Thursday, July 31, 2008

Cum sa iesi din sistem !

Ce te tine pe loc ?
De ce esti inca sclav ?
De ce umanitatea este exploatata milenar de o mana de oameni ?


1. Prostia este prima pe lista pacatelor libertatii si trebuie considerata pacatul principal in societate si istorie. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune. Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata ci si laudabila (docilitatea este considerata o virtute de catre sistemul ticalosit). Oamenii trebuie sa invete sa vada prin 'trucuri' si nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie si manipulare.
"Cel mai bun argument împotriva democraţiei este o discuţie de 5 minute cu un votant obişnuit" - Winston Churchill

2. Vanitatea - sistemul te maguleste sa muncesti peste masura si sa consumi pentru fericire si normalitate, traduse eventual ca si apartenenta la grup. Aceasta greseala este la egalitate cu prostia prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. Asimilarea - Este greseala de a te conforma opiniei si dogmei pe care initial nu o accepti. Aceptarea acestui compromis inseamna asimilarea ta in masa de carne inerta, transformarea si schimbarea ta in ceva care urasti si dispretuiesti ; paradoxal oamenii se asimileaza inconstient pentru a fi acceptati exact de acei oameni pe care-i urasc si dispretuiesc.

Sistemul de asimilare porneste din copilarie, din gradinitele si cresele devenite peste noapte obligatorii, scoala (indoctrinare), religie (indobitocire) - practic impunerea unei scari de valori false. O copilarie sintetica va atrage automat o viata sintetica. Totodata mental vei fi dezarmat, vei fi orbit - sistemul iti va sterge orice urma de bun simt care te-ar mai putea slava.

4. Autoamagirea este un alt pacat important. Mondial "idealul" suna cam asa: o munca bine platita si iluzia ca o vom duce mai bine, salariu mai mare, loc de munca mai bun = fericire. Am devenit sclavii unor iluzii si mai grav, este ca si atunci cand le vedem ne facem ca nu observam. Frumoasa viata pe care o ducem: tragem ca hamalii sa platin niste impozite si taxe puse de niste degenerati, facem si doi, trei copii pentru diversificare si la batranete asteptam sa murim cu gandul ca ce rahat mare am realizat. Am fost prinsi de mitul carierei si a reusitei in viata. Dependenta fata de sistem prin intermediul ratelor la banci este firul care ne tine in lesa.
5. Conformismul - evident, din punct de vedere social. Vulgul intotdeauna va judeca ideile noi prin prisma omului care le-a emis si nu a logicii sau a eticii. Oamenii imita si se compara intre ei ; oamenii doar au senzatia ca gandesc. Iti dai seama cum se nasc alegerile si deciziile lor de fapt, cum pot fi influentate. Foarte putini gandesc cu adevarat. Prostii urmeaza 'turma', lasand o entitate impersonala (statul, corporatia, scoala, corectitudinea politica) sa dicteze. Cheia este sa fii propriul Stapan si sa nu te lasi inrobit de "nascocirile" majoritatii care defapt sunt atent implantate de catre o elita.
"Scepticismul este primul pas spre adevăr" - Denis Diderot

6. Lipsa de perspectiva poate aduce multa suferinta pentru un om. Invata sa diferentiezi adevaratele dorinte de influentele societatii (trenduri). Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce ai devenit. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala, raporteaza-te atat la tine cat si la grup, societate. Traieste in prezent, dar nu scapa din vedere viitorul.

7. Religia contra Spiritualitatii
- fii constient ca religia este doar o metoda de indoctrinare fortata a lumii, este primul pas catre globalizare - impunerea unei religii (dogme) cu de-a sila. Odata dogma insuflata oamenii gandesc la fel, deci vor actiona la fel, se vor supune aceluiasi stapan si set de reguli pe care culmea stapanii niciodata nu le vor respecta. In plina epoca crestina regii aveau in mod oficial curtezane si concubine. Crestinismul a nascut robul din evul mediu, taranul incult asuprit de feudali. Actualmente taranul s-a transformat in pinguin care sacrifica prezentul pentru eternul maine.

8. Egoul impus - Trebui sa incepem sa oprim imitatia ce are loc zilnic in viata noastra, sa ne scuturam de influente si conditionari impuse de societate ca sa putem gandii liber ! Egoul nu este ratiune, este ratiune deformata, limitata, impusa - ca si mecanism de gandire valideaza doar informatiile benefice individului sau grupului din care face parte, informatiile contrare sunt ignorate sau chiar considerate false. Ego-ul este un cenzor al mintii si al deciziilor.

