Friday, March 21, 2008

Pedofilia de Lux din Anglia

Cliseic deja se intampla in Anglia. Desi faptul este senzational si abominabil la stiri nu se face mare valva, totul este tinut discret. Intr-un camin de orfani "Jersey House" s-a descoperit o groapa comuna unde erau ingropati copii care au fost violati si ulterior omorati in urma unor ritualuri oculte. Se stia de 15 ani de aceste orgii, dar intrucat la ele participau aristocrati, preoti si politisti nimeni nu facea nimic. Uneori copiii erau abuzati pe iahturile milionarilor, in larg pentru ca zbieretele sa nu le fie auzite. Chiar si fostul valet al Reginei Angliei se pare ca a fost implicat - deci vreti sa credeti ca MI5 si MI6 nu stiau ce face nenea asta ? Incep sa-l cred pe David Ike.



Si colac peste pupaza in Anglia s-a votat infiintarea unei baze de date in care copiii cu varste incepand cu 10 ani sa fie amprentati + mostra ADN - preventiv - daca dau semne ca ar putea devenii delicventi. Iata deci inca odata perfidia, pedofilia, ipocrizia noului totalitarism englezesc.

Linkuri in engleza :
Vizioneaza si :

6 comments:

originar said...

da; este exact ceea ce zice David Icke de ff mult timp si a fost considerat un nebun de marea masa inerta a populatiei; casa regala britanica este implicata in ritualuri satanice de viol si crime asupra copiilor.

Juggernaut said...

cica in Anglia in 2002 politia avea o baza de date pentru tacamurile furate (cutite, furculite)dar nu avea une pentru copiii disparuti...

foarte multi politisti care s-au ocupat de cazuri de copii disparuti - ori au avut accidente dubioase, ori au primit presiuni de sus sa abandoneze cazul - unii s-au si sinucis vazand in ce lume traim si cinesunt liderii si elita.

George said...

Incepe tot mai mult sa iasa la iveala mizeria si rautatea celor care trag sforile acestei planete. Toate ritualurile satanice, abuzul de copii, programarea creierelor si inrobirea umanitatii prin frica. O sa auzim lucruri si mai sinistre. David Icke a atras atentia.

Anonymous said...

in legatura cu Jersey Home...
http://www.youtube.com/watch?v=E-d5HZoDw5Q

Anonymous said...

..poate-l poti posta.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=kEiAkUQ2LBA