Wednesday, August 15, 2007

LISTA IMPOZITELOR DRACONICE DIN EUROPA


Atîta timp cît există stat, nu există libertate. Cînd va exista libertate, nu va mai exista stat. culmea citatul apartine lui Vladimir Ilici Lenin, un om care a adus puterea statului la cote totalitare... stia el ce stia... Europa ii calca pe urme båi sclavilor

Uite aici lista impozitelor pe venitul personal in Europa (nu firme):
  • Danemarca 59% plus 20% VAT
  • Austria 50% plus 20% VAT
  • France 40% plus 19.6% VAT
  • Greece 40% plus 19% VAT
  • Olanda 52% plus 19% VAT
  • Suedia 55% plus 25% VAT
  • Germania 42% plus 19% VAT
Guvernele au decis sa va tina intr-o sclavie voluntara si perpetua prin taxe ! Taxele pe venit sunt o modalitate de control asupra populatiei.
In tot acest timp bancile nu platesc nico taxa, nici TVA, nici taxa pe venit !
TU PLATESTI TOT CE NU PLATESC BANCILE !

Sa luam spre exemplu Olanda - 55% impozit la stat, ramai cu 45% din salariul tau.
Si din astia 45% mai pierzi la stat inca 19% la fiecare cumparatura cand platesti VAT. Nefiind firma nu ai cum sa iti deduci VAT-ul in nici un fel. Din banii dati pe benzina 80% reprezinta acizele statului. Mai pune ratele (ca s-a ajuns sa muncesti o viata pentru un apartament nenorocit) si asigurarile obligatorii prin lege (mama lor de lobisti) - ramai cam cu 10% din ce muncesti.

In Belgia, esti taxat cu 45% incepand de la 35.000 euro.
Oricum, in toata tarile "capitaliste", individul e sclavul statului. Muncim doar pentru stat.

In Europa de ceva ani, spre exemplu in Spania si Anglia daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata.

Practic 69% din pretul casei este luat cu japaca de stat ; astfel oamenii vor reipoteca la banca o proprietatea care era platita integral, iar asta doar pentru a intra in posesia casei parintesti, sau a bunicilor. Sclavie cu fata umana - evul mediu high-tech - us vs. them...

  • Deci cum era cu democratia si capitalismul in Europa, cumva socialism cu tenta sclavagista ? Seamana cumva a Soviet Union ambalat in staniol ?

  • Si totusi unde dispar toti acesti bani din taxele pe venit, donatii si succesiuni, impozitele firmelor, TVA, taxe de drum, vama, accize pe benzina, alcool si tigari, amenzi - unde se duc oare ? Ma refer la lume in general, lasa Romania...

  • Olanda are o populatie de 16 milioane.
    Daca din astia 16 milioane lucreaza numai 7 milioane si fiecare plateste impozit in medie 10 mii de EUR (platesc mai mult ei) statul primeste anual la buged 70 miliarde EUR !!!
    Basca restul de impozite de firme, accize etc enumerate mai sus care alea aduc si mai multi bani... ehe, va fura astia, iar voi stati cu ochii larg inchisi !

    Ceva este putred la nivel mondial, oricat s-ar fura prin firme capuse tot nu se justifica disparitia a sute de miliarde anual ; parca am fii in timpul unui razboi invizibil care suge din ce in ce mai multe resurse !
De partea cauzei :

Citeste si :

17 comments:

Anonymous said...

multumesc pentru ajutor! :) indubitabil, indirect....

Juggernaut said...

a si impozitarea mostenirii cu 60% este valabila si in UK, America etc.. comunism ? feudalism ?

Anonymous said...

Salutare, nu stiam ca sunt impozite asa de crude. E mult mai rau ca in evul mediu. Macar atunci nu pretindeau ca e democratie si cei mai multi luptau pentru drepturile lor. Se pare ca am pus-o in acest caz. Sistemul acesta este facut sa ne mentina intr-o saracie perpetua, probabil pentru ca sa muncim cat mai mult si pe bani cat mai putini.