Egoul este cel mai comun element indivizilor dintr-o anumita societate. Egoul este o conditionare, un algoritm implantat sub care mintea este dresata sa functioneze (stramb, evident) dupa cum vor unii (regii, comunistii, capitalistii, preotii, corporatistii etc).
"Toate partidele fără excepţie sunt forme de absolutism când caută puterea"- Pierre-Joseph Proudhon

9. Lipsa de estetica - Estetica este ceva personal, subiectiv, reflecta propriul caracter, dar exista si sensuri universal-valabile ale placutului si frumosului care nu pot fi negate. Actualmente suntem inundati de kitch, de prost gust, de bumbastic si de socant de dragul socului... prin propagarea uratului asistam la o inversare a scarii de valori - manipulare.

10. Moartea - Guvernele cheltuiesc miliarde de dolari pe secunda pe razboaie, pe drumuri, pe poduri si borduri - dar niciun cent pe o tehnologie de prelungire a vietii. Am fost indobitociti de religie si sistem sa credem ca o fiinta complexa precum omul este normal sa moara. Principala cauza a coruptiei este imbatranirea, multi actioneaza in virtutea "o viata am"... Oamenii nu isi permit luxul verticalitatii atunci cand corpurilel lor se degradeaza - nu vei fii tanar pentru totdeauna. Evolutia spirituala ? La ce bun sute de renincarnari daca memoria iti este resetata defiecare data ? Care ar fi scopul decat controlul tau, o tot iei defiecare data de la zero sa te joci de-a sclavu', Sisif, Oburus, sarpele care isi inghite coada. S-a ajuns sa iti pierzi 27 de ani in scoli doar ca sa poti profesa o meserie. Populatia este intr-o cretere continua - de unde tot vin sufletele astea ? Crezi ca toti oamenii au suflet / spirit ?

"Cum se face că ştim atât de puţin, deşi avem la dispoziţie atăt de multă informaţie?" - Noam Chomsky


Eu, ca si altii - defapt nu scriem pentru desteptarea maselor care prin excelenta nu citesc mai nimic, ci pentru cei care vor sa devina puternici sau sunt deja.

Let there be light

NOI suntem observatorii !
NOI va impartasim observatiile noastre.
Voi vå alegeti viitorul !




Wednesday, July 30, 2008

2010 Instaurarea Fascismului in Europa si Italia

Toti locuitorii Italiei vor fi amprentati incepand cu 2010

Si Hitler visa o Europa unita cu cetateni amprentati, nu ?

"Vreau sa precizez ca Uniunea Europeana a hotarat anul trecut ca toate pasapoartele sa contina amprentele digitale ale posesorilor.” - Silvio Berlusconi

Cum se face ca deabia acum aflam si noi cetatenii de rand ?!? Decizia este continuta intr-un amendament al Comisiei Bilant si Finante din cadrul Camerei Deputatilor de la Roma. Ea a fost votata atat de parlamentarii majoritatii de dreapta, cat si de parlamentarii opozitiei. Conform noilor prevederi, cartea de identitate va fi valabila 10 ani de zile, in locul celor cinci ani actuali, si va cuprinde si amprentele digitale ale posesorilor.

Update : 4 Aug 2008 - Italia: A inceput desfasurarea militarilor in orase pentru a asigura ordinea. Aproximativ 3.000 de militari au fost desfasurati in marile orase din Italia, dupa ce un decret referitor la siguranta pe strazi adoptat de Guvernul Silvio Berlusconi a intrat in vigoare, luni dimineata. O mie de militari vor supraveghea obiectivele importante precum ambasadele, o mie au fost trimisi la centrele unde sunt retinuti imigrantii ilegali, in timp ce o mie vor participa la "patrule mixte" cu politia, pe strazile oraselor mari, precum Roma, Napoli sau Milano. La fel se va intampla si in America.

Si uite asa li se baga pe gat italienilor, mai intai, o metoda cam drastica de identificare a fiecarui cetatean. Da' stiti pe cine nu vor amprenta? Tocmai pe cei de la care "a pornit" ideea, pe tzigani. Ei se vor sustrage, ca de obicei regulilor statului. Si mai zice acolo ca se discuta aplicarea regulii pentru intreaga UE. Pe langa toate bunele (zaharelul) pe care incearca sa le impuna in statele membre, mai baga si cate una de-asta de-ti piere chefu' de Comisia Europeana si UE - noul Soviet Union. Deci ii amprentam pe toti ca sa nu fim acuzati de discriminare, adica va bagam la bulau pe toti in mod egal.

UE se transforma din stat politienesc in lagar de concentrare. Cand ne pun si ADN-ul pe certificatele de nastere? Nu destul sunt controlati oamenii prin tot felul de taxe, accize, credite, ipoteci, asigurari etc. dar acuma trebuie sa fie si amprentati. In curand o sa avem pe ceafa un cod de bare ca in jocul Hitman! Trist e ca ne supunem ca oile acestor reguli stupide create de niste idioti ajunsi acolo sus la putere!

Eu unul nu doresc sa pot fi identificat cand vrea muschiu' lu Garcea, nu pentru ca asa avea ceva de ascuns si pentru ca sunt constient de abuzurile care pot aparea.

