Friday, June 27, 2008

Ipocrizia post-crestina

Este binecunoscut cazul profesoarei din Zalau ale carei poze/filme sexy au ajuns pe internet dupa ce si-a dus computerul la reparat.

Anomalia reactiei societatii conditionate de catre religiile monoteiste patriarhale:
  • cind homosexualii (masculin) ies in strada si se bucura ca niste copii, si ne explica, astfel, ce bine e sa fii altfel, cind deci fac parada cu viata lor sexuala, e ok, n-avem nici o problema cu asta, sintem deschisi la minte, suntem politically corect;
  • dar cind o femeie, care din pacate pentru ea e profesoara (feminin), face sex cu sotul ei - si noi aflam despre lucrul asta prin diverse mijloace, ne crizam si ne vine sa dam cu ea de pamint. Care sint criteriile ca un om sa fie profesor? Sa nu faca sex? Sa nu spuna ca face? Sau sa n-aflam noi?
Iata deci tarele si misoginismul religios atent lansat acum 2000 de ani in orientul apropiat de catre fariseism si crestinism inca bantuie si se metamorfozeaza intr-o societate consumerista, post-crestina ! Ipocrizie, fanatism IGNORANTA !

Vedem opozitia feminin vs masculin. Bun ! Aceasta opozitie a dat nastere feminismului, care din pacate nu este altceva decat o masculinizare a femeilor... o copiere caraghioasa a barbatilor - defapt mingea tot in domeniul patriarhal ramane, tot in terenul masculin absolut... Prin feminism, femeile nu sunt mai femei, sunt de fapt mai barbati... In fine asta este o poveste lunga care se intinde pe mii de ani si care are ca scop evident controlul populatiei, productia de soldati si muncitori, aka sclavi...

Religia nu este spiritualitate, religia este control !


13 comments:

Anonymous said...

La religie e mult mult mult de discutat. baţi apa în piuă.
intră pe la mine despreortodoxie.wordpress.com ;)şi mai discutăm.

Anonymous said...

offtopic: http://www.google.com/help/netneutrality_letter.html

Anonymous said...

Religia nu te face sa gandesti, religia te face "gandit" - te face o persoana pre-"gandita".

Religia este control si inginerie sociala.

Anonymous said...

Misoginismul religios a fost lansat cu mult inaintea crestinismului. Vechiul testament este sursa tratarii cu dispret a femeii din societatea noastra. Deci ar trebui sa faci o corectura necesara in textul tau pentru ca iudaismul este din punct de vedere istoric locul de lansare a "femeii inferioare".
Oozitia masculin feminin a existat dintotdeauna. Numai ca de vreo cateva zeci de ani cineva s-a gandit sau o faca distructiva.

Cred ca trebuie sa faci o distrinctie clara intre religie, cult, dogma, administratie religioasa, lucuri ce au fost facute de oameni si credinta in Dumnezeu si spiritualitate.
Daca nu faci aceasta diferentiere atunci:
1. vei face jocul noii ordini mondiale care doreste ca "sclavii" sa fie oameni fara credinta in ceva divin, superior. Guvernantii mondiali vor sa fie singurii zei ai omenirii.
2. vei pierde o parte importanta a cititorilor care sincer in Dumnezeu.

Juggernaut said...

Iisus si religiile false (nascute din dorinta de inrobire a mintilor oamenilor) nu au cum sa-i tina piept Noii Ordini Mondiale.

O minciuna (religia) care lupta impotriva altei minciuni (globalizarea) nu duce nicaieri.

Dincolo de aparente este ADEVARUL - ceea ce parea solid si irefutabil cu 500 de ani in urma, acum pare ridicol (vezi inchizitia, vrajitoria, erezia, pamantul plat etc)...

Revenind la religie - e dogma, e control, e inginerie sociala.

Anonymous said...

"Iisus si religiile false..."

Iisus nu e o religie!
Religia crestina e ce-au inteles oamenii din adevarul pe care l-a expus Iisus. Spui religiiile false deci exista si religii adevarate pentru tine! Care sunt astea?

Vad ca te iei foarte tare de crestinism dar taci chitic despre iudaism, talmud, sionism surse ideologice si istorice ale noii ordini mondiale. Oare de ce?
Astea nu sunt religii?

Daca sustii ca religia e o minciuna si Dumnezeu e tot neadevar? Nu e vorba aici de Dumnezeul acela cu barba care sta sus in cer si da pedepse cum il vad unii. Vorbesc de aceea Forta si Constiinta care a creat totul din nimic.

