Thursday, January 24, 2008

Nastase spune adevarul pentru prima oara


Intr-un interviu la radio Nastase explica de ce nu le pasa reprezentantilor UE de Romania. Dar de ce, n-a vorbit aceste lucruri cat a fost la putere ?

„Si atunci, baietii astia au spus: „Ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine. Ca noi oricum v-o tragem acolo in Romania, ca v-am trimis Carrefour, Metro, eu stiu ce, va vindem bunuri de larg consum, v-am trimis bancile noastre si va indatorati acolo si deveniti pana la urma sclavii nostri pe o perioada lunga de timp.

Ca trebuie sa platiti la fel ca americanii, care sunt foarte liberi, dar sunt de fapt sclavii bancilor, platesc toata viata si de asta nu au curaj sa-si injure sefii, pentru ca daca ii dau afara de la serviciu, raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida, ca nu mai au ce sa faca, ca daca au luat o nota proasta ca si-au injurat seful nu ii angajeaza nimeni in alta parte”

Oare sunt in stare romanii sa perceapa realitatea crancena exprimata de Nastase, sunt in stare sa treaca peste limbajul de cartier ?


3 comments:

Anonymous said...

http://www.stage6.com/user/SenorMiguel/video/1085393/Surplus-Consumerism
Surplus un documentar foarte artistic care tranzmite un mesaj clar. `Schimbare` poate reusesti sa-l bagi cumva la consumerism, mersi

Anonymous said...

http://www.stage6.com/user/SenorMiguel/video/1085393/Surplus-Consumerism
Surplus un documentar foarte artistic care tansmite un mesaj clar.`Schimbare` poate reusesti sa-l bagi la consumerism

Juggernaut said...

thanks - e super bine postat !