CONCLUZIE :
Totul e un scenariu; ca de obicei, sub umbrela securitatii cetatenilor, se va avansa agenda elitei ce ne conduce destinele: tot mai multe si mai multe libertati vor fi restranse, un control tot mai puternic asupra oamenilor, pt. a se indeplini obicetivele majore ale noii ordini mondiale, un stat mondial unic, de sorginte fascista; bineinteles, totul se va realiza in etape; intai Uniunea Europeana, NAFTA cu al sau Amero (uniunea Canada, Mexic SUA), Uniuna Asia-Pacific, etc, care apoi vor fi unite. Nici nu are rost sa mai pomenesc de SUA (unde exista deja cazuri de oameni cu cipuri implantate) si Canada, unde agenda e mult mai avansata, nu a mai ramas nimic din Constituia Amercii, intr-atat si-au batut joc de ea.

Citeste si :
Noul Fascismul Englez
Statul Politienesc Englez
Societatea Fabiana
A inceput ciparea oamenilor in SUA si MEXIC (VIDEO)
Planul Inrobirii Globale (VIDEO)

HitlerJugend reinvie in Marea Britanie

Trupe militare de cadeti similare cu HitlerJugend, organizatia paramilitara de tineret a partidului nazist, vor fi organizate in scolile britanice la propunerea guvernului si a sindicatelor din invatamant, pentru a "restaura ordinea si disciplina" in scoli si in general, in societatea britanica. Incet, incet vremurile dictaturii reinvie...

Detalii la: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/education/article4416075.ece
Update
Mai mult decat atat,
campania website-ului unei companii din domeniul energetic instiga copii sa-si spioneze parintii si vecinii, pentru presupuse "crime energetice" asupra planetei.

Astfel site-ul "Climate Cops” incurajaza copii sa-si investigheze propria familie si sa raporteze orice "infractiuni energetice" constatate. Tinta jocului sunt copiii intre 7 si 11 ani.
Recrutarea copiilor pentru a spiona si a face dosare parintilor este tot o reminiscenta a programelor naziste pentru tineret ale lui Adolf Hitler.
Detalii in http://aftermathnews.wordpress.com/2008/07/29/beware-your-children-they-might-be-climate-cops/

Creditul ca instrument de inrobire a omenirii

In cazul inflatiei bancile maresc dobanzile, guvernele maresc taxele, corporatiile maresc preturile produselor si serviciilor, in schim noi, consumatorii, neavand decat solutia de a accepta noul pret sau de a renunta la ceea ce doream sa achizitionam. In fapt consumatorul este singurul care plateste pentru o inflatie pe care nu el a creat-o, un fel de impozit suplimentar. Acest sistem economic impreuna cu creditarea sunt cele care duc la o sclavie permanenta a oamenilor nevoiti sa plateasca astfel uneori zeci de ani sume totalizand de peste 3-4 ori pretul produsului achizitionat. Acelasi lucru se intampla cu guverne, tari sau popoare care imprumuta bani de la bancile mondiale sau regionale, producatoare de bani din nimic.

  • Filmuletul animat de mai jos face cat 5 ani de ASE (defapt aia termina o facultate si tot nu stiu cum functioneaza defapt sistemul bancar) - filmul acesta iti va schimba viata :

Monday, July 28, 2008

Astronaut Apollo 14: Extraterestrii exista si ne-au contactat



Edgar Mitchell al seaselea astronaut (Apollo 14) care a fost pe Luna. Acesta afirma ca extraterestrii au vizitat frecevent pamantul in ultimii 60 de ani, iar guvernele ascund acest adevar populatiei.

"Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati", a adaugat acesta.

Mitchell, doctor in aeronautica si astronautica, spune ca, in cazul incidentului Roswell, din New Mexico, in 1947, a fost vorba de prabusirea unei navete extraterestre reale. NASA a sustinut tot timpul ca a fost vorba de prabusirea unui balon de cercetare top secret

In urma cu doar cateva saptamani distanta, Vaticanul afirma posibilitatea existentei extraterestrilor, ba chiar speculeaza ca acestia nu ar fi comis pacatul primordial... in fine, pomul ala din Eden era cunoastere, iar astia sunt mult mai avansati decat noi... As mai adauga ca Edenul nu era in cer, ci pe pamant. Locatia se suprapune exact peste Babilon, Sumer. Nu este ciudat ca mitra, hainele si sceptrul Papei arata izbitor de mult cu cele ale vechilor preoti Babilonieni ?

Catre o Noua Lume Libera


"Incepand cu 2009 Simona Sensual, Delia Matache, Patruleasa, Andreea Marin toate vor fi amprentate detalii aici "
Asa trebuie sa sune o stire care ar excita neuronu' populatiei... La astfel de stiri marseaza dorelul. Atata vreme cat populatia traieste in Transa Colectiva - nicio sansa de scapare, iar pe de alta parte populatia merita sa fie cipata, amprentata, taxata, indoctrinata - ignoranta are un pret, iar o libertate prea mare atrage responsabilitati, iar doreii nu vor sa gandeasca, le place sa fie ganditi.

