Tuesday, May 26, 2009

Prezentul

Hai sa unim niste puncte pentru ultima luna...

A fost votat Codex Alimentarius si in Romania...
Zoofilia, necrofilia, incestul si tortura sunt legale in Romania alaturi de ascultatul telefoanelor si inregistrarea emailurilor si SMS-urilor... Legal soldatii romani si straini au voie pe teritoriul Romaniei sa impuste copii si femei gravide daca acestea arunca cu obiecte (pietre) in ei. Mascatii de la Acvila isi decontau epilari generale si chiloti tanga roz din banii statului... Parlamentarii tot incearca sa introduca buletine si pasapoarte biometrice care contin o gramada de date care pot fi citite de la distanta foarte usor (asigurare sociala, amprente, cazier, adresa, inaltime, etc)... deci vom asista la furturi de identitate wireless (un episod al emisiuni Mith Buster care arata acest lucru a fost oprit sa fie difuzat pe Discovery Channel). Romanii apti de munca au primit o datorie din partea statului de 4444 EUR cu noul imprumut de 20 de miliarde EUR de la FMI ai carui termeni sunt secreti desi datoria este publica... platesti si nu sti pentru ce, de ce ? Tu doar trebuie sa platesti taxe pentru ca fostul ministru al muncii sa se masturbeze online pe videochaturi... pana si Miahela Radulescu s-a saturat si pleaca din Romania.

Sa va mai pun linkuri pentru cele de mai sus ? le gasiti oricum in posturile de mai jos...

Ce face acest popor imbecilizat la cele de mai sus ? Se duce la biserica sa se roage si ocazional mai linge niste moaste plecate in turneu prin tara... iar apoi da fuga sa imbuce niste mici "gratuiti" de la Marean Vanghelie...

Cine mai crede in sistem ?
Cine mai crede in stat ?
Cine mai crede in cariera si fonduri de pensii private "si obligatorii" ?

Romania este un stat sclavagist in care legal s-a instaurat o dictatura bazata pe ritualuri babiloniene.

Ziguratul=casa poporului si proiectul catedralei neamului

26 comments:

Anonymous said...

Juggernaut.

Hai sa unim toate punctele, daca tot ai zis ca le unim.

Pupatul moastelor nu este raspunsul poporului imbecilizat. El este, prin definitie asa, insa pupatul moastelor nu e un raspuns. Doar o simpla si cretina meteahna a noastra.

Si daca tot veni vorba, sa stii ca asa ne vor liderii sa fim. Altfel nu i-ai vedea pe la toate evenimentele astea religioase, ci i-ai vedea muncind pentru binele nostru comun.

Niciodata sa nu blamezi prostimea. Din pacate prostimea este produsul societatii. Nu ai vrea ca prostimea sa inceapa sa riposteze. Vezi mineriadele... etc.

Blameaza-ne pe noi, astia care vedem lucrurile si nu vrem/putem sa facem nimic. Prostimea exista pentru a-si urma liderii, fie ei politici, religiosi sau ce-or mai fi. Mereu au castigat acei putini care au reusit sa le capteze atentia.

Fii un pic mai atent la viata unei pupatoare de moaste. Este o viata simpla, fara carduri, fara masini pe strada, fara stres, altul decat "frica de Dumnezeu", si asa mai departe. Un astfel de om nu vrea decat sa fie lasat sa traiasca in pace, asa cum ne dorim fiecare.

O baba care pupa oase nu e altceva decat produsul pe care societatea l-a dorit si poate inca il mai doreste. Nu e vina ei ca i-au indesat religia in cap de mic copil. Ea pupa niste oase, dar nu face nimic rau si, imbecilizata de sistem, nu va reactiona niciodata. E ca un caine caruia i s-a pus botnita si i s-au smuls ghearele. Stie numai sa plece capul. Si eu zic ca tot e mai bine asa decat sa provoci suferinta altora.

Ok, sa nu intelegi gresit, mi se pare pe de o parte gretos si pe de alta parte inutil si infantil gestul puparii moastelor.

BTW, am tot uitat sa postez un link referitor la cat de jos poate ajunge fiinta umana, apropo de atentia exagerata de care se bucura mai nou homosexualii. Prefer sa vad pupatoare de moaste in locul imaginilor de la adresa asta:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

ATENTIE! Imagini cu continut sexual explicit si nu recomand daca ati mancat deja...

Anonymous said...

Intrebi tu:

"Cine mai crede in sistem ?
Cine mai crede in stat ?
Cine mai crede in cariera si fonduri de pensii private "si obligatorii" ?
"

Raspunsul: nimeni intreg la cap (si nu sunt multi de genul asta - poate nici noi), dar fortele care sunt exercitate asupra noastra sunt atat de subtile si totusi puternice incat nu prea iti dau de ales...

