Tuesday, June 26, 2007

Anul 2012 si Totalitarismul Planetar - partea 1

Foarte pe scurt - o posibila cheie a acestui site - cam ce ar trebui sa stii tu inainte sa te cufunzi in stirile si realitatea prezentata de mass-media - ce omit ei sa iti spuna, sau mai bine spus ce omit ei intentionat sa puna cap la cap - globalizarea, masuri de securitate, migrarea fortei de munca, outsourcing, poluare, asasini economici, sistemul bancar mondial, polarizarea societatii, inversarea polilor economici (vest cu est) - intr-un cuvand actuala si noua societate care se prefigureaza.

  • Iti sugerez sa citesti si linkurile aditionale, respectiv apasa si pe cuvintele rosii.

CONFISCAREA PROPRIETATII PRIN TAXE
Din 2008 in Romania urma introducerea unei taxa de succesiune/donatie de 30% din valoarea proprietatii. Astfel oamenii vor reipoteca la banca o proprietatea care era platita integral, iar asta doar pentru a intra in posesia casei parintesti, sau a bunicilor. Am devenit vacile de muls ale bancherilor care au subjugat guvernele !

Asa se intampla in toata Europa de ceva ani - spre exemplu in Spania daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata. Aceasta taxa trebuie platita de catre copii.

Practic 69% din pretul casei este luat cu japaca de stat ; daca luam in consideratie si Lista Impozitelor Draconice din Europa pentru ce mai muncim ? Pentru ce mai cumparam case daca nu le putem lasa copiilor - acestia trebuind sa plateasca statului 69% din valoare din nou ? Acesta este un mecanism comunisto-bancar, o bomba economica cu ceas care in 10 ani va lasa in strada milioane de oameni. Am ajuns sa ne consumam intreaga existenta pentru niste cavouri pe timp de viata care mai apoi ne sunt luate de catre stat si banci printr-o taxa aberanta !

PLANETA PUSCARIE
Pasagerii suedezi sunt amprentati intocmai ca si niste detinuti. Sunt amprentati inainte si dupa imbarcarea in avion - link ! Uite tot asa era si prin Germania anilor 30~40, tot felul de filtre, puncte de control, acte si legitimari pentru securitatea cetateanului, asta pana cand Hitler a dat foc parlamentului si a pus-o in carca teroristilor arabi, pardon polonezi... restul e istorie care se repeta si se va repeta pana le va iesi planul - chibutul global, planeta puscarie.

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic. De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile.

In lunile urmatoare, Statele Unite vor implementa un program de amprentare completa si scanare biometrica a tuturor strainilor care le intra in tara. Asa ca tezele conspirationiste de care se radea acum cativa ani au devenit o realitate. America = tara puscarie ! Acelasi lucru se intampla si in Europa. Incet, dar sigur ne indreptam catre un stat politienesc, cu tente corporatisto fasciste. Asa a inceput si in Germania nazismul - cu tot felul de masuri de securitate, acte si dovezi care expirau la cateva luni si trebuiau reinoite. Prin coagularea corporatiilor, prin adoptarea de legi si tratate internationale, ne indreaptam catre o puscarie globala in care nu mai misca unul fara stiinta computerelor de monitorizare a securitatii. Indivizi monitorizati draconic, indivizi inrobiti prin rate datorita pretului speculativ si galopant al caselor, indivizi vasali sistemului prin dependete si ideologie. Pana acum costul razboiului din Irak pentru Americani este de: ###
Iraq War Cost
si da, e vorba de sute de miliarde, sute de mii de milioane de dolari... cate lucruri s-ar fi rezolvat cu acesti bani pe lumea asta...
Spre exemplu amerixcanii i-au dat un contract de vanzare de arme de 300 de milioane USD unui pustit de 22 de ani care avea cazier - citeste aici
Pentagonul a scos dupa siteul sau costul updatat al razboiului din Irak intrucat nu dadea bine in ochii populatiei americane intrate recent in recesie.

Ei au un plan de urmat, iar planul lor NU urmareste progresul omenirii, ci indatorarea, inrobirea prin credite !

NATO
NATO nu e acelasi lucru cu UE sau ONU. NATO este o organizatia militara care a bombardat Serbia acu vreo 5 ani si care protejeaza statul fantoma kosovar. NATO are menirea sa devina o armata mondiala unica, atragand tot mai multe tari si manipuland “problemele“ care ii permit sa actioneze in afara domeniului sau de referinta. Toti ultimii cinci secretari generali ai NATO au fost membri Bildeberg : Joseph Luns , Lord Carrington, Manfred Woerner, Willy Claes si Javier Solana. Dupa formarea acestei armate mondiale unice - cine va fi inamicul ei ? TU si copiii tai, simplii cetateni care vor fi fortati de sistem sa devina sclavi cu coduri de bare!

SOCIETATEA POST UMANA
Cuplurile de lesbiene ar putea avea proprii urmaşi biologici. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Newcastle din Marea Britanie vor să obţină permisiunea să transforme în spermă celulele măduvei osoase prelevate de la femei. Astfel specia umana se va putea reproduce fara barbati. Astfel cuplurile lesbiene ar putea avea copii care să moştenească gene ale ambilor părinţi. Practic, sperma creată din celula osoasă a unei femei ar putea fi folosită pentru fecundarea unui ovul al partenerei sale. Mai mult o femeie s-ar putea auto-reproduce cu ea insasi, visul feministelor - nu-i nimic de ras... sursa aici

Primul embrion hibrid între om şi vacă, obţinut de specialiştii de la Universitatea Newcastle din Anglia, a supravieţuit trei zile. Embrionii au fost obţinuţi prin injectarea de ADN uman în ovule prelevate de la bovine, al căror material genetic a fost în cea mai mare parte îndepărtat.