Nu exista bine si rau. Exista numai organizare vs. dezorganizare. Haos vs. Ordine. De mii de ani am tot incercat sa-i desteptam prin diferite societati, miscari si curente, nimic... ne invartim in cerc, populatia sta implacabila sub clopotul lui Gauss 80% ignoranti, 20% activi. Este o lupta data pe multe niveluri, dar in esenta este lupta dintre inteligenta versus prostie, organizare vs. dezorganizare, responsabilitate vs ignoranta.

Iata o mostra de prostie crasa intr-un avion englezesc.

Deci ? Ce facem fratilor ? Prosti multi pe Terra, iar pepetuarea speciei nu mai are limite cand intervine dogma. Ce fel de educatie or sa le ofere aia copiilor lor in afara de "scriptura pe paine" ? Ce s-ar intampla daca toti ne-am comporta ca ei, ca doar asa scrie in Cartea Cartilor ?

Catre o Noua Lume Libera ?
Nu cred, nu ai cu cine. Si nu e massmedia de vina. Noi nu imitam toate cacaturile de la TV. Tu nu imiti toate cacaturile de la TV. 80% din populatie da ! Mediteaza asupra acestei chestiuni. Daca controlezi calitatea programului TV se revine tot la cuvantul cheie "control" si o ingradire a libertatilor, deci a optiunilor... Deci cine este de vina ca boii nu stiu sa aleaga ? Asta tine de bun simt, iar bunul simt il ai ori nu il ai - asa te nasti.

Pentru ei cartile sunt reviste, internetul e FaceBook si Hi5, televizorul se rezuma la OTV. Religia este imitatie, interdictii, porunci si superstitii. Spiritualitatea nu exista pentru ei. Fericirea o gasesc in produse. Comunicarea este parada celularelor. Muzica este manea. Distractia e clubul de fitze. Ei nu pot spune ca au prieteni, ei au "cunoscuti"... etc, etc...

Amprentarea tuturor pasagerilor englezi

"Vreau sa precizez ca Uniunea Europeana a hotarat anul trecut ca toate pasapoartele sa contina amprentele digitale ale posesorilor.” - Silvio Berlusconi

Incepand cu 2009 toti englezii care vor zbura vor fi amprentati, atat pe cursele interne, cat ca si pe cele externe. Intr-o sincronicitate perfecta acest lucru se intampla deja in America, Suedia si Emiratele Arabe Unite.

Populatia din Italia si Romania urmeaza a fi deasemenea amprentata din oficiu, chiar daca nu vor zbura.

Citeste si :

Friday, July 25, 2008

Inchisoare pentru parintii din UE


Consiliul Europei a anuntat recent toate statele membre U.E. despre introducerea unei noi conventii. Articolul 202 din Codul Penal, alineatul 2, spune clar ca cei care desfasoara activitati obscene, mai ales sex, in fata propriilor copii, vor fi pedepsiti cu inchisoare de la 1 la 3 ani.
  • Te feresti cat poti, dar ce faci daca copiii te surprind ?
  • Ce faci daca adolescentul te uraste si incepe sa inventeze astfel de "intamplari" ?
  • Cum si cine va "masura" ce se intampla in fiecare familie in parte? Cu camere de luat vederi sau cum ? BigBrother si in dormitor ?
De ce UE intra cu bocancii in apartamentele oamenilor, de ce in fiecare zi parlamentul european mai borasta cate un cod deontologic ? Astia chiar vor sa faca legi, "conduite" si pedepse pentru orice ? Aceste coduri deontologice si mai ales Corectitudinea Politica sunt de factura totalitara - individul este subordonat in mod absolut Statului prin conduite si reguli aparent etice ! Nu trece zi de la Dumnezeu sa nu postez cate o aberatie fascista made in UE pe acest blog...

Citeste si :

Thursday, July 24, 2008

Tratatul de la Lisabona reintroduce pedeapsa cu moartea

În toate ţările europene, pedeapsa cu moartea este astăzi aparent abolită. Tratatul de la Lisabona, noua Constituţie europeană, pe care tehnocraţii din fruntea UE încearcă să o impună cu orice preţ, în ciuda respingerii ei de către cetăţenii Europei, reintroduce pedeapsa capitală.

Multi o sa spuneti ca este bine atata vreme cat exista monstrul violator din Austria, numai ca modul de aplicare al legii nu-i vizeaza pe psihopati si criminali.

Cartei Uniunii Europene stipulează că pedeapsa cu moartea este abolită, dar face o trimitere la o notiţă din josul paginii unde scrie cu litere mici: „cu excepţia situaţiei de război, dezordine socială şi insurecţie”. Dezordine socială ??!?

