Tuesday, May 5, 2009

Vom primi scrisori de la Guvern despre gripa porcină

"Toate familiile vor primi o scrisoare nepersonalizată, redactată de Ministerul Sănătăţii, care va fi distribuită gratuit de Poşta Română. Această scrisoare are un text similar în toate cele 27 de ţări ale Uniunii Europene şi le va explica cetăţenilor care sunt măsurile pe care trebuie să le ia pentru a evita o contaminare şi care sunt simptomele caracteristice" - Ministrul de Interne, Dan Nica.
Posturile de radio si TV vor difuza, la solicitarea Ministerului Sanatatii si CNA, doua spoturi cu recomandari privind gripa porcina.

New York Times a declarat ca virusul gripei porcine ar putea proveni de la fermele de porci din Romania ale companiei americane Smithfield, si se afirma ca Smithfield s-ar fi instalat in Romania beneficiind de ajutor politic (In articolul publicatiei americane apar si numele unor politicieni romani, inclusiv al lui Traian Basescu). Bun asa circul este pana la cer ! Asta in timp ce in Mexic armata a inchis toate restaurantele, scolilile, cinematogafele si imparte gratuit masti... ce panarama...

In Romania nu exista niciun caz de gripa porcina. Operiatiunea psihologica de diversiune continua intrucat zilele acestea se voteaza legea cu banarea internetului in Europa si are loc intalnirea Bilderberg. Totodata prin aceasta criza si masurile luate de guvern se da senzatia ca noi avem nevoie de ei.

:) SWINE BUSTERS

6 comments:

originar said...

uite aici culmea tupeului si manipularii nesimtite:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5669400-poate-transmite-gripa-porcina-prin-bancnote.htm
bai, astia chiar in halul asta de prosti ne cred?
cashless society, visul lor.
gripa porcina le vine ca o manusa.

Anonymous said...

need2trip, poate ca nu ne cred asa prosti, dar cu siguranta asa ne vor. Si cum ar putea sa o faca mai bine decat sprijinindu-se pe prostia multora dintre noi.

Ideea din background este ca nu ar mai trebui sa folosim cash, ci doar cardurile. Are rost sa mai continui argumentatia?

Giovanni il romeno said...

Romania este luata in vizor de sistemul actual de gestiune a puterii, pentru a creea "monstrul", necesar abaterii atentiei de la adevarata Problema.
Eu traiesc in Italia si va pot vorbi mult despre aceasta "senzatie".
Trebuie sa reactionam, si eu ceva idei as avea, pentru a nu deveni Kosovo de maine !

originar said...

poti sa detaliezi, giovanni?

Damian said...

Azi am gas si eu brosura in posta...ce porcarie menita sa te spele pe creier...

Damian said...

,,Romania se aliniaza luptei impotriva virusului N1H1".