"Dumnezeu este numele pe care îl dăm conştiinţei noastre." Nader Shureih

"Dumnezeu este un adevăr universal." Albert Einstein

Distrugerea credintei in Dumnezeu, intr-o forta superioara a binelui este unul din obiectivele noii ordini sataniste.

Atata timp cat odata cu religia darami si credinta faci jocul lor esti doar un alt spalat pe creier care le repeta automat poeziile aberante anticrestine.

Protocolul 14
"Când va fi sosit domnia noastră planetară, nu vom recunoaşte nici o altă religie afară de aceea a noastră, care este unică şi de care ne este legat destinul, deoarece noi francmasonii suntem aleşii prin care acest destin este unit cu soarta lumii. Din acest motiv va trebui să nimicim toate credinţele. Faptul că prin această nimicire a credinţei se sporeşte numărul ateilor din zilele noastre, nu ne va stânjeni străduinţele, ci din contră va servi drept pildă generaţiilor care vor asculta predicile noastre asupra religiei, al cărei sistem stoic conceput de noi va izbuti să cucerească toate popoarele. Vom spune atunci tuturor că în aceasta constă adevărul ei mistic, în care zace toată forţa ei educatoare. Atunci vom publica la toate prilejurile articole în care vom asemăna regimul nostru mântuitor cu cele ale trecutului. Binefacerile unei odihne câştigate după veacuri de frământări vor scoate la iveală însuşirile plăcute ale stăpânirii noastre. Greşelile administratorilor creştini vor fi zugrăvite de noi în culorile cele mai vii. Vom da naştere la o aşa de mare scârbă faţă de aceste administraţii, încât popoarele vor prefera odihna robiei în locul drepturilor mult trâmbiţatei libertăţi care i-a zăpăcit atât de mult şi care le-a răpit mijloacele de trai făcându-i să fie exploataţi de către o ceată de aventurieri, neştiutori de ceea ce fac. Nefolositoarele schimbări de guvern, la care îi îndemnăm noi pe creştini atunci când voim să săpăm temeliile lor de guvernământ, vor obosi în această vreme atât de mult popoarele, încât ele vor prefera să îndure orice din partea noastră, numai să scape de noi frământări. Vom arăta atunci cu stăruinţă greşelile istorice ale guvernelor creştine care, în lipsa adevăratului bine, au ameţit omenirea în cursul atâtor veacuri, urmărind un bine social iluzoriu, fără a-şi da seama că planurile lor înrăutăţesc, în loc să îmbunătăţească, condiţiile vieţii omeneşti pe această planetă.

Filozofii noştri vor discuta toate greşelile credinţelor creştine, dar nimeni niciodată nu va discuta religia noastră sub adevărata ei înfăţişare, deoarece nimeni nu o va cunoaşte cu adevărat, afară de cei ai noştri, care nu vor îndrăzni niciodată să-i descopere tainele."

Juggernaut said...

1. Iisus este un personaj care daca a existat nu a vrut decat sa organizeze o rascoala anti-romana... un fel de Horea, Closca si Crisan... Iisus a apartinut comunitatii Qumran sau Eseniene din Israel... nimic mai mult decat o miscare sociala care imbina religia cu politicul...

2. Asa cum spui religia s-a bucurat de popularitate (deh anti-sistem, anti-globalizare roamana) dar a fost "ajustata" de Constantin si transformata in ceea ce se vede astazi - un instrument de propaganda si cruciade pre-globaliste.

3. Protocolul 14 - il intelegi totalmente gresit. Spiritualitatatea adevarata nu are nimic in comun cu religia, dogma si regula.

4. Restul religiilor - nu le consider foarte adevarate sau "kusher"... dar nu pot sa pun crestinismul no. 1 doar pentru ca au exista cruciade, inchizitie si pentru ca in fiecare camera de hotel gasesti o biblie atent plantata pe noptiera.

5. Au existat 5 curente pre-crestine, respective culturile : solare, stelare, saturniene, lunare, samanice si solare (actualii iluminati, Vaticanul, ex-faraoni). De ce crezi ca sunt atatea obeliscuri si simboluri soalre in Vatican ca nicaieri in lume ? In inima asa zisei "crestinatati"...

Palaria rosie a papei se numeste Saturn ! sa fie oare doar o coincidenta... de ce papa poarta "mitra " pe cap ? Cunosti cultul pre-crestin al lui Mitra - curcificat, 12 apostoli, morta la 33 de ani, nascut dintr-o virgina ?

Mai mult cunosti fenomenul precesiei Pamantului in corelatie cu zodiacul solar (dealfel prezent in mai toate catedralele europene) ?