„În plus nu sunt definite infracţiunile care pot fi pedepsite cu pedeapsa supremă. Cine stabileşte că dezordinea socială a atins un asemenea grad încât se poate abroga prevederea care interzice pedeapsa cu moartea şi aplica această notă de subsol? Ce tribunale o vor acorda? Tribunale speciale, întrunite pentru stări de urgenţă?

De la ce punct un protest în masă va începe să fie considerat insurecţie, pasibilă de pedeapsă cu moartea?” se întreabă juristul german Albrecht Schachtschneider.

Alături de aceasta, mai există şi alte prevederi abuzive în Tratatul de la Lisabona, care explică de ce se încearcă ratificarea sa pe ascuns, ocolind organizarea de referendumuri. În Germania, atrage atenţia politicianul independent Helga Zepp-LaRouche. Oricum modul în care acesta este redactat, plin de expresii juridice greoaie şi de trimiteri la numere de lege peste numere de lege îl descurajează de a-l mai studia până la capăt şi pe cel mai perseverent şi bine pregătit jurist.

CONCLUZIE
Nu vi se pare ciudat să poţi fi condamnat la moarte pentru mişcări sociale? Nu credeţi că Imperiul European va putea lua multe decizii în interesul ei împotriva oamenilor ce deranjează? In paralel in America noua lege a Apărării Naţionale îi permite preşedintelui SUA să utilizeze armata fără consimţământul autorităţilor locale pentru a suprima orice situaţie calificată de el drept „dezordine publică”.

Evident presa subordonata tace...

Citeste si :

Sunday, July 20, 2008

Corectitudinea politica, ideologie totalitara!

Corectitudine politica sau fascism deghizat ?

Corectitudinea politica” este ideologia oficiala a Uniunii Europene, asa cum dogmele marxist-leniniste reprezentau fundamentul ideologic al Uniunii Sovietice. In ciuda numelui, Corectitudinea Politica este o ideologie de factura totalitara - in care individul este subordonat in mod absolut Statului prin conduite si reguli aparent etice !

Paradoxul
Desi se pretinde a fi o morala egalitarista, corectitudinea politica se remarca prin impartirea oamenilor in grupuri pe criterii de sex, religie si etnie prin tratamentul diferentiat aplicat acestora. In general, grupurile considerate “minoritare” sunt avantajate in dauna majoritatii. Unul dintre organismele responsabile de implementarea acestei ideologii in Romania este asa-zisul Consiliu National de Combatere a Discriminarii. Rolul CNCD-ului este acela de a decide cand o persoana sau un grup de persoane incalca ideologia oficiala, dand diverse sanctiuni de ordin pecuniar (amenzi). Corectitudinea politica este dogma oficiala ; noua ideologie morala care ni se baga pe gat non-stop. Corectitudinea este extrem de ostila ideii de libertate individuala, sustinand implicare deplina a statului in viata indivizilor; prin acesta CP este o dogma TOTALITARISTA! Bineinteles, corectitudinea politica e plina de contradictii si stupizenii; totul in jurul ei pluteste intr-un ocean de ipocrizie si bigotism (habotnicie, dogma) !

Pervertirea Limbajului
La origine, “discriminare” insemna a discerne, a face distinctie, a separa, a distinge. In momentul de fata, ideologii corectitudinii politice i-au dat un cu totul alt sens: si anume, a discrimina inseamna a iti exprima opinii nefavorabile (de fapt, incorecte politic, in contradictie cu dogmele oficiale) despre un grup arbitrar de oameni sau despre o anumita atitudine, un anumit comportament etc. De exemplu, daca spui ca homosexualitatea e un pacat, comiti un act de "discriminare", deoarece din punctul de vedere al moralei Corectitudinii Politice, homosexualitatea e un lucru bun. Insa, daca spui ca fumatul trebuie interzis, ca angajatii care fumeaza trebuie concendiati sau fortati sa se lase de fumat, ca alcoolul dauneaza grav sanatatii si cei care beau sunt niste porci, nu comiti un act de discriminare, deoarece tutunul si alcoolul sunt incorecte politic!

Una din trasaturile fundamentale ale Corectitudinii Politice o reprezinta pervertirea limbajului exact ca in filmul/cartea 1984. Cateva exemple simple: "animal de casa" a devenit "animal de companie"; "cainii strazii" sunt "caini comunitari"; "sotul/sotia" a devenit "partener"; "fortele de opresiune"(politie, jandarmerie etc.) au devenit "forte de ordine"; "tiganii" au devenit "membri ai comunitatii rrome"; "dusmanii poporului"(i.e. criticii CP) sunt acum "rasistii, xenofobii, extremistii, antisemitii, discriminatorii, homofobii, ultranationalistii, traditionalistii" etc.

