Wednesday, January 30, 2008

Amprentarea pasagerilor din Suedia

Pasagerii suedezi sunt amprentati intocmai ca si niste detinuti. Sunt amprentati inainte si dupa imbarcarea in avion - link ! Uite tot asa era si prin Germania anilor 30~40, tot felul de filtre, puncte de control, acte si legitimari pentru securitatea cetateanului, asta pana cand Hitler a dat foc parlamentului si a pus-o in carca teroristilor arabi, pardon polonezi... restul e istorie care se repeta si se va repeta pana le va iesi planul - guvernul mondial, planeta puscarie. Urmeaza fascismul si controlul global - deja legile se voteaza fara ca populatia sa mai fie consultata, desi este prim vizata... in fine mi-e scarba, au pus mana si pe Suedia.

Azi o amprentare, maine o cipare !

Al treilea razboi mondial este in prezent, este un razboi al controlului invizibil, economic, legislativ si ideologic bazat pe centralizare, tradusa prin globalizare, un razboi in care principala tinta si scop este populatia, TU

3 comments:

Anonymous said...

Buna dimineata !

Intamplator, chiar este dimineata. Insa ma bucur ca ai inteles ca traim un razboi continuu - ultimul.

Juggernaut said...

stiam... de aceea am facut si acest site ca sa explic mecanismele "discrete" care opereaza in societatea noastra pentru "schimbarea" noastra.

Anonymous said...

Cavalere,
oare lupta ta, truda ta, dorinta ta - toate la un loc, vor putea sa miste macar o particica din mare schimbare la care luam parte?

Numai bine si... dor de tine