Tuesday, January 29, 2008

Statul Politienesc din Anglia

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic. De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile. S.R.I.-ul era mic copil fata de noua odine mondiala si de statul saxon.

Deja Europa se indreapta cu pasi repezi catre chip-uri - link 1, iar tinerii in Anglia sunt indepartati cu unde sub-sonice link 2

Urmariti urmatoarea animatie de 1 minut. Daca aveti probleme cu playerul puteti sa incarcati ultima versine de aici.

5 comments:

Anonymous said...

si nimeni nu crede, de parca nu s-ar vedea. asa erau si pe vremea lui noe. beau, chefuiau si a venit nenorocirea peste ei. respectele mele pentru ceea ce faci.

Juggernaut said...

sunt multi care cauta raspunsuri, care intuiesc ca este vorba de o forta invizibila care actioneaza impotriva populatiei... Am cateva mii de vizitatori zilnici care stau peste o ora pe site citind articole si vizonand filmele indicate.

Media (ziarele, televizorul, radio-ul) iti dau senzatia ca nimeni nu este atent la astfel de informatii si ca nimeni nu ar fi interesat - dar sa stii ca sunt miliarde de oameni care se intreaba de ce atatea taxe, de ce in ciuda tehnologiei traim prost, ce se intampla cu religia ? De ce biserica a devenit o institutie avida de bani si putere - vezi Catedrala Neamului...

bani, putere, control - centralizare - asta este obsesia Iluminatilor.

Anonymous said...

Salut Schimbare !

Vreau sa te asigur de sprijinul meu neconditionat !

Despre homosexualizarea Angliei :

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-01-30&id=3017

Despre buletinele care includ codul de bare 666 si suntem obligati sa le purtam:

http://www.sihastru.net/mirem/crez_orth/antihrist.html

Si cel mai important link pe ziua de azi:

http://www.eutruth.org.uk/

Site-ul explica cum vor desfiinta Marea Britanie anul acesta.

Spune-mi cu ce ai nevoie sa te ajut !

Numai bine.

Anonymous said...

Salutare, draga Schimbare !

Cum vor desfiinta Marea Britanie:
http://www.eutruth.org.uk/

Cum vor sa desfiinteze familia:
http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-01-30&id=3017

In curand UK va fi o natie de homosexuali iar sistemul ii va educa din gradinita(cum bine scriai ca ii rapesc de la parinti de la 3 ani) si le vor spune ca este bine sa fi homosexual/lesby.

Si cel mai important link pe seara aceasta:

http://www.sihastru.net/mirem/crez_orth/antihrist.html

Concluzie: vor sa distruga familia si valorile ei, vor sa distruga crestinismul si biserica. In locul unsilor lui Dumnezeu vor pune initiatii Satanei - masoni, iluminati, templieri (de exemplu Nastase - homosexual, mason si cavaler de Malta).Ne vor sili sa purtam buletine666, sa folosim card-uri cu Semnul Fiarei si in cele din urma ne vor pune cipuri pe mana dreapta sau pe frunte !

Vor inscauna URACIUNEA PUSTIIRII la Ierusalim, in Templul pe care vor sa il reconstruiasca, dupa care va veni sfarsitul. Si toate astea le vor face prin corporatiile care vor deveni una singura - Corporatia.

Iata UTOPIA lui Platon, iata planul sifonist, Noua Sclavie Mondiala, Guvernul si Biserica lor Mondiala.

Va urma o lupta corp la corp cu Satana si imperiul sau lumesc.

Juggernaut said...

Iti multumesc foarte mult !