Novaccin said...

"Ce face acest popor imbecilizat la cele de mai sus ? Se duce la biserica sa se roage si ocazional mai linge niste moaste plecate in turneu prin tara..."

Imbecil esti tu si cei(n-as crede ca-s parintii tai) de la care ai primit educatia(fara gluma)... ca sa scapi de imbecilism si sa nu mai scrii in necunostinta de cauza, citeste Vietile Sfintilor
http://paginiortodoxe.tripod.com/vieti.html
si Filocalia
http://www.filocalia.ro/

Juggernaut said...

@nano2k - de acord cu tine

@novaccin - asa nu se poate avea un dialog... nu faci decat sa arati primitivismul bisericii si religiei in general. Citeste postul lui Nano2K...

Daca as fii sfant sincer nu as fi de acrod ca toti jegosii sa puna gura pe mine, iar corpul si oasele sa fie impartit la licitatie in 7 zari catre tot felul de bisericute... sincer asta este un obicei pagan, primitiv de cand oamenii traiau in pesteri.

Anonymous said...

in Biblie nu spune nimic de a-ti face talismane aducatoare de noroc din oasele sfintilor... personal imi bare un obicei macabru si scarbos...

Damian said...

Ce bine...un om religios in ofensiva.Gresit orientata poate,mai bine te-ai gandi la cipuri si numarul fiarei pe oameni,lucruri mentionate in apocalipsa,conexiune care m-a lovit acum cateva zile.
Poate sunt insensibil dar am ras trist,cu pofta,la faza cu moaste plecate in turneu.

Novaccin said...

"@novaccin - asa nu se poate avea un dialog... nu faci decat sa arati primitivismul bisericii si religiei in general. Citeste postul lui Nano2K...

Daca as fii sfant sincer nu as fi de acrod ca toti jegosii sa puna gura pe mine, iar corpul si oasele sa fie impartit la licitatie in 7 zari catre tot felul de bisericute... sincer asta este un obicei pagan, primitiv de cand oamenii traiau in pesteri."

Dispretul fata om, (jegos ori nejegos) te face neom. E aberant sa gandesti asa ceva despre sfinti.... Biserica nu e patriarhul Daniel,Biserica nu e sinodul BOR. Biserica este Marturia cea buna. Citeste vietile Sfintilor anticomunisti aici:
http://www.4shared.com/file/73442839/f22d0773/Din-Temnite-spre-Sinaxare.html
N-ai sa vezi la ei ura fata de tortionari, chiar daca-i torturau in chip inimaginabil.
Macar pt. cultura ta generala, urmeaza-mi sfatul.

Juggernaut said...

@novaccin - si preotii/sfintii aia in afara de tortura au realizat ceva ? sau doar si-au prea marit egoul crezand ca sunt un fel de Cristosi in tortura... iar acum corpurile le sunt folosite ca material de marketing...

Juggernaut said...

modul prin care crestinismul pune problema - glorificand victima si sacrificul - este o religie a pierzaniei, o dogma care se focuseaza si gratifica infrangerea binelui in fata raului. Religie primitiva bazata pe sacrifiu sangeros.

Anonymous said...

Eu intotdeauna privesc asa lucrurile. Nu religia, nu capitalismul, nu comunismul, etc sunt problema noastra. Ci noi insine. Comunismul, capitalismul, religia, etc nu ar exista fara noi.

Ele sunt produsul putreziciunii din interiorul nostru. Noi le debitam, noi le traim, noi le iubim, noi le uram, noi le daramam.

Prostitutie, crima, victorii, infrangeri, iubire, ura, etc nu exista fara noi, oamenii.

Pentru cei puternici putreziciunea inseamna aviditatea de putere si avere, indiferent de pretul pe care alti semeni de-ai lor si mediul inconjurator il platesc, iar pentru restul inseamna lasitate, ignoranta, prostie, lene.

@Novaccin, rogu-te sa nu te superi pe mine sau pe noi ca ne dam cu parerea aici. Dar si eu cred, alaturi de Juggernaut, ca religia nu este decat o inventie a elitelor tocmai pentru a controla masele.

Anonymous said...

"religia"(cu "r" mic)=in general:sens deturnat a ceea ce inseamna Inalta Constiinta(set firesc de legi universale care functioneaza IMPECABIL indiferent ca le "credem sau nu").
Este doar un alt "sistem de convingeri" inventat si serveste controlului oamenilor(ignoranta prin lipsa accesului real la invatatura:pur si simplu nu stim cum functionam;nu ne invata corect la "scoala"...pentru ca nu au interes sa stim).