PLANUL ASASINILOR ECONOMICI
John Perkins » prezinta o teribila dezvaluire pune sub un urias semn de intrebare discursurile celor care slavesc galopurile nefiresti ale imperiului global in cartea sa Confessions of a Economic Hitman ». Serviciile secrete americane l-au instruit si l-au trimis pe J. Perkins » sa ucida. Nu oameni, ci tari intregi. Pentru bani. Numai ca el „a defectat“ si a marturisit. Sperand macar in salvarea celorlalti. Cine sunt misteriosii Asasini Economici ?
Acesti asasini economici dirijeaza milimetric politica si economia tarilor catre o globalizare despotica care NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani si corporatiilor mastodont - atat. Razboaiele si masurile de securitatea nou aparute sunt mijlocul prin care iti este pus tie cititorule, - bocancul statului si elitei economice din ce in ce mai apasat pe jugulara - dupa cum urmeaza :

GLOBALIZAREA - INROBIREA OMENIRII
Planul Inrobirii Globale (VIDEO)
Globalizarea este un fenomen de uniformizare a produselor si a serviciilor care are ca efect depersonalizarea consumatorilor si pierderea individualitatii acestora - scopul fiind maximizarea profitului corporatiilor si reducerea variatiei marfurilor. Practic, in goana dupa profit, corporatiile s-au dezvoltat in asa hal incat planeta s-a transformat intr-o singura piata, iar consumatorii trebuie modelati si determinati sa cumpere de la globalizatori.

Globalizarea mai inseamna si pierderea identitatii locale, geografice, spalarea de creiere si imprimarea unei noi ideologii in scopul dominarii, conducerea lumii de catre o singura putere, impunerea unei noi religii si anume piramida materialismului absolut prin stergerea eului si slabirea vointei.

Globalizarea la ora actuala, NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani (elitei globale) si corporatiilor mastodont - atat. Cetateanul de rand va fi "liber" functie de cati bani are si va avea... cum vrea sa faca mai multi bani vine statul si il impoziteaza - asa ca este tinut in frau la blana, ce mi-e sangele albastru si aristocratia de la 1600, ce imi este elita econimica globala aparata de legi si sistem... aceeasi linie intre noi si ei... au schimbat doar eticheta. Liberté, égalité, fraternité - o mare manipulare, apanajul implementarii lanturilor si zidurilor invizibile. Citeste mai mult »

SISTEMUL BANCAR MONDIAL
* fractional reserve banking reprezinta procedeul prin care o banca are voie legal sa imprumute oamenilor bani pe care nu-i are pana la de 10 ori cat are fizic in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Bancile au legal dreptul sa creeze din nimic 90% din banii pe care ti-i dau tie pe credit si la care tu platesti dobanda - hotie pe fata. Tu ajungi sa platesti dobanda la niste bani pe care banca nu-i avea inainte ca tu sa-i ceri prin credit. Nu numai ca ei justifica "tiparirea lor digitala", dar daca tu nu-i achiti in timp pierzi bunurile in cauza - in acest fel bancile detin aproape totul.

Acest sistem a fost intordus de catre Federeal Reserve Bank ! Aceasta in ciuda numelui este o banca privata care a confiscat aurul cetatenilor americani printr-un decret al guvernului inainte de cel de-al doilea razboi mondial. De mai bine de 50 de ani F.R.B. tipareste bani fara nici o acoperire, bani din nimic. Banca este fondata de Rotschild si Rockefeller - aceeasi oameni din spatele Bilderberg, Comisiei Trilaterale

Cine-i sclav in Matrix »
The Money Masters - Part 1 of 2
The Money Masters - Part 2 of 2

POLARIZAREA SOCIETATII LA COTE MAXIME
2% din populatia globului detine jumatatea din resursele si bogatiile planetei si implicit ale celorlalti oameni. In 2006 s-a consemnat cel mai rapid ritm de crestere a averilor celor bogati din ultimii sapte ani, informeaza BBC. La nivel mondial exista 9.5 milioane de persoane a caror avere depaseste un milion de dolari, in timp ce numarul super-bogatilor, categorie in care intri numai daca ai in conturi peste 30 de milioane, este de 95 de mii de persoane. Cum spuneam ban la ban trage, anul 2006 avand cel mai rapid ritm de sporire al averilor celor mai bogati oameni din lume.
In acest context exista o serie de factori care fac ca averile sa creasca. In primul rand, in tarile dezvoltate precum SUA sau Marea Britanie s-a inregistrat o crestere economica puternica ce a rezultat in profituri mari pentru corp oratii (outsource si concedieri de personal), Rusia a beneficiat din plin de preturile record ale materiilor prime pe care le exporta, iar Asia si India si-au accelerat ritmul de crestere economica.
Saptamanile trecute, mai multi politicieni si bancheri au avertizat ca populatia saraca a lumii risca sa ramana mult in urma.

ADEVARUL DESPRE PIATA IMOBILIARA
Pretul caselor este generat de un mecanism pur speculativ. In fine, oamenii au fost "dresati" sa se bucure cand creste pretul caselor, "semn" ca merge bine economia. Daca privim retrospectiv pretul caselor din anii 80 in comparatie cu nivelul salariilor si al beneficiilor de atunci vom descoperii ca acum este o discrepanta fantastica. Casele sau houseing-ul este defapt singurul barometru real economic care arata unde am ajuns datorita inflatiei oculte - din pacate salariile si profiturile generate de firmele mici si medii nu au saltat precum piata imobiliara - sclavie. Acest fenomen are cateva aspecte ascunse - creditele imobiliare, *fractional reserve banking de cam am vorbit mai sus si datorita ace stui fapt numai 1 din 50 USD/EUR are acoperire in materie. Practic prin acest procedeu de 1 la 10 bancile au aruncat pe piata de 50 de ori mai multi bani decat obiecte sau servicii exista pentru a fi cumparate.
Pietele imobiliare occidentale sunt monopolizate de corporatii de real-estate care nu sunt decat niste catalizatori pentru ridicarea nejustificata a pretului locuintelor vis a vis de cresterile real economice si salariale din tara. Acesti jucatori imobiliari traiesc din comisioane - vor vrea ca pretul ca fie cat mai mare ca sa isi mareasca profitul (comisionul) - fortand in permanenta pretul pietii. Daca Remax (vorbesc de state) detine 70% din piata de real-estate - daca isi pun in minte la o conferinta pot ridica pretul caselor pentru o zona cu 10% super lejer. Tu cand vinzi o casa, ei te sfatuiesc asupra pretului cu care sa o vinzi - prin asta controleaza pretul pietii - ei sunt piata. Mastodontii imobiliari sunt vasalii bancilor si creditelor imobiliare - o mana spala pe alta. Citeste mai mult »