Casa pestilor - mitra papei simbolizeaza un peste... Iisus ca simbol - peste... dar urmeaza varsatorul... inainte a fost Moise (berbecul)... inainte de Moise a fost "taurul")...

"Magna est Veritas, et praevalabit"

Anonymous said...

"Magna est Veritas, et praevalabit" este un dicton masonic al Order of the Red Cross. Cum se explica faptul ca il foloseste un individ care se declara antimason si impotriva NWO?

Cum am "inteles gresit" protocolul 14? Si unde se vorbeste in el de "Spiritualitatatea adevarata".
Nu-ti da de gandit faptul ca masonii ataca la fel ca si tine crestinismul ca fiind cel mai mare dusman?

Adevarul istoric nu se poate sustine cu copy paste din zeitgeist partea 1! Dincolo de mesajul ca religia manipuleaza, lucru adevarat, partea 1 a filmului contine predominant informatii false, dezinformare si omisiuni grave cea mai vizibila fiind confuzia God Sun - Son of God (te pomenesti ca egiptenii si evreii vorbeau engleza).

Iti recomand filmul in doua parti "Cum a devenit Iisus un Cristos" http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317&q=&hl=en
autorul un tip care a fost in interiorul administratiei vaticanului si pe care a parasit-o de buna voie spune multe lucruri cu o atitudine nedogmatica si in plus spre deosebire de zeitgeist part 1 ofera si dovezi sau trimiteri pentru cele spuse.

Ar fi bine sa citesti si cele 4 evanghelii plus eventual alte evanghelii necanonice ca sa te poti pronunta in cunostinta de cauza atat fata de Iisus cat si fata de administratia religioasa care este intradevar de condamnat.

AristotelCostel said...

E de groaza cand te legi de singura alinare psihica a romanilor...Isus a existat...a mers pe apa...a inviat si a zburat fara motor... e de ajuns sa citesti 4 evanghelii si sa asculti un...administrator de la Vatican...
TOUCH THE SCREEN!!! YOU'RE TALKING TO JESUS!!! TOUCH THE SCREEN!!!

Juggernaut said...

asa e mai aristotlele ca unii cred ca Iisus este un "Adevarul istoric".. adevar istoric scris la 300 de ani de la moartea lui, re-scris si modificat la Nicea - dar insusi numele de iisus hristos e un nume nou numai de 700 de ani...

...in fine, minciuna mea este mai adevarata decat minciuna ta...

...turma de "constructori" a arhitectului vs. turma de oi a pastorului...

Anonymous said...

....avea dreptate Lung cand zicea ca vb ca un mason.Nu uita,ideile si pseudoargumentele astea nu-ti apartin, esti un instrument, si o faci inconstient cred eu.Pentru toti vine vremea cand trebuie sa alegem o tabara, unii au ales,altii stau pe ganduri.Argumentele lasa de dorit, iar zeitgeist e un film slabut demontat de altii cu argumente solide, un film care se bazeaza pe adevaruri trunchiate,uneori mai periculoase decat minciuna in sine.Spre deosebire de altii, pe care ii felicit , eu n-o sa ma las nici macar deranjat de aceasta postare, deoarece Crestin-Ortodoxismul nu poate fi daramat de aceste atacuri. Iisus a fost si se va intoarce, de asta fiti siguri.

Juggernaut said...

esti ilar cu omuletul tau crucificat...

Skappaluda said...

Toata cearta asta este fara sens dupa parerea mea.In primul rand trebuie sa avem in vedere ca daca o dezbinare in randul celor care vor sa scoata in evidenta ceea ce se intampla in spatele cortinei intervine inca din stadiul incipient in care se afla toata "miscarea" aceasta o sa se aleaga praful.
De ce nu incercati sa evitati acest subiect pentru ca disensiunile ce intervin in aceste discutii religioase sunt dintre cele mai mari si nu duc la nimic.Nu sunteti nici primii si nici ultimii care au pareri diferite despre cine e/daca a fost/cum a fost Iisus sau Dumnezeu.
Avand in vedere ca parerile expuse aici sunt diametral opuse nu se poate si nici nu este de dorit sa se ajunga la un consens.Lasati pe fiecare cu credinta sa ca nu remodelam caractere prin aceasta discutie.Orice om trebuie sa aiba parerea sa proprie si trebuie incurajat lucrul asta pentru ca din pacate sunt persoane care citind ceea ce scrie pe un blog,site etc. considera informatia ca fiind un adevar absolut.
Tineti minte ca cei care scriu sunt tot oameni , nu ii cunoasteti, nu le cunoasteti intentiile in totalitate,pastrati un ochi critic asupra a ceea ce vedeti.