Monday, May 4, 2009

Putere, Adevar si Schimbare !

Suntem tinuti intr-un climat constant de frica : de terorism, de incalzire globala, de criza financiara, de tigani, de unguri, de roamani, de gripa, de diavol, de Dumnezeu, frica de orice. Dezbinare ! Omenirea este condusa artificial prin crize si conflicte create artificial.

Inceteaza sa mai sprijini acest sistem (social, economic, bancar) pentru ca sistemul nu numai ca nu te sprijina pe tine, dar este proiectat sa te transforme in sclav si usa inchisorii piramidale e pe cale acum sa se inchida.

Trebuie sa realizezi ca se vrea ca oamenii sa fie dezbinati, intr-o apatie sociala, dar trebuie sa fim alaturi unul de altul. Multi din comoditatea indusa de sistem si din frica fraternizeaza cu agresorul si spun "au ce merită", "ce cauta acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns in situaţia asta!"... intrucat este o explicatie facila care ii ofera un fals confort mental. Astfel abuzul nu mai este abuz, ci eroarea sau sentinta bine meritata... cititi carti de programare neuro lingvistica.

Cand vezi o nedreptate impotriva altuia, in special daca nedreptatea este livrata de politie si guvern, atunci trebuie sa realizezi ca este indreptata de asemenea impotriva ta.

Ofera informatiile din acest blog acelora care asculta, cand nivelul masei critice de oameni luminati se va creea, restul de "oi" ne vor urma pentru ca pur si simplu asta fac de cand lumea. Au mai fost revolutii pe acest pamant, nimic nu este batut in cuie.

Tot sistemul secolului XX a fost creeat sa ne dea senzatia ca suntem mici si fara nicio putere, dar nu este asa. Acum trei ani nu exista niciun blog in Romania care sa discute problemele acestea : acum sunt cateva sute.

Citeste si :

4 comments:

http://saccsiv.wordpress.com/2009/05/04/catre-toate-blogurile-anti-sistem-aprobarea-unei-legi-va-poate-baga-la-puscarie/ said...

Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie

Giovanni il romeno said...

Tocmai de aceea trebuie sa adoptam The Venus Project, pentru ca nu-si propune o revolutie, ci o EVOLUTIE !

originar said...

apropos de Venus Project: uite aici o succinta analiza a unuia care a studiat putin acest proiect:
http://trezitiva.blogspot.com/2009/05/venus-project-este-un-proiect-care.html
asa ca...eu sunt putin sceptic, deocamdata am o dilema..

Anonymous said...

Juggernaut:pe romani nu-i poate salva nimeni de ei insisi.
Nu toti se vor "trezi".
Si nici nu "trebuie toti".

De demult...de foarte demult..."unii dintre ei" au alungat si tradat "pe cei mai viteji dintre traci".
Aceiasi... fac acelasi lucru de atunci incoace.Dupa fapta si rasplata.
Cind esti binecuvintat si "scuipi"...nu-i "vina" binecuvintarii.

Informatii in romana sunt.Cu miile si la toate tarabele(cel putin in capitala)si despre orice "tip de subiect".Plus bolgurile in limba romana.
NU POATE UNUL MUNCI PENTRU TOTI.

Nu se mai poate spune ca suntem "tinuti departe".Victimizarea este o "scuza penibila".

Lumina sa-ti fie cel mai bun prieten oriunde te-ai afla.