MIGRATIA FORTEI DE MUNCA
Chiar daca corporatiile vin in tarile subdezvoltate, acestea nu ofera mari beneficii salariatilor - dimpotriva - ei au venit tocmai atrasi fiind de salariile mici si de stilul scalvagist piramidal al sistemelor locale (Asia cu precadere). Populatiile din lumile a treia vor dorii sa ajunga in occident convinse fiind ca vor presta aceeasi munca pe bani mai multi. Supriza lor apare din pacate cand odata ajunsi in occident ca intr-un banc prost - toate firmele au productia mutata in tarile de unde au venit initial, acum ei trebuind sa se reprofileze sau sa accepte meserii (majoritatea din zona serviciilor) sub nivelul lor de calificare.

INVERSAREA POLILOR ECONOMICI
Desi produsele sunt mai ieftine pentru ca sunt executate in tari in care costurile de productie sunt minime, aceasta migratie a fortei de munca generaza somaj in tarile dezvoltate si deci cei ramasi fara servici nu mai au bani sa cumpere produsele nici asa ieftine. Revista Forbes a publicat un studiu in care orasul D etroit va disparea in urmatorii 20 de ani... aceast outsourcing si re-tehnologizarea a facut ca rata somajului in acest oras sa fie fulminanta, iar acum criminalitatea este la cote inimaginabile. Dintr-un oras falnic american - rege al productie de automobile cu milioane de locuitorui - acum au mai ramas doar 900 de mii de oameni (mai putin decat Bucurestiul). Bine ati venit in globalizare.

CE SPUNE GEORGE SOROS
George Soros vorbeste de acest fenomen accentuat de directia de globalizare in care ne indreptam manati fortat din umbra de catre corporatii. Foarte pe scurt vremea ariano-indo-europenilor a trecut ; intrucat acestia isi aduc totul din Asia, sunt dependenti de hidrocarburile din Rusia, software-ul il scriu in India, doar cartierele generale ale companiilor se mai gasesc in la ei...dar si astea cine stie pentru cit timp... Ramane o chestiune de timp pana cand "slugile" (Asia, India, Rusia) isi vor da seama ca stapanii sunt fara puter e (nu-si mai pot produce singuri bunurile), stapanii sunt dependeti, stapanii pot fi inlocuiti, nu au nevoie de stapani.Nu-mi spune ca e o simbioza intre vest si est... unii produc si ceilalati au bani sa cumpere - asta temporal, in timp cand vor ajunge sa cumpere din credit, cand joburuile se vor imputina, cand salariile in Asia vor creste - atunci va apare inversarea de care va vorbeam. De fapt corporatiile migreaza, elita migreaza - o casa de 10 milioane arata la fel si in Miami cat si in Malayesia - pe ei aceasta migratie nu-i afecteaza, ei oricum zboara 360 de grade in jurul pamantui saptamanal. Cei care vor fi afectati - clasa medie din occident - intrucat isi vor pierde slujbele sau cei vor supravietuii vor avea si mai multe atributii pe bani din ce in ce mai putini. Nu ai cum sa sustii doua continente numai din servicii (banci, marketing, advertising, restaurante, fitness, televiziune, etc).

DESPRE INCALZIREA GLOBALA SI TAXE
Soarele are niste cicluri periodice precise cand is mareste sau scade intesitatea. Asta se reflecta si prin frecventa exploziilor solare. Actualmente este intr-o crestere de intensitate al carei maxim va fi in anul 2012. Acest ciclu mic are o durata de 11 ani, care ciclu mic face parte dintr-un ciclu si mai mare de 41 de mii de ani. Iata intensitatea exploziilor solare din Ianuaria 1996 (stanga) comparat cu iulie 1999 (dreapta). In 2012 vom fi in maximul ambelor cicluri. Despre asta cititi aici

Incalzirea pamantului nu este singulara - lunile de gheta ale lui Jupiter au inceput sa se dezghete - nu putem spune ca poluarea cu bioxid de carbon a ajuns pana acolo. Elita globala prin intermediul lui Al Gore foloseste acest fenomen pentru a introduce o taxa mondiala pe carbon intregii omeniri. Din ce in ce mai multi oameni de stiinta afirma acest lucru. Cititi aici

Aceasta taxa pe carbon nu va stopa deloc poluarea intrucat produsele se vor scumpii si mai mult,costul vietii va creste, deci oamenii vor trebui sa munceasca si mai mult, deci sa produca si mai mult pentru a putea platii aceasta taxa - practic taxarea nu va face decat sa sporeasca supraproductia si deci implicit poluarea.

Tirstul adevar este ca defapt banii obtinuti abuziv din acesta taxa nu vor fi folositi pentru "global warming" aceasta gogorita, ci vor fi exclusiv folositi pentru finalizarea procesului inceput pentru Uniunea Nord Americana (Canada-Mexic-SUA), Uniunea Asiataica precum si pentru guvernul mondial, totodata este primul pas pentru taxarea omenirii la nivel global.

Revenind la soare - in evul mediu s-a inregistrat o mica glaciatiune si asta datorita faptului (acceptat de cercetatori) ca pe o perioada de cateva sute de ani au avut loc foarte putine explozii solare si de magnitudini foarte mici.

