Friday, May 15, 2009

U.E. este terminata, isi traieste ultimile clipe

66% dintre cetatenii europeni cu drept de vot nu se vor prezenta la urne

12 comments:

oarecine said...

Si care-i problema ? Crezi ca are vreun efect ?

Anonymous said...

http://salvatiromania.wordpress.com/2009/05/15/exclusivitate-roman-retinut-la-atena-banuit-de-complot-impotriva-grupului-bilderberg/

Anonymous said...

Pai, nu spui nimic nou. E a saptea runda de alegeri pentru PE si celelalte sase au avut prezente la fel de reduse. Daca nu ma insel, media de prezenta e intre 30% si 40%. So, in afara de reprezentativitate (poate si legitimitate, discutabil) minima a eurodeputatilor - care oricum fac ce "trebuie", dar nu pot spune ca o fac in numele meu - mai nimic nou.

Mad Mike said...

Bine zis "Anonim" ... asa a fost mereu. Isi vad de treaba lor nestingheriti atata timp cat alegatorii sunt prea ocupati sa "traiasca"

seven said...

"UE terminata...ultimele clipe" seamana a headline din ziarele de senzatie, iar cand citesti articolul iti dai seama ca a fost doar un carlig.
Ce bine ar fi sa fie terminata, iar in loc de "ultime clipe" ar fi suficient sa-si traiasca ultimele luni.
Dar nu este asa nici pe departe. Chiar crede cineva ca absenta la vot va schimba ceva? Chiar pe acest site sa citesc o asa naivitate?

Anonymous said...

Elvetia a votat introducerea pasaportului biometric:

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5714428-elvetienii-aprobat-introducerea-pasapoartelor-biometrice.htm

Deci UE "traieste"!

Anonymous said...

Juggernaut, aici sunt de acord cu Seven...
Prea otevista "stirea" asta :)

Anonymous said...

Juggernaut,

Sper ca nu te-ai suparat pentru micile critici pe care ti le-am adus :)

Astept sa mai scrii.

Anonymous said...

Pentru autorul blogului: Amice, esti idiot. Du-te inapoi in canalizare si trage-ti un glonte in cap. Shit, tara asta e plina de prosti...

Damian said...

Sper ca stii ca nu te va lua nimeni in serios cu doar atat.Oricine poate arunca injurii fara argumente.Tara asta e si plina de cei care arunca cu cacao in incercarile altora,bune sau rele din cauza lipsurilor lor.

Mad Mike said...

Bai "anonimule", in loc sa jignesti ai fi facut bine daca ramaneai cu capu'-n nisipul tau. Cat despre prostie, un lucru e cert, e plina tara de anonimi guralivi ca tine.

originar said...

Anonymus-ule, vezi ca siturile Pro-TV, Antena 3, Prosport, etc. au alte adrese;nu stiu cum ai ajuns la adresa asta; exprima-ti frustrarile in alta parte; lasati-ne macar pe internet cateva oaze in care sa putem respira o atmosfera mai curata decat cea in care va scaldati voi.