Friday, June 27, 2008

Ipocrizia post-crestina

Este binecunoscut cazul profesoarei din Zalau ale carei poze/filme sexy au ajuns pe internet dupa ce si-a dus computerul la reparat.

Anomalia reactiei societatii conditionate de catre religiile monoteiste patriarhale:
  • cind homosexualii (masculin) ies in strada si se bucura ca niste copii, si ne explica, astfel, ce bine e sa fii altfel, cind deci fac parada cu viata lor sexuala, e ok, n-avem nici o problema cu asta, sintem deschisi la minte, suntem politically corect;
  • dar cind o femeie, care din pacate pentru ea e profesoara (feminin), face sex cu sotul ei - si noi aflam despre lucrul asta prin diverse mijloace, ne crizam si ne vine sa dam cu ea de pamint. Care sint criteriile ca un om sa fie profesor? Sa nu faca sex? Sa nu spuna ca face? Sau sa n-aflam noi?
Iata deci tarele si misoginismul religios atent lansat acum 2000 de ani in orientul apropiat de catre fariseism si crestinism inca bantuie si se metamorfozeaza intr-o societate consumerista, post-crestina ! Ipocrizie, fanatism IGNORANTA !

Vedem opozitia feminin vs masculin. Bun ! Aceasta opozitie a dat nastere feminismului, care din pacate nu este altceva decat o masculinizare a femeilor... o copiere caraghioasa a barbatilor - defapt mingea tot in domeniul patriarhal ramane, tot in terenul masculin absolut... Prin feminism, femeile nu sunt mai femei, sunt de fapt mai barbati... In fine asta este o poveste lunga care se intinde pe mii de ani si care are ca scop evident controlul populatiei, productia de soldati si muncitori, aka sclavi...

Religia nu este spiritualitate, religia este control !


Friday, June 13, 2008

Cum combatem Noua Ordine Mondiala ?

Dictatorul UE - Jose Manuel Barroso

Noua Ordine Mondiala este extrem de usor de combatut prin informare colectiva. Ignoranta cetatenilor este principalul aliat al globalistilor fascisti. Dau ca si exemplu pozitiv informarea irlandezilor si a faptului ca acestia au votat impotriva tratatului dictatorial impus de U.E abuziv la Lisabona si votat de parlamentari in miez de noapte (cazul Greciei). Acest vot al irlandezilor va da de furca celor care doresc sa creeze super-statul european, un prim pas catre super-statul planetar si implicit - guvernului mondial. RESPECT IRLANDEI SI IRLANDEZILOR !

Ce prevedea tratatul fascist european ?

  • Crearea poziţiei de preşedinte al Uniunii Europene. Acesta va fi ales pentru o perioadă de 30 de luni, NU prin vot de cetăţenii Uniunii, ci de prim-miniştrii (d'alde Tariceanu) şi preşedinţii statelor membre. Unde este democratia si transparenta ?
  • Presa europeană vorbeşte deja de mai multe luni despre criminalul Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii (ales de catre Grupul Bilderbeg), ca fiind primul preşedinte al Uniunii Europene.
  • Transformarea Uniunii Europene în persoană juridică, statut pe care îl au şi statele. Până acum era doar organizaţie internaţională.
  • Creea unei structuri militare proprii Europene. Criticii sunt foarte suspiciosi privind aceasta tentativa de a consolida identitatea militara a Uniunii Europene ca fiind destul de periculoasa, considerand ca este o piatra de temelie in crearea unui super-stat european. Link
SCURT ISTORIC
În decembrie 2007, preşedintele Franţei, Nicholas Sarkozy, era în culmea fericirii şi chiar a afirmat: „Franţa trebuie să fie prima care ratifică Tratatul de la Lisabona.” Şi totuşi NU ţările cu cea mai mare vechime în UE, cum ar fi Franţa sau Germania, au fost primele la ratificare. Ci tocmai ţările cu o mai mică influenţă politică şi economică, cum ar fi Ungaria, Slovenia şi România, s-au grăbit să facă acest pas, lucru care spune multe despre dorinţa conducătorilor lor de a-şi arăta obedienţa faţă de noul stăpân.

Presa corporatistă europeană are clar o poziţie pro-ratificare şi propagă mesaje de genul: „3 milioane de oameni decid viitorul pentru 500 de milioane”.