La rândul ei tradiţia mayaşă împarte evoluţia planetară în ciclurile rasei umane şi afirmă că sfârşitul fiecărui ciclu este marcat de un cataclism. Conform acestei istoriografii, noi trăim acum în perioada celui de-al cincilea soare, al cărei sfârşit este preconizat a avea loc în anul 2012, prin modificarea axei globului pământesc. Aceleaşi cicluri „solare” se regăsesc cu uimitoare similitudini şi în tradiţia iraniană

2012 NOUA SOCIETATE
Dupa 2012 intra in vigoare multe protocoale care se tot semneaza la G8 si alte asemenea manifestari... Totodata restul de protocoale, legi, tratate si acorduri care au intrat deja in vigoare vor schimba iremediabil sistemul, astfel ca dupa 2012 va fi foarte greu ca o tara sa mai poata da inapoi. 2012 este un prag dintre o Terra nationala si o Noua Terrå Globalå... asa sunå frumos, - chiar usor utopic - numai ca aceasta globalizare, asa cum am spus si eu si multi altii - nu este facuta pentru cetateni, ci doar pentru elita globala in goana ei milenara pentru putere si control planetar.
Teama, teroarea, frica e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, war against terrorism, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor "solutia", iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra.

Globalizarea mai inseamna si pierderea identitatii locale, geografice, spalarea de creiere si imprimarea unei noi ideologii in scopul dominarii, conducerea lumii de catre o singura putere, impunerea unei noi religii si anume piramida materialismului absolut prin stergerea eului si slabirea vointei.

MANIPULAREA IN SOCIETATEA SEC XIX
Iata cum Edward Bernay - nepotul lui Sigmund Freud si-a folosit cunostiintele dobandite din pshihologie in slujba manipularii populatiei de catre guverne si corporatii :

VIDEO Part 1
VIDEO Part 2
VIDEO Part 3

Chiar familia acestuia recunoaste manipularea produsa in societate de acesta :
VIDEO - Edward Bernays - asasinul democratiei

PRIMII GLOBALISTI :
Iulius Cezar
Nero
Napoleon
Hitler
mai nou George Bush cu eliberearea si implementarea democratiei si capitalismului cu ciocanu si forcepsu, respectiv colonializare si globalizare - uniformizare si dictatura tehnocrata.

Daca ai citit pana aici te felicit si te invit sa citesti si alte articole deosebit de actuale si importante :


36 comments:

Anonymous said...

Salut. Felicitari pt blog. Este imbucurator ca inca mai sunt oameni constienti de ceea ce se intampla. As vrea foarte mult sa vorbesc cu tine. id-ul meu de mess e i_am_justaguy.

Cel ce sa ridicat in picioare said...

Salut si eu am dat de blog, si as vrea sa vorbesc cu toti ce mai sunt inca oameni ... nu pinguini.

Eu sunt de parere ca putem sa facem ceva, nu suntem singuri, adaugati-ma si pe mine pe yahoo cu mentiunea ca sunteti de pe blog.

adryan056

Anonymous said...

deci ai citit pe perkins.
ok...:)

Anonymous said...

Felicitari pt blog! Eu nu cred ca se poate face nimic:( oricum ma bucur ca mai sunt oameni constienti....

Anonymous said...

Ba eu cred ca se poate face ceva, si vom face. Nu vom sta cu mainile in san ci efectiv vom face tot posibilul sa luptam impotriva elitei. Oricum nu le va reusi niciodata planul, au inceput deja sa dea rateuri si tot mai multi oameni devin tot mai constienti de ceea ce se intampla. Felicitari pentru blog!

Anonymous said...

cum?.... ce putem sa facem????


:(

Unknown said...

"Ba eu cred ca se poate face ceva, si vom face. Nu vom sta cu mainile in san ci efectiv vom face tot posibilul sa luptam impotriva elitei."

Cum sa luptam impotriva elitei?
Noi suntem elita.
http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/index.php

Juggernaut said...

CE ESTE DE FACUT ?

Informare, informare - informeaza-ti prietenii si familia.

Elita prolifereaza intrucat oamenii nu stiu ca au o problema si nici in ce consta aceasta. O solutia apare intotdeauna dupa ce problema / cauza este identificata si inteleasa.

Pentru a putea gasi solutii la o problema mai intai trebui sa fii constient de ea.

Zidul Berlinului a cazut intr-o noapte.

Anonymous said...

Ce este de facut? In primul rand nu fii "sheeple" : nu cheltui banii pe orice vezi la TV, rumega profund daca intradevar ai foarte mare nevoie de un bun/serviciu inainte de al cumpara, educa-ti prietenii, familia in acelasi spirit anti-consumator, pirateaza informatia nu o plati, nu face mai mult de un copil (2 in caz de forta majora :P), supravegheaza atent educatia lui , alimenteaza-te cat mai natural sa poti mentii echilibrul intre minte si corp sanatos.
In rest..om trai si om vedea. Si era sa uit, voteaza Vadim.

Anonymous said...

"In rest, om trai si om vedea...Si era sa uit, voteaza Vadim"

Sa ma si semnez, ca doar duc lipsa de oameni cu gandire profunda in lista de mess :

ID: ares_xtreme

Anonymous said...

mda...

mi se pare ca este vorba despre conspiratia asa-zisilor Illuminati care vor crerea NOII ORDINI MONDIALE...si implicit sa ne aserveasca...

cautati filmul Zeitgeit (ma rog, aproximativ corect), veti afla mai multe...

The truth will set you free but first will piss you off...

Anonymous said...

Da se poate face ceva daca suntem constienti si nu lasam de azi pe maine... nu spunem NU s nu traim doar momentul ne gandim si la un viitor...dar oricum si daca ar fii sa lupti, lupti pana la urma cu tine ;) asa ca nu lupta este solutia ci intelegerea si pacea.

Be The Best Be Yourself.... Lord_DarK_2007

Anonymous said...

