Thursday, May 21, 2009

Tarfa Statului

Prostitutia este legala in Germania.

Se impoziteaza cu 50% la care se adauga TVA de 19%... deci cu 69%

Cu ce drept ia statul acesti bani... STATUL ESTE PESTELE TAU !

11 comments:

Anonymous said...

Pa stat in doare fix in c.. ca e peste. Tot ce isi doreste, este sa incaseze taxa de protectie de la cetateni .

originar said...

hahahahha!
super concluzie ai tras, foarte inspirata si foarte adevarata; nu ma gandisem la asta , dar cat de adevarata este ! :)))

MADCAT said...

Heheheheheeeee!!!
Pana la urma devine greu sa mai faci bani cu datul din buci!

Lasa, sa o impoziteze la sange, ca doar i cea mai veche meserie din lume... si probabil si cea ce va mai dainui multa vreme!!!

Ma interb, oare cum de nu s-or facut institutii de educatie pe acest profil?! O scoala de meserii, o facultate...

Anonymous said...

MADCAT,

Este o "meserie" prea "la mintea cocosului (si gainii)" ca sa iti trebuiasca facultati.

Oricum, pentru profesioniste sunt sigur ca se organizeaza cursuri de specialitate, ca numai "scoala vietii" nu e suficienta...

Anonymous said...

Mai, dar pana la urma ce bai aveti ca o persoana decide sa-si vada trupul ? Ce treaba au unii cu ce se intampla sub plapuma altora ?
Iar daca meseria este blamabila din punct de vedere moral , asta nu inseamna ca statul poate sa-si bata joc de acei oameni, si sa-i impoziteze la sange !
Asa cum voua nu va convine ca sunteti taxati la sange, tot la fel nu ii convine nici prostituatei, asa ca nu vad de ce s-ar face diferenta din punct de vedere al taxarii !

andreiraduM said...

Gandesc ca statul devine tot ceea ce a condamnat in trecut.
De la "peste" pana la capul mafiei cu droguri.

MADCAT said...

Stiu si io, anonimule, mie nu mi se pare normala "meseria" (sa-i zicem) asta!!!

andreiraduM said...

@madcat - de la "a parea" la a fi exista spatiul numit realitate.
Daca prostitutia nu-ti pare normala, sunt curios cum iti pare homosexualitatea, casatoriile intre gay, infierea copiilor.
Cum este vazut statul in opinia ta cand inlesneste, incurajeaza astfel de demersuri, ba mai mult, traieste de pe spinarea... "bucile" lor....
:)

Anonymous said...

MADCAT, daca meseria asta nu e "normala' ( ca nu despre asta discutam ), nu inseamna ca trebuie supraimpozitata. Si apoi, nu e cazul sa dam in ipocrizie ; daca nu ar exista clienti, meseria ar disparea...

Juggernaut said...

cu asa un impozt de 69% (pervers numar) nu cred ca poti controla prostitutia ba dincontra...cat ii mai revine acelei femei dupa ce plateste taxa de camera la bordel ??!? 5% din suma ?!?!

Evident ca toti/toate or sa stea undreground... la negru...

Iar statul pentru ca supraimpoziteaza acesta meserie la care nu a contribuit cu nimic (educatie, socla etc) se comprota ca un mare peste abuziv.

Deci mai are rost sa ne incredem in "stat" si "sistem" ?

andreiraduM said...

@Juggernaut - ai perfecta dreptate (daca putem vorbi de perfectiune, insa statul isi permite sa faca astfel de lucruri pentru ca noi, "talpasii" ne asezam pe pozitii diferite viazand filozofia actului in sine si nu repercusiunile ce decurg de aici.
Ai dreptate - statul nu a investit nici un leu in ceea ce fac prostituatele, doar se duce si culege "roadele".
Acesta este doar un exemplu, desi ar putea fi nenumarate: de la impozitarea caselor (cumparate de oameni, nu date de la stat)... pana la taxele pe fiecare aliment pe care-l ingurgitam.