Anonymous said...

Ultimul Anonimus: Punct ochit, punct lovit, si un mare puct pe I :D :)).
Overall e mai rau decat aici. daca ar fi doar impozitele ar fi minunat :d

Anonymous said...

pentru ce-i care cred ca mai exista o speranta, pentru cei care sistemul inca nu le-a incatusat sufletul, doar implicandu-va va veti da o sansa!!!! IMPREUNA NE PUTEM CONSTRUI VIITORUL autoguvernare_economica@yahoo.com
VA ASTEPT PE MESS PENTRU MAI MULTE DETALII

Anonymous said...

..Nu sunteti uimit..cit de multi spun "nu stiam"..."nu m-am gindit" oare toti oamenii au devenit cititori ai ziarului Liberatatea si au trairi metafizice atunci cind vad putinele haine ale unor femei..probabil frumoase..!
Oameni buni..faceti exercitii de gindire..raportati si la sistemul vostru de valori..
Andrei

Anonymous said...

eu m-am crucit dupa ce am vazut "zeitgeist", "zeitgeist addendum", "esoteric agenda"...si acum inca imi este greu sa inteleg cum se poate asa ceva, cum nimeni nu vorbeste si nici nu ia in seama aceste marturii. ce urmeaza???

Anonymous said...

Bun.Ai aratat porblema, dar care este solutia?

Juggernaut said...

solutia nu se arata la televizor niciand sunt 3 milioane de oameni instrada in Franta (cat este toata populatia bucurestiului cu catel cu purcel) :

http://euobserver.com/9/27815

UE si SUA au nevoie de o revolutie si de miscari de stada ca de aer.

Anonymous said...

Nu va ganditi ca poate exact asta vor EI, asteapta ca lumea sa iasa in strada? Oricum toate conspiratiile se vor sfarsii in 2012.
http://fymaaa.blogspot.com/

Anonymous said...

Juggernaut,

Sa iesi in strada nu este suficient. Masele (sau, pulimea) sunt proaste. Asta e definitia lor.

Altfel nu am fi ajuns aici.

Problema e sa nu cadem din lac in put.

Continui sa cred ca iesirea in strada va fi benefica numai atunci cand vom sti inspre ce ne indreptam.

Anonymous said...

Vad ca comentariile mai acide oftica pe detinatorii blogurilor si nu le publica.Se da start la instaurarea noii dictaturi capitaliste pe care nu o cunoastem si dupa parerea mea este mai periculoasa ca cea comunista.

cosmin said...

adaugati the money masters si money as debt

problema este ca cetateanul se bucura cand ii moare capra altuia si zice merci ca nu a patit-o el.

nu predic crestinismul, dar daca ne-ar f**e grija altora si in sens constructiv, sa-i ajutam nu am mai fi aici.

ideea finala este ca toata bogatia fizica sa se scurga prin banci generatoare de credite fantoma si impozite catre cei 10-15 care si asa detin cam toata planeta.

banii reali din taxe reale si bunuri lichidate se dau pe credite electronice catre fmi, banca mondiala etc.

romanii nu ies in strada si chiar daca ar iesii am patii ca in venezuela.

lavy said...

si tu cine esti de fapt?

Unknown said...

Salut. Sunt perfect de acord cu tine. Train intr'o sclavie aproape perfecta. Singura diferenta este ca nu ni se pun (inca) botnite. Este incredibil cat de putin oameni vad (sau le pasa) sclavia ascunsa in care traim muncind pentru banci. Si culmea este ca nu se iau nici un fel de masuri... evident pentru ca interesele la nivel inalt sunt mult mai mari decat interesul pentru cetatean.

Ca sa sintetizez... traim intr'o tara de rahat si o lume dominata de interesul fata de ban. Pacat!

adi said...

stiu ca aveti perfecta dreptate, si eu cred ca se vor dezmetici toti oamenii, cu ajutorul crizei actuale!

Anonymous said...

Multumim de info!