E foarte bine ca putem macar sa stim o parte din adevar. Va sfatuiesc pe cei care au o minte deschisa si fara prejudecati sa vizita-ti si situl http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5103 si ve-ti vedea ca acesti oameni cunosc de mult acest adevar si tot timpul au incercat sa-l spuna si celorlalti insa au fost mereu blamati si invinovatiti pe nedrept tocmai din cauza acestui motiv.

Dan said...

Este excelent ca ai initiativa sa demasti aceste ticalosii ale celor ce vor sa supuna lumea. Sa stii ca sunt insa destui oameni care fac acest lucru de mult si fac si acum insa marea problema este ca majoritatea oamenilor nu vor sa auda de aceste lucruri iar multi din cei care aud nu cred.Si ce este si mai rau este ca cei care lupta impotriva raului sunt marginalizati si da-ti la o parte .Spre exemplu va sfatuiesc daca sunte-ti deschisi si nu aveti prejudecati sa vizitati si situl http://www.yogaesoteric.net/content.aspx unde ve-ti gasi daca o gramada de informatii despre globalizare si altele ideea este sa nu judecati pripit lucrurile dat fiind ca este situl scolii de yoga MISA.
Cu respect,
Dan

Anonymous said...

pana in 2012 cre ca totul o sa fie deja facut... enjoy, sfarsitul a inceput, numai ca nu e imediat, se prelungeste.

ID_Yahoo: blue_eyes_like_sky2000

Anonymous said...

oamenii au ajunsa sa aiba cu totul alt gen de preocupari, care confirma cele scrise pe acest site, de aceea e greu de crezut ca mai putem impiedica ceva. sistemul este foarte bine pus la punct si doar un cataclism care sa ne intoarca la conditiile din evul mediu il mai poate inlatura. chiar daca exista si persoane care inteleg grozavia vremurilor in care traim, cum suntem noi cei care ne mai ratacim pe aici, suntem prea putini, din pacate, si niste caraghiosi in ochii celorlalti. pentru cei care vor sa aiba cu cine vb despre aceste lucruri, id-ul meu este rachidtemple.

Anonymous said...

Eu sunt convins de faptul ca nu se poate face nimic...Atata timp cat Terra este populata de "consumatori de bere" si "spargatori de seminte", NU ...Nu se mai poate face nimic....Eu va sfatuiesc sa va bucurati de faptul ca nu face parte din "majoritate" si sa priviti linistiti la cum se alege praful ....Senzatia este aproape orgasmica...Ce poate fi mai "motivant" decat "a trai inconjurat de idioti" ? Nu se compara cu nimic cu "sesizarea prostiei" .... "NE STA IN PUTERE SA FACEM CEVA"....Toti cei care spun asta ...ar trebui sa spuna si CE AR TREBUI SA FACEM...Dar daca indemnul lor la schimbare se termina cu "[...] sa facem CEVA", subliniez CEVA, putem constientiza faptul ca nici ei nu stiu ce trebuie facut....dar trebuie facut repede :) Bafta la 6 din 49!
ID MESS : hob_office

Unknown said...

crazy.pixel@yahoo.com

sunt in tema, ma puteti adauga si pe mine in mess

Anonymous said...

Stati linistiti ca in 4 ani totul se va sfarsi.Era banilor e in linia finala.2/3din populatia lumii va disparea o data cu 2012,iar cei ramasi vor avea alta viziune despre viata,pe care o vor sti aprecia mult mai mult decat stim noi acuma,avand experienta unui cataclism,si putand valora viata si pe semenii ramasi.Salutari

Anonymous said...

sigur ca exista o solutie. aceea e intoarcerea la chaos. chaosul nu trebuie vazut doar din perspectiva negativa ci trebuie vazut ca un antidot pentru ceea ce se intampla acum. imi pare rau ca nu sunt ai informat dar sper ca aceasta ordine poate fi anihilata printr o stergere a anarhie mondiale deja stabilita. acest lucru poate fi facut dar trebuie facut fara uz de violenta . daca se uzeaza violenta ........... chaosul nu poate fi decat negativ.

Anonymous said...

singura sansa pe care o mai avem la ora actuala e sa ne incredem in Dumnezeu alaturi de care nu vom da gres niciodata...!

Anonymous said...

Din toate comentariile de mai sus nu reiese decat o mare debusolare si ce stapaneste mintile noastre. " Sa facem ceva", " vom face tot posibilu", ce sa faci impotriva celor care detin finantele mondiale, mass media, si s-au inconjurat de cele mai diabolice minti?! Atata timp cat continuam sa acceptam invataturile lor nu vom fi decat marionete in mainile lor. Trebuie sa continuam sa facem exact inarim exact ce vor ei sa distruga. Credinta in Dumnezeu. Este singura sansa sa lupti cu planurile lor diabolice. Sa ne rugam inainte de orice actiune ce vrem sa o intreprindem sa ne lumineze mintea pentru a face ceea ce este drept in fata lui. Altfel nu vor fi decat actiuni in ajutorul celorlati. Sa cerem ajutorul monahilor ce slujesc cu modestie pentru Dumnezeu pentru a ne ajuta sa gasim calea spre Dumnezeu, pentru ca si in randul fetelor bisericesti s-au infiltrat agentii acestora cu ajutorul masoneriei.
Singurul comentariu care arata ce-i de facut este ultimul al lui anonymus " singura sansa pe care o mai avem la ora actuala e sa ne incredem in Dumnezeu alaturi de care nu vom da gres niciodata...! "
PS: - nu sunt nici preot si nic vr'un octogenar ci imi place sa cred ca am o mite destul de deschisa.
Doamne ajuta

Anonymous said...

