Wednesday, May 7, 2008

Manipularea Copiilor, Manipularea Viitorului


Ar fi interesat sa cititi si cateva informatii despre o grupare oculta numita - Societatea Fabiana

LINII GENERALE
SCOALA
VACCINURI SI MEDICAMENTE

RELIGIACa tot va vorbeam de HPV si Gardasil, in America fetitele sunt luate de armata si vaccinate fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor. Articol complet aici.

Totodata un program obligatoriu al Universitatii din Delaware cere tuturor studentilor sa admita faptul ca “toti albii sunt rasisti” si le ofera un “tratament” impotriva atitudinilor incorecte privind clasa, genul, religia cultura sau sexualitatea pe care le-ar putea avea in momentul inscrierii la scoala. “Educatia” in privinta rasismului este numai unul din subiectele pe care studentii trebuie sa le adopte ca parte din experienta universitara la Delaware, spune organizatia FIRE. “Programul socant de reeducare ideologica”, pe care universitatea il defineste ca un “tratament” pentru atitudinile si ideile incorecte ale studentilor, este de-a dreptul “orwellian”, considera membrii FIRE.

Manipulare = Globalizare= Fascism=CONTROL


3 comments:

daimon said...

bwhaha.
mai cauta.
oricum, faina idee cu screenshot din The Wall.

Anonymous said...

n-am gasit nici un email de contact asa ca iti las aici link-ul.
http://www.guardian.co.uk/technology/2008/may/15/computing.security

Anonymous said...

Si cei de la MISA, desi nu fac copii pentru a NU-SI periclita evolutia spirituala vor sa indoctrineze copiii altora pentru a deveni actori porno in secta MISA. Indoctrinarea se face aratindu-le imagini frumoase cu ingerite...si imbratisari ingeresti. Peste noapate ingeritele activeaza pe videochat excitind clienti.