Friday, June 13, 2008

Cum combatem Noua Ordine Mondiala ?

Dictatorul UE - Jose Manuel Barroso

Noua Ordine Mondiala este extrem de usor de combatut prin informare colectiva. Ignoranta cetatenilor este principalul aliat al globalistilor fascisti. Dau ca si exemplu pozitiv informarea irlandezilor si a faptului ca acestia au votat impotriva tratatului dictatorial impus de U.E abuziv la Lisabona si votat de parlamentari in miez de noapte (cazul Greciei). Acest vot al irlandezilor va da de furca celor care doresc sa creeze super-statul european, un prim pas catre super-statul planetar si implicit - guvernului mondial. RESPECT IRLANDEI SI IRLANDEZILOR !

Ce prevedea tratatul fascist european ?

  • Crearea poziţiei de preşedinte al Uniunii Europene. Acesta va fi ales pentru o perioadă de 30 de luni, NU prin vot de cetăţenii Uniunii, ci de prim-miniştrii (d'alde Tariceanu) şi preşedinţii statelor membre. Unde este democratia si transparenta ?
  • Presa europeană vorbeşte deja de mai multe luni despre criminalul Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii (ales de catre Grupul Bilderbeg), ca fiind primul preşedinte al Uniunii Europene.
  • Transformarea Uniunii Europene în persoană juridică, statut pe care îl au şi statele. Până acum era doar organizaţie internaţională.
  • Creea unei structuri militare proprii Europene. Criticii sunt foarte suspiciosi privind aceasta tentativa de a consolida identitatea militara a Uniunii Europene ca fiind destul de periculoasa, considerand ca este o piatra de temelie in crearea unui super-stat european. Link
SCURT ISTORIC
În decembrie 2007, preşedintele Franţei, Nicholas Sarkozy, era în culmea fericirii şi chiar a afirmat: „Franţa trebuie să fie prima care ratifică Tratatul de la Lisabona.” Şi totuşi NU ţările cu cea mai mare vechime în UE, cum ar fi Franţa sau Germania, au fost primele la ratificare. Ci tocmai ţările cu o mai mică influenţă politică şi economică, cum ar fi Ungaria, Slovenia şi România, s-au grăbit să facă acest pas, lucru care spune multe despre dorinţa conducătorilor lor de a-şi arăta obedienţa faţă de noul stăpân.

Presa corporatistă europeană are clar o poziţie pro-ratificare şi propagă mesaje de genul: „3 milioane de oameni decid viitorul pentru 500 de milioane”.

Niciunul dintre ziare nu aduce însă în discuţie situaţia în care, dacă tratatul va fi ratificat, o mână de oameni, adică cei din conducerea noului stat unic european, vor decide pentru 500 de milioane.
Iar cei 500 de milioane nu vor fi întrebaţi, aşa cum nu s-a ţinut cont de părerea lor nici în privinţa Constituţiei europene. Şi cum nu se ţine cont nici acum, de vreme ce tehnocraţii masoni ai UE vorbesc deja ca despre un fapt împlinit, de intrarea în vigoare a acestui tratat începând cu 1 ianuarie 2009.

DICTATURA EUROPEANA


S-ar parea ca forta invizibila care ghideaza deciziile politicienilor din UE doreste sa creeze un precendent dicatatorial : invalidarea referedumului irlandez - respectiv neluarea in calcul a faptului conform caruia daca o singura tara se impotrivieste tratatului acesta trebuie invalidat, iar apoi revizuit.

DENIGRAREA IRLANDEI

Oamenii au uitat cum arăta Irlanda înainte de finanţările europene. Par să creadă că ne-am creat singuri succesul, şi greşesc. - Oficial al partidului de guvernare de la Dublin
Irlanda a crescut economic NU datorita statului comunisto-fascist european, ci datorita faptului ca sunt OFF-SHORE ; adica nu se platesc taxe statului - asa ca acolo si-au mutat HQ mai toate corporatiile europene, iar iralndezii nu mai impart banii catigati cu statul ca niste curve cu coduri de bare (cazul europenilor). Nu-i asa ca nu stii lista impozitelor draconice din Europa ?

Irlanda nu a primit beneficii pentru a fi introdusa intr-un imperiul post/national si post-crestin cu capitala la Bruxelles. Nu cu bani cumperi constiinta omului. Stiu ca e un soc pentru materialistii eurocrati, dar unele lucruri nu sunt de vanzare.

CONCLUZIE !!!
Europenii sunt tarati fara voia lor catre un super stat fascist in care numai corporatiile si familiile regale au de castigat. Cetatenii de rand sunt tinuti in saracie artificial prin taxe draconice si costuri energetice fulminante. Nu-i asa ca si Hitler dorea o Europa unita ? Si Napoleon, Cezar, Nero - toti dictatorii...

A se observa marlania eurocrata. Critica decizia natiunii irlandeze atunci cand se exprima, dar nu zic nimic atunci cand parlamentele nationale voteaza in favoarea EU-topia, trecand peste parerea oamenilor pe care chipurile ii reprezinta! Lectia eurocrata este urmatoare: suveranitatea populara e buna atunci cand decide in favoarea noastra. Cand indrazneste sa se opuna, e rea si retrograda. Fuck UE !

Citeste si :

3 comments:

Anonymous said...

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-06-17&id=7876

Dictatorii astia conduc europenii la munca pana mor.

Anonymous said...

Da! In aceasta UE(Европейский союз)ne conduc noii mutanti ai speciei umane, care au aptituni ieite din comun...De exemlu:
-Sunt imuni la caldura soarelui.Asadar,in nopti de griji si neliniste alaturi de exeperti si secreta(toa)re, ne-au creat noua religia ecologica in care activitatea solara nu mai joaca nici un rol si care are menirea sa ne faca sa ne caim, sa ne spovedim(reorientam)si mai ales sa ne platim prin taxe pacatul nostru de a trai cu sperante de mai bine sub un astru care pe ei ii lasa reci.
- Sunt imuni la durere. Astfel ii putem vedea plimbandu-se printre propriile lor victime cu un sentiment de lehamite, neintelegand de ce mamele plang din cauza fiilor cazuti in razboaiele aducatoare de pace (!) si democratie , de ce bolnavii se vaieta in timp ce se fac experimente pe ei, de ce detinutii si prizonierii urla atunci cand sunt torturati….
- Sunt inzestrati (din partea oamenilor lor de stiinta care-Atentie!-stiu tot!) cu daruri profetice miraculoase: Astfel pot prezice si programa viitorul omenirii incepand insa cu urmatorul secol si pana in vecii de apoi. Referitor la secolul prezent, nu se mai merita sa se preocupe de el pentru ca oricum e inceput, iar oamenii care-l vor trai sunt deja multi care sa-au nascut fara a fi cerut permisiunea domniilor lor.
-Se cred un fel de zei si ca atare, mizand pe nemurire, nu inteleg de ce opozantii lor mor atunci cand sunt impuscati, otraviti, calcati de masini....

Si : Sa fim atenti , ca acesti mutanti mai au multe si nebanuite aptitudini!

Anonymous said...

Greu de deschis ochii oamenilor! Chiar si atunci cand le arati informatii din cele mai top secret, mai periculoase, ei tot nu te cred, ba mai mult, te iau de nebun! Cred ca mentalul celor mai multi este foarte slab dezvoltat, sunt la nivelul Evului Mediu, si asta constituie o bariera serioasa in a-si dezvolta o viziune largita, profunda. Daca cineva va salva lumea, suntem tot noi, astia cei putini, dar constienti!
Multe multumiri pentru informatiile pe care le pui la dispozitie!