Oameni/copii ca tine au fost si vor fi in orice domeniu atat cat va exista societatea organizata (apropos, incearca sa scrii correct pentru ca altfel dai impresia ca esti un diletant – ceea ce oricum esti). Chiar daca ce scrii tu aici se adevereste in final, faptul ca unii ca tine tipa sus si tare asta nu ajuta cu nimic. Genul asta de "proteste" au fost ignorate si in timpul ascensiunii lui Hitler, si tare mi-e ca istoria se va repeta cu Obama (poate se apuca si asta sa terorizeze negrii, asa cum Hitler, el insusi evreu, a planuit holocaustul). Nu prin mesaje alarmiste se desteapta un popor, o civilizatie, o planeta, ci prin faptele fiecaruia. Si nu vorbesc aici de revolutii (desi pana acum s-au dovedit singura metoda eficienta) ci prin pasi mici care sa contracareze asa-zisul sistem, care la randul lui actioneaza prin masuri marunte, aparent inofensive, dar care cumulate ating un scop mult mai mare. Atata timp cat oamenii sunt indobitociti prin media si subjugate prin biruri, e mai usor sa intorci obrazul decat sa sa te “ridici la lupta”.

Anonymous said...

http://www.realitatea.net/un-militar-britanic-din-afganistan-a-fost-arestat-pentru-dezvaluirea-unor-informatii-secrete_450976.html

Se pare ca aste e viitoarea politica modiala...daca esti cinstit si onest vei ajunge sa fii anchetat si interogat ...si in final pedepsit...asta este NOUA ORDINE MONDIALA .ce va veni in curand...TOTALITARISM ABSOLUT......camere de supraveghere, ascultarea tuturor cailor de comunicatie,ingradirea oricarui drept al omului....de fapt se va ajunge ca oanenii sa nu mai aiba nici un drept..odata cu implantarea cipului de supraveghere umana...se va construi Templul lui Solomon.....si apoi sfarsitul e aproape....

Anonymous said...

**Anul 2012**

Anonymous said...

http://salvatiromania.wordpress.com/proiectul-nasa-“blue-beam”-simularea-holografica-a-venirii-“salvatorului”-noii-ordini-mondiale

Anonymous said...

Salut.Ce as vrea sa propun ,sa ne intalnim undeva in Bucuresti cat mai multi si sa vb ,sa ne sfatuim ce am putea face .Eu unu cred ca sta in puterea noastra sa schimbam cumva toata treaba asta si sa fim uniti ....Id -miheduardman

Anonymous said...

In curand toate siteurile declarate conspirationiste care aduc ofensa integritatii nationale si mondiale sau vor semana “scandal” vor fi interzise de un imens aparat in genul Securitatii care va controla tot ceea ce inseamna comunicatii pt. ca in momentul de fata, Elita e foarte deranjata de raspandirea adevarului via internet si lucreaza zi si noapte pt. controlul absolut. Cum vor face asta? prin producerea unui eveniment sangeros imens care-si va avea “radacinile” pe internet. Ofcourse, un site proaspat aparut care va fi elementul instigator. Cel mai probabil va fi un site conspirationist in capu’ caruia se va pune “nelegiuirea”. Astfel, marea masa a oamenilor vor cere abolirea teoriei conspiratiei si implantarea cipului.
End of Story.

Anonymous said...

eu zic sa ne intalnim cati mai multi si sa facem o organizatie secreta pentru eliberare de sub jug, sa actionam inteligent, sa contraatacam ...sa ne raspandim peste tot...la inceput in romania apoi peste tot in lume...

Anonymous said...

Eu cred ca traindu-ne viata intr-un mod cat mai detasat de tot ce vor "ei" sa faca si sa nu mai actionam dupa legile "lor" ar fi o solutie din care vor iesi foarte shifonati si planul lor va da gres.

Anonymous said...

Din pacate,tot ce s-a aratat in expunere,este foarte adevarat.Mecanismele de imbecilizare si dezumanizare sunt pornite de mult.Si functioneaza destul de bine.Dovada este faptul ca au aparut "virusi" chiar pe aceasta pagina.Iar ei sunt indusi de catre cei care sustin ca,vai,dar ce mai putem noi face??!!Noi suntem prea marunti ca sa mai schimbam ceva...ca,ORICUM,nu se mai poate face nimic!!!!Sa ne incredem in Dumnezeu si...gata,sa asteptam dezastrul!!!!
Va avertizez ca acestia sunt cei mai periculosi virusi!!! Intentionat sau nu,iata ca ei au aparut si lucreaza,deja!!Dar trebuie sa fii prost rau ca sa crezi ca nu se mai poate face nimic.Din contra,se pot face foarte multe,pentru ca un plan criminal de o asemenea amploare nu poate fi pus in aplicare decat prin PARTICIPARE! Iar daca stim asta,primul pas concret este sa NU PARTICIPAM,atata cat ne sta in putere fiecaruia.Tot mai multi oameni inteligenti de pe glob lucreaza,deja,pt a demonta ticalosia.Cateva idei concrete despre ce se poate face gasiti in ZEITGEIST (vizionati-l cu rabdare si ATENTIE!).Sau GANDESTE CU CAPUL TAU!!! Pt ca TOTUL DEPINDE DE NOI,CEI MULTI DAR NEIMBECILIZATI,INCA! Cei care sustin contrariul nu fac altceva decat sa bage virusi!!!Si va asigur ca,pe masura ce atitudinile noastre vor fi tot mai clare si puternice,vor apare din ce in ce mai multi virusi!!!Asa ca trebuie sa fim consecventi si sa nu ne lasam manipulati de nimeni,daca vrem sa facem CEVA! Mai vorbim...
Deocamdata am pseudonimul unusus.

Anonymous said...