Comportamentul "responsabil"
Corectitudinea politica insista foarte mult asupra ceea ce numeste "comportament responsabil" prin aceasta, amestecandu-se in sfera vietii private mult mai mult decat o facea moralitatea traditionala. Nenumarate noi reguli au fost impuse de stat si de organizatii private. Sa ne gandim doar la regulile pentru fumatori, de exemplu, tratati din ce in ce mai clar, drept niste paria ai societatii. Desigur, e o dovada de ipocrizie crasa pentru o ideologie care pretinde ca oamenii nu trebuie "discriminati" sub nici o forma! Dar, fireste, fumatorii, nu-i asa, se expun unui "risc la sanatate" si ii expun si pe cei din jur. Bineinteles, doar dogmaticii Corectitudinii Politice au calificarea sa spuna ce comportament e "riscant" (i.e. rau) si care nu e.

Noua Inchizitie
Aceasta frenezie a reglementarii ne aminteste de "vremurile bune" ale Inchizitiei. Desigur, limbajul e diferit: interventia statului in viata privata se prezinta sub eufemismele de "ajutor", "sprijin", "combaterea extremismului" etc. Suntem bombardati de campanii pentru sanatate sau contra "discriminarii"! Orice atitudine critica sau tentativa de gandire libera este in mod automat o "prejudecata" pentru cainii de paza ai Corectitudinii Politice! Una dintre tintele corectitudinii politice, este aceea de a reglementa orice actiune umana, inscriind-o intr-un "cod de conduita". Exista coduri "deontologice" aproape pentru orice profesie sau pentru orice gen de activitate! Formalismul si artificialitatea relatiilor dintre oameni a ajuns la cote extreme! Nici o grija, se poate si mai rau!

Religia
Corectitudinea politica se bazeaza pe o interpretare extrem de negativa a umanitatii. Dealtfel, majoritatea teoriilor morale si religiilor au manifestat tendinta de a denigra potentialul uman. Reprezentarea oamenilor ca niste fiare care vor fi pedespite pentru pacatele lor reapare in cele mai multe dintre religiile lumii; dar cu toate acestea, si calitatile umane erau recunoscute, si potentialul de a fi "mantuiti". Orientarea antiumanista a Corectitudinii Politice este insa fara nuante si fara salvare! Exagerarea problemelor si riscurilor de tot felul e comparabila doar cu denigrarea capacitatii oamenilor de a le face fata.

Siguranta Individuala sau Control Mascat ?
O obsesie a Corectitudinii Politice o reprezinta siguranta individuala. Pe altarul sigurantei, trebui jertifita orice libertate individuala! Psihoza supravegherii video, despre care am scris destul de mult in acest site, reprezinta un exemplu fundamental pentru ceea ce e Corectitudinea Politica si ce face ea din oameni: niste indivizi infricosati, fara personalitate, tematori, instrainati!

Sexualitatea si Morala
Una din greselile celor care critica Corectitudinea Politica, din perspectiva moralitatii traditionale, este identificarea acesteia cu "libertinajul sexual". Nimic mai fals! Corectitudinea Politica este o morala in care sexul si sexualitatea sunt infierate cu tarie! De pe alte pozitii, e adevarat! Relatiile sexuale nu mai sunt condamnate direct, ci doar pentru "riscurile" lor: obsesia hartuirii sexuale, obsesia fata de abuzurile fata de copii, teama irationala privind SIDA sau alte boli etc. Chiar si contraceptivele orale sunt criticate din punctul de vedere al Corectitudinii Politice: pentru posibilele efecte adverse ale pilulelor! (Inutil sa mai spun ca moralistii traditionalisti au preluat acest limbaj corect politic!) Curios si totusi nu, homosexualitatea e privita cu simpatie de Corectitudinea Politica, dar in acelasi timp, relatiile dintre barbati si femei sunt asociate cu violurile (cel putin la modul simbolic)! Asta pentru ca, potrivit dogmei Corectitudinii Politice, femeia este prin definitie o victima in relatia ei cu un barbat!

Propovaduirea abstinentei sexuale de astazi se bazeaza pe ideea Corectitudinii Politice ca oamenii sunt fiinte degradate si pline de perversitate. Distrugerea libertatii sexuale, obtinuta in occident in anii '60 si '70, dar pierduta in anii '80 si '90 nu e o "reusita" a moralitatii traditionale, ci a Corectitudinii Politice, care a reusit sa asocieze ideea de sex liber cu cea de "comportament iresponsabil". Aici, moralistii traditionalisti se intalnesc cu noii moralisti ai Corectitudinii Politice.

Corectitudinea Politica in Familie
Familia traditionala este o tinta predilecta a Corectitudinii Politice. E atacata din mai multe pozitii. Pe de-o parte, se incearca impunerea altor forme de "familii": monoparentale, casatorii intre homosexuali, mai cu jumatate de gura, poligamii etc. Pe de alta parte, parintilor li se ia dreptul de a-si creste copii dupa cum considera. Interventia statului in viata si educatia copiilor este tot mai mare. Sinistrul educatiei din Romania a vrut sa impuna obligativitatea gradinitelor pentru copii de la 3 ani: a renuntat la aceasta masura, doar pentru simplul fapt ca oricum, sunt mult mai putine gradinite decat e nevoie, chiar si in conditiile in care gradinita nu e obligatorie!! Numarul asistentilor sociali, al psihologilor scolari a crescut exponential in ultimii ani - iar puterea lor se mareste pe zi ce trece! In viitor, sunt convins, copii nu vor mai fi crescuti in familii, ci in centre speciale! Deja, statul are dreptul sa dispuna arbitrar de copii, cand considera de cuviinta! Un caz poate extrem, dar perfect simptomatic, este acela al copiilor unei romance din Italia care au fost luati de langa mama lor, pentru ca erau prea inteligenti (deci mama lor era prea aspra cu ei!).

