Friday, April 20, 2007

"Elita" si Sistemul

















Vremea elitei piramidale, a regilor, a politicienilor a trecut... Daca in Evul mediu biserica >> ne indobitocea prin dogma >>, acum elita ne indobitoceste prin sistem, rutina, credite, consumerism, mass-media, marketing, consilieri (dresori de minti umane)
si prin sistemul bancar (*fractional reserve banking).

Nu este normal ca din punct de vedere tehnologic sa fim unde suntem, iar din punct de vedere al timpului liber, al libertatii materiale si al spiritualitatii sa decadem intr-un ev-mediu high-tech pe zi ce trece (fortati de sistem, de taxe, de asigurari obligatorii, de rate la casa etc). Indivizii devin din ce in ce mai ignoranti spre bucuria exploatatorilor. Sistemul te face si te vrea ignorant, ca sa fii mereu dependent, sa gresesti ca sa platesti.

Societatea ne reduce la un singur scop in viata si anume de a fi platiti.
Uita-te in jur la generatiile de tineri - sunt la fel de low precum o gloata medievala dar ca bonus sunt sparti prin individualism, iar simturile si etica le sunt adormite in ignoranta si toleranta.

Oamenii sunt inca sclavii faraonilor (corporatiilor mai nou) muncesc de dimineata pana sera, guvernele ii impoziteaza, bancile ii taxeaza - unde e lumea promisa de voi ? aha nu e ! -Voi doar ati luat locul regilor si al bisericii...voi sunteti calaretii si noi caii... frumos n-am ce zice. Metaforic ne-au fost inlocuite lanturile de mental, cu lanturi din titan tehnologie (mai usoare) sa lucram mai mult, sa producem mai mult pentru elite.

Ce ne poti spune de Bohemian Grove si multe alte ritualuri idioate ??? de ce participa la ele oameni atat de puternici, atat de "respectabili", oameni seriosi ?

Vremea asa zisei elite a trecut - s-au transformat in leviatanii pe care i-au urat si rapus intr-un final ; da, multi dintre ei le-au luat locul si obiceiurile.
Puterea corupe si puterea absoluta corupe absolut.

Citeste si :
Oamenii si sistemul