Se vorbeste mult despre anul 2012, si ceea ce ne asteapta atunci. Parerea mea personala este aceea ca in mare parte se exagereaza, insa, sunt si ceva seminte de adevar. Este foarte posibil ca acea configuratie speciala, acea aliniere a sistemului solar cu centrul galaxiei noastre (care este o imensa gaura neagra), ne va priva de anumite energii, si nu se stie cum va reactiona soarele in acest context. Oare chiar asa, aiurea, NASA a construit doi sateliti care urmaresc soarele in permanenta? Convingerea mea, si poate si a voastra, este aceea ca EI stiu ceva, insa ezita sa ne spuna. Cu siguranta urmeaza o schimbare la nivel planetar, si acea schimbare - chiar daca nu este catastrofala - va avea repercursiuni foarte mari asupra modului nostru de viata. Citeam pe forumuri si bloguri americane, si multi de acolo povesteau ca si-au construit buncar, unde au stocat alimente si provizii. Este o exagerare, sau, cel putin, sunt persoane care nu au ce face cu banii. La urma urmei, tot murim odata :). Tabara celor care se opun ideii de 2012, aduc ca argument multe alte credinte vechi despre sfarsitul lumii, cum ar fi anul 2000. Personal, sunt, si nu sunt de acord cu ei. Asta deoarece eu nu am crezut niciodata in "sfarsitul lumii", si mai ales in anul 2000... Ceea ce este insa cert, si care face diferenta TOTALA intre 2012 si celelalte superstitii, este argumentarea stiintifica a ceea ce se va intampla in 2012. 2012 nu este superstitie, 2012 este un FAPT REAL, ce SE VA INTAMPLA. Insa, ceea ce nu stim este ce va fi dupa aceea. Despre civilizatia Maya, ce sa mai spun... este uimitor cum au putut sa realizeze un calendar atat de complex in acele timpuri. Adevarul este ca stim prea putine despre noi.
http://www.identitati.ro/2012.html

AngelA said...

Va felicit, la randu-mi, pentru blog.
Ca sa putem face ceva, cum spera in mod optimist tibi si darky si vero, trebuie sa ne trezim, sa ne informam, si odata treziti sa-i trezim si pe cei din jurul nostru, si asa mai departe...
In acest sens va propun sa vedeti un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

Filmul se numeste:
"De la servitude moderne"

si a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

Traducerea im lb. romana o gasiti pe www.titrari.ro, mai precis la:

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

Nu-s 100% de acord cu afirmatiile autorului (mai precis primele si ultimele minute din film) dar merita vazut si... dezbatut.
Vezi si da mai departe...

Anonymous said...

.Sa recunoastem,cine are un vis si il indeplineste este fericit.Daca visul tau este sa ai o firma,care sa produca 10.000 de euro pe an si reusesti sa til indeplinesti esti foarte fericit.Apoi realizezi ca vrei sa te extinzi.Cu banutii pe care iai pus deoparte ai putea usor sa construiesti o fabrica,insa normal ca nu ti se aproba toate,asa ca te gindesti SA SPONSORIZEZI pe CINE TREBUIE ca sa iti obtina toate aprobarile.Acum cistigi 300.000 de euro pe an si te gindesti ca daca ai cumpara terenul din vecinatatea orasului tau ai putea face niste hale sau o alta fabricuta.Insa desigur,terenul apartine cuiva,dar tu il vrei enorm si in mintea ta se naste intrebarea:cum pot lua eu terenul acela?Apoi brusc realizezi ca daca vorbesti cu cine trebuie(avocati,primari,garda financiara)ai putea rezolva acest mic impediment.Oamenii care locuiesc acolo sunt stramutati in alta parte,obligati de catre te miri CE HOTARIRE a consiliului.Acum ai acel teren,te simti mindru,construiesti acea fabricuta si pe linga ea niste mici cladri.ACUM ai devenit milionar in euro mituind.NU E FRUMOS,DAR INCHIZI OCHII.Asta este realitatea care nu o percepem,si anume ca suntem doritori de a avea mult.MA CONTRAZICETI? Sa vedem daca puteti.Care din voi nu ar vrea sa conduca un Porsche,Ferrari,Bentley,Hummer sau orice alta masina de lux,care din voi nu ar vrea sa aveti o casa imensa pe placul vostru,costume de cea mai buna calitate,posete VERSACE,costum ARMANI,si bani cit sa poata sa isi permita orice?Citi din cei saraci isi pot permite sa vada egiptul,amazonul,cascada niagara,hong kongul,india sau oricare alt loc din lumea asta?Care din voi vreti sa va chinuiti cu datoriile,cu gindul ca sar putea sa va pierdeti locul de munca si ca nu veti mai avea ce pune pe masa?IN CONSECINTA,daca va apucati de o afacere,veti fi obligati sa trisati,SI DESI NU VA CONVINE,inchideti ochii,ptr ca asa va e bine.Ca idee,sa intelegeti si voi ca dorinta de a avea este adinc inradacinata in voi,si ca dorinta de a controla totul este in fiecare dintre voi,insa o renegati.Ceea ce nu e rau,dar exista in voi acest lucru.Si aici nu e vorba de LACOMIE,ci de SUPRAVITUIRE. Am observat atita tevatura cu 2012.Nu e altceva decit o modalitate de a panica si dezorienta lumea,si sfirsitul lumii nu va fi in 2012 ci CINDVA.Foarte multi au anuntat sfirsitul lumii dea lungul istoriei,si ce credeti ca sa intimplat?Va zic eu......NIMIC. Unul din motivele ptr care lumea se indobitoceste este faptul ca sta cu ochii in televizor toata ziua.Se uita la stiri care il inspaiminta si care ii distrug orice speranta si ii distruge increderea in sine,desi absolut nimic din ce se spune in stiri nu e prea adevarat,cu exceptia crimelor,dezastrelor naturale si umane.Sa fim seriosi:CHIAR ARE IMPORTANTA PENTRU VOI CITI OAMENI AU FOST UCISI?CITI OAMENI MOR IN ACCIDENTE?CITE MASINI AU FOST FURATE SAU CITI OAMENI SUNT CONCEDIATI?Daca va spun :nu va uitati la stiri toata lumea innebuneste si intreaba cum o sa afle daca o sa se intimple ceva important in tara?Credetima,daca un avion cade veti auzi,daca are loc un taifun undeva pe pamint,veti auzi ptr ca colegii,prietenii,si necunoscutii ard de nerabdare sa va spuna ultimile stiri proaste.DECI RENUNTATI LA STIRILE TIMPITE,NU VA MAI UITATI TOATE PORCARIILE DE EMISIUNI CUM AR FI:pariu cu frica,nora ptr mama,fata tatei si alte tone de emisiuni de nimic,ptr ca nu fac altceva decit sa va distruga respectul de sine,iar daca voi aveti un respect de sine scazut va intreb:ce sanse mai aveti sa credeti in voi si sa reusiti sa va impotriviti raului si sa luptati?ce sanse veti mai avea sa luptati ptr ceea ce ati visat?Deci trezitiva.Daca vreti sa stiti ce e de facut ptr a combate acest regim ascuns va rog sa stati de vorba cu mine,si credetima,exista solutii.Iar ideea cu infiintarea unei agentii secrete nu e rea.Ar functiona mai bine decit credeti. PTR LAMURIRI SI ALTELE............free23darkangel2003.

