Friday, January 25, 2008

Cumparati Saptamana Financiara

Dictonul Bilderberg „Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine!“


Impreuna cu numarul urmator, „Saptamana Financiara“ va ridica inca un subiect grav de reflectie: senzationala carte-dezvaluire „Clubul Bilderberg. Stapanii lumii“, semnata de Cristina Martin.

Prinsi cu grijile, nu mai observam ca proximitatea se schimba pe traiectorii halucinante si punem prea repede asta pe seama unei evolutii naturale ori a fatalitatii. Uitam sa mai intrebam. Iar daca primim raspunsuri, refuzam sa credem. Insa daca ni s-ar demonstra ca un grup de oameni, membri ai unei societati secrete, sunt raspunzatori de mortile fiilor nostri in transeele razboaielor transnationale sau de crizele mondiale, ca tainicele personaje dicteaza din umbra pretul painii, al benzinei sau absenta de maine a locurilor noastre de munca, poate ca am deveni mai atenti.

Articol aici

7 comments:

Anonymous said...

buna carte...o am de vreo 3 luni.

Juggernaut said...

felicitari

Anonymous said...

cum poate fi evitat sistemul? pentru mine pare de neinvins. totul este minutios gandit si te indoctrineaza de la nastere. va rog ajutatima si pe mine cu niste solutii.

Anonymous said...

parerea mea e ca este inevitabil. De ce? Pentru ca acest grup este condus de cei mai puternici oameni ( cei mai tari businessmeni, cei mai puternici ministri, secretari de stat, presedinti si conducatori ai G8, ). Daca ne uitam in istorie observam foarte simplu ca cei mai puternici oameni au decis viitorul nostru, al oamenilor simpli si chiar nu avem cum sa ne opunem pentru ca nu avem nici o dovada ca ei de fac rau, desi dupa parerea mea ceea ce fac ei este foarte grav. Ei vor sa uneasca toate tarile pentru a nu fi razboi ( drept dovada intalnirea de la istambul - prin care ei o incurajau sa intre in UE), vor sa faca o singura religie, si ei sa conduca lumea. Ei zic ca asa nu va mai fi razboi, foamete si epidemii. Astfel intramm intr-o noua era in care copii nostri vor fi manipulati de mici sa creada in globalizare ( prin filme, muzica , mass-media, carti , scoala , educatie etc. ) si astfel va aparea anticristul, care dupa parerea mea el va fi cel care va rezolva " problemele planetei " si astfel va veni sfarsitul lumii. cred ca anticristul este unul din memrii Bilderberg.

Anonymous said...

Fratilor! Voi ati auzit de evenimentele din 2012? Mai este putin si tot ce este rau si malefic in lumea asta va fi redus la zero. Vibratia energetica a Pamantului si a intregii galaxii se mareste pe zi ce trece, iar raul (care are o vibratie negativa)nu va putea rezista. E ca si cum cineva ar incerca sa mentina un cub de gheata intact (grupul Bilergerg)sub directa actiune a razelor unui frumos soare de vara (tot ce este bun si frumos ). Cautati si cititi Radu Cinamar toate cele 4 volume; cititi despre anul 2012 (google - search etc)Luati aminte si pregatiti-va pentru evenimentele care vor urma. Pana atunci Doamne Ajuta!

Anonymous said...

va rog ajutati-ma si pe mine cu niste solutii! cum poate fi evitat sistemul? totul este minutios gandit si te indoctrineaza de la nastere. oare chiar nu se poate fenta, trebuie sa asisti si atit? trebuie sa existe o alternativa valabila oricand. astept sfaturi de la Juggernaut. Va multumesc.

Anonymous said...

nu e o chestie inevitabile,intoteauna ai de ales.TREBUIE SA FACEM APEL LA LUCRUL CARE NE DIFERENTIAZA DE ANIMALE(sentimentele,gandirea=adevaratul dumnezeu,nu cel inventat si dezvoltat in asa fel incat oamenii sa creada in el doar pt ca asa au fost crescuti...e dureros ca oamenii au fost mintiti atat timp,iar cei care au vrut sa ne arate adevarul erau omorati(pe ce motiv?blasfemie...) sau considerati nebuni,satanisti PROBABIL MULTI DINTRE NOI STIM POVESTEA CU LUCIFER CARE A DEVENIT SATANA DIN CAUZA LACOMIEI SI SETEI DE PUTERE !!!asta e satana nu e un bou cu coarne!!!TREZITIVAA! alex1994-20...