Scopul ascuns si viziunea Corectitudinii Politice
Viziunea acestei dogme este cea a unui destin implacabil, in care Corectitudinea Politica joaca rolul de a-i avertiza pe oameni, in loc sa-i indrume. Oamenii sunt considerati fiinte fara putere, care pot doar sa evite sa-si asume riscuri. Eroismul azi nu mai inseamna "sa-ti asumi niste riscuri" ci sa "rezisti la stress"! Principiul evitarii riscurilor atribuie un rol minim actiunii umane.

Opinia ca nu detinem nici un control asupra vietilor noastre si suntem complet iresponsabili e sustinuta de multe teorii "psihologice" la moda. Isteria multor femei e automat explicata prin dezechilibre hormonale. Sinuciderile tinerilor sunt asociate lui Marlyn Manson. Declinul societatii este asociat influentei masoneriei. Violenta este asociata jocurilor pe calculator. Societatea civila are raspunsuri superficiale la toate problemele. Aproape orice fapta antisociala este explicata prin "abuzuri suferite in copilarie". In stilul asta vom ajunge intr-un nou ev-mediu, in care statul ne va lega fedels in legi ca sa nu ne auto-ranim, totul spre binele nostru.

Instrainare, Dezbinare si Control
Corectitudinea Politica este o expresie a instrainarii oamenilor si a dezagregarii comunitatilor. Unii politicieni afirma ca viata de azi ofera mai multe optiuni oamenilor, prin faptul ca oamenii sunt mai instrainati in societate. Din pacate insa, izolarea sociala nu ajuta la dezvoltarea unei gandiri critice. Teoretic, oamenii au mai multa "libertate de alegere", dar practic, aceasta se manifesta de obicei printr-o incercare de adaptare la neputinta. Intr-o astfel de lume, orice incercare de a depasi media si mediocritatea este privita cu suspiciune, sau chiar cu ostilitate. Eroismul azi nu mai inseamna "sa-ti asumi niste riscuri" ci sa "rezisti la stress"! Cei care incearca sa-si controleze propriile vieti, dincolo de presiunile societatii, sunt considerati maniaci sau nebuni!

Corectitudinea Politica si Noua Societate
Corectitudinea politica, dupa cum ii spune si numele, are o influenta foarte mare in viata sociala si politica! Cainii de paza ai Corectitudinii Politice sunt in primul rand, tot felul de asociatii si ONG-uri care se erijeaza in reprezentii diverselor categorii sociale: comunitati etnice, homosexuali, oameni cu diferite probleme comune etc. etc. Nu intamplator, abundenta acestor ONG-uri, coincide cu increderea tot mai mica a oamenilor in politicienii care ii reprezinta in mod democratic. Din pacate, sunt destui care, desi critica activitatea acestor organizatii agresive, fac totusi greseala sa le considere implicit drept reprezentanti ai celor pe care pretind ca-i reprezinta, fie ca e vorba de tigani, homosexuali, invalizi, bolnavi de SIDA, "societatea civila", revolutionari etc. In realitate, membrii acestor asociatii nu se reprezinta decat pe ei insisi, in ciuda pretentiilor lor ca nu ar fi asa! Iar in Europa, cel putin, aceste ONG-uri reprezinta mana invizibila care le da bani: Uniunea Europeana, care vrea sa distruga sentimentele nationale; morala traditionala; cultura europeana - pentru a impune, cu forta, corectitudinea politica!

CONCLUZIE
Aceasta asa-zisa “lupta impotriva discriminarii” nu reprezinta decat un pretext pentru a le inchide gura si a-i pune la stalpul infamiei pe cei care indraznesc sa exprime opinii proprii, neconforme cu dogma oficiala! Corectitudinea politica este ideologia prin care UE vrea sa distruga libertatea de exprimare si libertatea constiintei in Europa!

Citeste :

UE vrea sa controleze blogurile!

Incredibil! Uniunea Europeana vrea sa copieze modelul chinez de control al internetului! Big Brother face noi pasi in UE! Conform unui raport al Comisiei pentru Cultură a Parlamentului European, Uniunea Europeana va inregistra, cataloga si numerota toti bloggerii din blocul sovietic...pardon, "european"! Un ziarist suedez a comparat aceasta propunere cu una dintre masurile luate de Ceausescu in Romania: "In Romania lui Ceausescu, oricine detinea o masina de scris trebuia sa`si inregistreze masina si sa predea o foaie cu mostre ale literelor, pentru ca autoritatile sa prinda mai usor inamicii statului si eventualii criminali".