Anonymous said...

.Sa recunoastem,cine are un vis si il indeplineste este fericit.Daca visul tau este sa ai o firma,care sa produca 10.000 de euro pe an si reusesti sa til indeplinesti esti foarte fericit.Apoi realizezi ca vrei sa te extinzi.Cu banutii pe care iai pus deoparte ai putea usor sa construiesti o fabrica,insa normal ca nu ti se aproba toate,asa ca te gindesti SA SPONSORIZEZI pe CINE TREBUIE ca sa iti obtina toate aprobarile.Acum cistigi 300.000 de euro pe an si te gindesti ca daca ai cumpara terenul din vecinatatea orasului tau ai putea face niste hale sau o alta fabricuta.Insa desigur,terenul apartine cuiva,dar tu il vrei enorm si in mintea ta se naste intrebarea:cum pot lua eu terenul acela?Apoi brusc realizezi ca daca vorbesti cu cine trebuie(avocati,primari,garda financiara)ai putea rezolva acest mic impediment.Oamenii care locuiesc acolo sunt stramutati in alta parte,obligati de catre te miri CE HOTARIRE a consiliului.Acum ai acel teren,te simti mindru,construiesti acea fabricuta si pe linga ea niste mici cladri.ACUM ai devenit milionar in euro mituind.NU E FRUMOS,DAR INCHIZI OCHII.Asta este realitatea care nu o percepem,si anume ca suntem doritori de a avea mult.MA CONTRAZICETI? Sa vedem daca puteti.Care din voi nu ar vrea sa conduca un Porsche,Ferrari,Bentley,Hummer sau orice alta masina de lux,care din voi nu ar vrea sa aveti o casa imensa pe placul vostru,costume de cea mai buna calitate,posete VERSACE,costum ARMANI,si bani cit sa poata sa isi permita orice?Citi din cei saraci isi pot permite sa vada egiptul,amazonul,cascada niagara,hong kongul,india sau oricare alt loc din lumea asta?Care din voi vreti sa va chinuiti cu datoriile,cu gindul ca sar putea sa va pierdeti locul de munca si ca nu veti mai avea ce pune pe masa?IN CONSECINTA,daca va apucati de o afacere,veti fi obligati sa trisati,SI DESI NU VA CONVINE,inchideti ochii,ptr ca asa va e bine.Ca idee,sa intelegeti si voi ca dorinta de a avea este adinc inradacinata in voi,si ca dorinta de a controla totul este in fiecare dintre voi,insa o renegati.Ceea ce nu e rau,dar exista in voi acest lucru.Si aici nu e vorba de LACOMIE,ci de SUPRAVITUIRE. Am observat atita tevatura cu 2012.Nu e altceva decit o modalitate de a panica si dezorienta lumea,si sfirsitul lumii nu va fi in 2012 ci CINDVA.Foarte multi au anuntat sfirsitul lumii dea lungul istoriei,si ce credeti ca sa intimplat?Va zic eu......NIMIC. Unul din motivele ptr care lumea se indobitoceste este faptul ca sta cu ochii in televizor toata ziua.Se uita la stiri care il inspaiminta si care ii distrug orice speranta si ii distruge increderea in sine,desi absolut nimic din ce se spune in stiri nu e prea adevarat,cu exceptia crimelor,dezastrelor naturale si umane.Sa fim seriosi:CHIAR ARE IMPORTANTA PENTRU VOI CITI OAMENI AU FOST UCISI?CITI OAMENI MOR IN ACCIDENTE?CITE MASINI AU FOST FURATE SAU CITI OAMENI SUNT CONCEDIATI?Daca va spun :nu va uitati la stiri toata lumea innebuneste si intreaba cum o sa afle daca o sa se intimple ceva important in tara?Credetima,daca un avion cade veti auzi,daca are loc un taifun undeva pe pamint,veti auzi ptr ca colegii,prietenii,si necunoscutii ard de nerabdare sa va spuna ultimile stiri proaste.DECI RENUNTATI LA STIRILE TIMPITE,NU VA MAI UITATI TOATE PORCARIILE DE EMISIUNI CUM AR FI:pariu cu frica,nora ptr mama,fata tatei si alte tone de emisiuni de nimic,ptr ca nu fac altceva decit sa va distruga respectul de sine,iar daca voi aveti un respect de sine scazut va intreb:ce sanse mai aveti sa credeti in voi si sa reusiti sa va impotriviti raului si sa luptati?ce sanse veti mai avea sa luptati ptr ceea ce ati visat?Deci trezitiva.Daca vreti sa stiti ce e de facut ptr a combate acest regim ascuns va rog sa stati de vorba cu mine,si credetima,exista solutii.Iar ideea cu infiintarea unei agentii secrete nu e rea.Ar functiona mai bine decit credeti. PTR LAMURIRI SI ALTELE............free23darkangel2003.

Anonymous said...

o solutie ar fi aceea de a invatza si de a le arata realitatea tuturor copiilor si adolescentilor.