita mondial, spre exemplu pretul cafelei a fost ridicat cu 40% de azi pe maine intr-o sincronicitate suspecta de corporatii aparent "rivale".

Fratilor astia ne-o coc de un guvern mondial instaurat pentru a gestiona criza globala ! Cand se intalnesc la Bilderberg asta discuta de fapt - ce crize sa mai genereze pentru ca oamenii sa-si cedeze drepturile si libertatile pentru siguranta zilei de maine. Generarea saraciei pentru controlul populatiei !

Citeste si :

3 comments:

Costa130 said...

imediat va veni si criza mondiala de petrol si atunci sa vezi cum pica toata economia mondiala, cum cei cu un `lifestyle` dependent de societatea asta bolnava, consumerista, ignoranta si lacoma vor cere sa li se implanteze cipuri, sa se formeze un guvern mondial doar ca sa aiba inca o data iluzia ca sunt fericiti in societatea asta materalista... va recomand filmul BARAKA

Juggernaut said...

pai cica astiade la bilderberg au luat in calcul petrol la 200usd barilul... asta in conditiile in care la inceputul anului OPEC anunta ca pretul nu va trece de 100 usd... actualmente e la 105 USD... si urca

Anonymous said...

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/americas/03/24/food.ap/index.html
Nu stiu daca apare site-ul intreg
Daca nu incercati pe bucati:
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/

americas/03/24/food.ap/index.html