Monday, April 16, 2007

Burtalitatea Politiei in SUA (video)

De la an la an in US sunt din ce in ce mai multe masuri de securitate ; la scoli te cauta de arme ca in aeroport, la fel in cluburi, la fel in librarii, la fel in cladirile guvernamentale etc...

O sotie este arestata abuziv si violata de 3 politisti sub pretextul cautarii anale. In primul rand ca acest lucru trebuia facut de catre o femeie si nu de 2 barbati. Inregistrare de la stiri :



O fata de 14 ani este batuta cu picioarele in burta si data cu fata de podea de catre un politist :



O femeie incatusata intr-o sectie de politie este electrocutata cu un taser in mod gratuit de 3 politisti :


Un student care ii intrerupe discursul lui John Kerry intrebandu-l de ce nu a contestat alegerile din Florida dupa ce a pierdut in fata lui Bush (cei doi fac parte din aceeasi loja Skull and Bones) - politistii au sarit pe tanar sa-l aresteze si evident ca l-au electrocutat cu taser-ul.



Un reporter ABC News este batut si arestat abuziv de un politist maniac :



Iata cum depilda politistii americani electrocuteaza oameni nevinovati pe autostrada la controale de rutina :



Un om este omorat de politia canadiana prin electrosocuri. Istoria pe scurt - Robert Dziekanski un cetatean plonez arunca cu un laptop pe jos in aeroportul din Vancouver intrucat si-a pierdut rabdarea dupa ce a fost tinut 10 ore in asteptare degeaba datorita incompetentei stafului aeroportului.

Politistii il electrocuteaza cu 50.000 de volti asa just in case fara nici o intrebare si avertizare. Omul moare. Ne transformam global intr-un stat politienesc fascist !


  • De cand au introdus TASERUL in america respectiv din 2002 au murit electrocutati de politie peste 290 de oameni. Incet, incet, ca sa justifice grija pentru proprii cetateni in State apar din ce in ce mai multi soldati, politisti, puncte de control, masuri de securitate draconice, pana cand intr-o buna zi nimeni nu va mai face diferenta intre o America libera si un stat sub ocupatie, sau un stat facisto-militar - totul la umbra politically corectness-ului si grijei fata de siguranta cetateanului...

Ca tot va vorbeam de HPV si Gardasil in america copiii sunt luati de armata si vaccinati fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA 2007, in tara libertatii, tara democratiei si a masoneriei. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor. Articol complet aici. America = Fascism !

Iti spun, regimurile draconice au aparut in momente de dezechilibru si dezorientare sociala. Oamenii vor sa fie condusi, oamenii vor sa primeasca o directie - am intalnit americani care se vaietau de numarul mare de decizii pe care trebuie sa le ia in viata de zi cu zi - imi spuneau ca si-ar dorii un regim social si politic mai strict, mai autoritar... din pacate America nu e NY si LA, astia sunt minoritari ca ideologie si mod de gandire libera si liberala...

Fiecare criza nou aparuta, este astfel gestionata incat poti sa observi un pattern care
pe termen lung duce incet, dar sigur catre justificarea pierderii drepturilor si libertatilor individului pentru siguranta si confortul acestuia.

Citeste si :
01 Interzicerea Ipod-ului pe Strazile din New York
Dresorii de Minti Umane
Elita si Sistemul
Despre Sistem si Societate

6 comments:

Volkus said...

frumos.. am si eu un articol despre america si israel. pe www.volkus.blogspot.com articolul israelul santajeaza SUA.. salutare

Anonymous said...

Făcând abstracţie de acest articol, vreau să fac o referire la blogul dumneavoastră. Nu vi se pare o utopie, felul dumneavoastră de a categorisi toate lucrurile? Eu văd în toate un fanatism pueril al unui om.

Anonymous said...

interesant si inspaimantator in acelasi timp...incep sa circule din ce in ce mai multe informatii despre aceste fapte care pana acum ramaneau in umbra ... ne lipsesc valorile, ne lipseste solidaritatea, nimeni nu mai este dispus sa se sacrifice pentru binele comun, pentru binele genereal...imi amintesc de orele de istorie a romanilor cum se spunea 'Tudor a imbracat camasa mortii!'

democratia este o utopie la fel ca si comunismul, dar analizate cele doua comparativ cu siguranta ca vom gasi o mult mai multa minciuna decat in comunism...

revin ...

pot sa raspuns intrebarilor...ma pasioneaza subiecul si cele adiacente si chiar vreau sa ma implic in aceste chestiuni...

mirel_moonspell@yahoo.com

Anonymous said...

Ultimul filmulet nu mai exista. Un link, ceva?

Anonymous said...

pornind de la premiza ca omul isi doreste ceea ce nu are, cred ca atunci cand homosexualitatea va fi absolut libera si cand cei 2 isi vor putea face si copii impreuna sincer cred ca ne vom intoarce natural spre persoana de sex opus.
dar pentru asta trebuie sa avem posibilitatea de a fi homosexuali cu drepturi depline. acuma ideea este sa ca omul sa aibe posibilitatea sa se intoarca la persoana de sex opus. si se va intoarce, cu conditia de a nu fi modificati genetic intre timp. sau poate ca vom ajunge in timp spre ceea ce inseamna hermafrodit. si asta nu ar fi ceva de speriat. pana la urma noi chiar asa si suntem.
ceea ce am vazut in clipuri imi aminteste de perioada comunista. pe care eu am prins-o si pot spune ca nimic nu s-a schimbat dintre atunci romania si acum america.

in momentele de dezechilibru si dezorientare personala nu am nevoie de a fi condusa. nu am nevoie sa primesc o directie pentru ca simt si constientizez ca acea directie nu este directia mea, este directia celui care ma conduce. iar cand echilibrul se reface eu nu voi merge in acea directie pentru ca este o directie falsa pentru mine. nu este directia mea. nu stiu cum este la nivel social dar stiu ca regimurile opresive nu au avut viata lunga pentru ca nu sunt naturale. descoperirile stiintifice si creatia intr-un anumit domeniu nu este posibila acolo unde exista reguli si legi. mintea ta nu se poate deschide acolo unde trebuioe sa se gandeasca la respectarea regulilor si legilor.
daca se va separa neghina de grau asa cum scrie in biblie cu siguranta orice lucru artificial va fi inlaturat. sclavagismul si stapanirea nu face parte din natura.

Mad io said...

Ati observat cum arata fizic aceste personaje? Pline si artificiale. De la alimentatie, medicamente, alcool, droguri intr-un cuvint chimicale saracii arata ca de plastelina umflata nici macar grasi nu poti sa ai numesti.

Acesti oameni, nu stiu ce fac, sint anesteziati, latergici, adormiti dar trebuie sa fi constient ca sa vezi acest lucru si atunci nu reactionezi ai lasi in durerea lor si iti vezi de ale tale atit cit poti.
Ei nu au nici o vina (politistii) sint spalati pe la creiere, ei sint un efect cauza e tinta noastra.