Bineinteles, exista destule pretexte pentru impunerea controlului asupra blogurilor! Autoarea raportului, Marianne Mikko (Grupul Socialist din Parlamentul European, Estonia), afirma ca, desi blogosfera “a fost pana acum un loc al bunelor intentii si a fost in general caracterizat de intentii sincere”, exista riscul din ce in ce mai mare ca, pe masura ce bloggingul devine o activitate comuna, acesta sa devina “o sursa de poluare a cyberspatiului”. Ea crede ca, pentru a preveni acest lucru, este nevoie de un fel de eticheta de calitate aplicata asupra blogurilor si a bloggerilor, a caror identitate si motive pentru a scrie pe blog trebuie facute publice!

De asemenea, raportul considera ca in cazul blogurilor trebuie stabilite masuri legale pentru a fi folosite in eventualitatea unor procese legate de continutul articolelor si pentru a stabili un drept la replica al celor vizati de acestea. Un alt parlamentar european, liberalul german Jorgo Chatzimarkakis, afirma ca “desi bloggerii nu pot fi considerati in mod automat o amenintare (!)”, acestia pot servi intereselor unor “grupuri de presiune sau grupuri profesionale” care pot folosi blogurile pentru a-si transmite mesajele. “Blogurile sunt instrumente puternice si pot reprezenta o forma avansata de lobby, care la randul sau poate fi considerat drept o amenintare”. Reamintim ca in Romania, toate comunicatiile electronice sunt monitorizate non stop de catre SRI.

Update : Englezii primesc scrisori de avertizare daca transferă muzică pe internet. Primii şase provideri de internet din Anglia au hotărât să trimită scrisori de avertisment către sute de mii de părinţi ai căror copii piratează muzica pe internet. Providerii de net intercepteaza/citesc traficul, deci toate operatiunile desfasurate de catre utilizatori pe net. Scopul nu este siguranta populatiei, ci maximizarea profiturilor corporatiilor - numai 2~3% din vanzarile de discuri revin efectiv artistilor.

  1. povestea cu dreturile de autor este “la moda”;
  2. cei care pierd nu sunt trupele, actorii etc… ci doar corporatiile producatoare, care oricum au castiguri enorme…
  3. pierderile estimate la milioane de dolari nu reprezinta nici 1% din profit.

Elevii indoctrinati politic la BAC!

Ministerul Educatiei a scos aproape toti marii scriitori, poeti si critici literari din programa pentru examenul de bacalaureat la proba orala de limba si literatura romana.

In locul lui George Calinescu, Ion Creanga, I.L. Caragiale, Marin Preda, George Bacovia sau Nichita Stanescu, elevii vor fi nevoiti sa rezolve texte ale lui Jonathan Scheele sau fragmente din Raportul Tismaneanu, Pactul National pentru Educatie, Ghidul cetateanului roman in UE, Raportul Centrului de Sociologie Urbana si Regionala! Comentariile, sunt de prisos; cititi mai bine articolul din ziarul Ziua, in intregime!

  • Care e diferenta dintre invatamantul Uniunii Europene si cel de dinainte de 89 din Uniunea Sovietica ?
    Niciuna ! Oamenii nu gandesc, oamenii sunt ganditi de catre stat !

Saturday, July 5, 2008

Alimentele Iradiate

De ce arata fructele importate mereu atat de proaspete ?

Ei bine, raspunsul ni-l ofera un specialist in alimentatie, care ne avertizeaza ca fructele si legumele din import sunt iradiate cu raze gamma (mai puternice decat razele X) si ne pot declansa boli mortale - cancer. Iradierea alimentelor cu raze gamma modifica structura chimica si genereaza radicali liberi responsabili de aparitia cancerului.

Foarte multe produse de acest gen din Europa se iradiaza, pentru a li se prelungi perioada de garantie. Dupa iradierea alimentelor cu raze gamma se distrug microbii, dar si enzimele benefice din produs - generand radicali liberi. Fructa sau leguma este practic omorata si de aceea rezista foarte mult ca aspect exterior pe raft si la transport. Pe de-o parte, mancam legume si fructe care nu mai au proprietatile initiale, iar pe de alta, ceea ce este si mai dureros, ne putem imbolnavi foarte grav din cauza lor.

Cele mai raspandite boli din cauza acestor iradiatii sunt cancerul, diabetul si afectiunile cardiace', - Gheorghe Mencinicopschi , directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

Va recomand blogurile:
TRIMITE PE MAIL ACEST ARTICOL !

Tuesday, July 1, 2008

Mersul pe apa

  • Cum merge asta pe apa acum, or mai fi mers si altii acum 2000 de ani... trucul e vechi...