Niciunul dintre ziare nu aduce însă în discuţie situaţia în care, dacă tratatul va fi ratificat, o mână de oameni, adică cei din conducerea noului stat unic european, vor decide pentru 500 de milioane.
Iar cei 500 de milioane nu vor fi întrebaţi, aşa cum nu s-a ţinut cont de părerea lor nici în privinţa Constituţiei europene. Şi cum nu se ţine cont nici acum, de vreme ce tehnocraţii masoni ai UE vorbesc deja ca despre un fapt împlinit, de intrarea în vigoare a acestui tratat începând cu 1 ianuarie 2009.

DICTATURA EUROPEANA


S-ar parea ca forta invizibila care ghideaza deciziile politicienilor din UE doreste sa creeze un precendent dicatatorial : invalidarea referedumului irlandez - respectiv neluarea in calcul a faptului conform caruia daca o singura tara se impotrivieste tratatului acesta trebuie invalidat, iar apoi revizuit.

DENIGRAREA IRLANDEI

Oamenii au uitat cum arăta Irlanda înainte de finanţările europene. Par să creadă că ne-am creat singuri succesul, şi greşesc. - Oficial al partidului de guvernare de la Dublin
Irlanda a crescut economic NU datorita statului comunisto-fascist european, ci datorita faptului ca sunt OFF-SHORE ; adica nu se platesc taxe statului - asa ca acolo si-au mutat HQ mai toate corporatiile europene, iar iralndezii nu mai impart banii catigati cu statul ca niste curve cu coduri de bare (cazul europenilor). Nu-i asa ca nu stii lista impozitelor draconice din Europa ?

Irlanda nu a primit beneficii pentru a fi introdusa intr-un imperiul post/national si post-crestin cu capitala la Bruxelles. Nu cu bani cumperi constiinta omului. Stiu ca e un soc pentru materialistii eurocrati, dar unele lucruri nu sunt de vanzare.

CONCLUZIE !!!
Europenii sunt tarati fara voia lor catre un super stat fascist in care numai corporatiile si familiile regale au de castigat. Cetatenii de rand sunt tinuti in saracie artificial prin taxe draconice si costuri energetice fulminante. Nu-i asa ca si Hitler dorea o Europa unita ? Si Napoleon, Cezar, Nero - toti dictatorii...

A se observa marlania eurocrata. Critica decizia natiunii irlandeze atunci cand se exprima, dar nu zic nimic atunci cand parlamentele nationale voteaza in favoarea EU-topia, trecand peste parerea oamenilor pe care chipurile ii reprezinta! Lectia eurocrata este urmatoare: suveranitatea populara e buna atunci cand decide in favoarea noastra. Cand indrazneste sa se opuna, e rea si retrograda. Fuck UE !

Citeste si :

Tuesday, June 10, 2008

PETROL si CONTROL

Presedintele OPEC, Chakib Khelil, sustine ca un baril de titei ar costa aproximativ 70 de dolari daca nu s-ar face speculatii.

Nu este o problema de cerere si oferta. Este pur si simplu un balon de sapun format de speculatii care se bazeaza pe deprecierea dolarului si pe tensiunile geopolitice. Problema este criza economica din SUA care a dus la scaderea dolarului si amenintarile la adresa Iranului, care cresc tensiunile geopolitice. Daca nu ar fi acesti factori pretul petrolului ar fi probabil de 70 de dolari barilul. In Europa, de exemplu, 75% din pretul la pompa sunt taxele !

Chakib Khelil - Presedintele OPEC
Omul are dreptate intrucat petrul petrolului din anii '90 era doar de 10 dollari barilul (in prezent este de arpoape $ 140) - nu putem crede faptul ca cererea a crescut de 14 ori cu toata industrializarea Asiei, intrucat beneficiarii produselor orientale sunt tot ocidentalii a caror populatie este in descrestere. Ce s-a inchis in occident s-a deschis in Asia; ba mai mult asiaticii merg pe biciclete la servici nu in SUV-uri.

Cat despre guverne, taxe si acize - sunt doar o unealta subtila al carei scop final este inrobirea ta artificiala (controlul), sa te aduca la statulul de sclav dependent de credite si job full-time - 8 ore pe zi, 12 luni pe an - pana vei crapa.

LINKS :
http://economie.hotnews.ro/stiri-burse-3221552-seful-opec-fara-speculatii-petrolul-costa-circa-70-dolari-barilul.htm
http://www.reuters.com/article/GCA-Oil/idUSL0920145520080609