Cu toate acestea, o schimbare a constiintei si constientei se produce.

Gestul de Sarut al Moastelor(OSEMINTE) are sens Bun.Nu este insa explicat corect(de ce-ul CONSTIENT) celor care o fac.
Intuitiv...fac Bine.
Romanii sunt intuitivi.Asta ii salveaza.
Da...ceea ce denumim ca biserica este Marturia ce a Buna.

Novaccin said...

Juggernautule, insasi felul tendentios in care pui urm. intrebare"....si preotii/sfintii aia in afara de tortura au realizat ceva ? ..." arata carentele "multilaterale" ale gandirii d-tale. Au fost torturati pt. crezul lor. S-a vrut impunerea prin forta, tortura fizica si psihica, a unor nonvalori sub numele generic ATEISM, de catre un regim totalitar. Nu te inteleg, potrivit gandirii d-tale ce trebuiau sa faca? Sa colaboreze cu institutiile regimului criminal? Cei care au facut-o n-au ajuns la inchisoare, mai mult, sunt considerati lasi, tradatori. Probabil ca asta doreai. Dupa cat observ, marturia lor te incomodeaza teribil.

Novaccin said...

Alt perloi al lui Juggernauc:"....modul prin care crestinismul pune problema - glorificand victima si sacrificul - este o religie a pierzaniei, o dogma care se focuseaza si gratifica infrangerea binelui in fata raului. Religie primitiva bazata pe sacrifiu sangeros..."

Defineste binele si mai vorbim.

andreiraduM said...

Iata, cum din nou, s-a iscat o disputa fara fond.
Subiectul, in articolul scris de Jugger, este indemnul la unire, la intregirea unei comunitati si a lua atitudine fata de tot ceea ce se intampla.
Pupatul sau nepupatul moastelor este un subiect bun pentru cancan.
Religia, biserica sunt unelte in mana statului, desi ele ar fi trebuit sa aiba cu totul alt rol.

@Novaccin, vrei sa vezi adevarul, nu vrei sa vezi e treaba ta.
In biblie nu scrie niciunde de pupatul moastelor!

Dar lasa aceasta problema deoparte si concentreaza pe faptul ca biserica, cu toata gasca ei de inalti prelati imbracati foarte elegant si foarte costisitor, cu biserici in miniatura purtate pe cap si cruci atarnate la piept, ce se iau la intrecere cu cele ale cocalarilor, nu face decat jocul politic al celor sus-pusi.
Ea, de buna voie, s-a asezat pe pozitia de sluga docila in mana statului.
De ce?
Pentru a fi subventionata, pentru ca altfel ar pieri!

Concluzie:
avem un tel comun sau ne diferentiem, cum am fost invatati de mici, pe criterii religioase, etnice, sociale etc, vazandu-ne fiecare de parceluta noastra, de viata noastra?

Novaccin said...

nano2k said..."
@Novaccin, rogu-te sa nu te superi pe mine sau pe noi ca ne dam cu parerea aici. Dar si eu cred, alaturi de Juggernaut, ca religia nu este decat o inventie a elitelor tocmai pentru a controla masele."

mda...ati inghitit "zeitgeist" pe nemestecate... vai de mamaliga voastra!

Mad Mike said...

@"novaccin" - Fara suparare, esti doar un alt fanatic religios.

Omule, tu chiar nu vezi ca esti "off-topic" cu tot ce tine de viata reala ???

Din ce stiu eu, in religia pe care o urmezi dumneata, un bun crestin ar trebuii sa o lase mai moale cu ura si retorica plina de venin...corect?! Sau te-au educat altfel pe tine la seminarul teologic?!

@"toata lumea lucida" - Nu va mai obositi cu el, nu merita. Sincer, nu stiu ce cauta aici. Cred ca traieste cu impresia ca sta de vorba cu o mana de bastinasi din America Centrala.

Anonymous said...

novaccin():crede da' si cerceteaza olecuta...rogu-te!
Poti sa-ti explici ce inseamna Marturia Cea Buna?
i-moral,a-moral,a-teism.Teism?

de fapt ce intelegi prin "biserica"?De ce crezi tu ca "a aparut"?N-o lua asa de "personal".

madmike:incorect:un "crestin" are doar "doi obraji"(ca si tine de altfel...nu-i asa?)!Novaccin(de unde va scoateti numele astea?)a "reactionat" la "faptul ca autorul a "pus-o tendentios".E mai sensibil si mai tanar.

anonim pamintean:zau...nu-i de can-can subiectu' cu "oasili".Mai citeste inca o data cartea.

Cristi said...

discutiile religioase sunt cele care starnesc cea mai multa ura.Chiar cred ca ar trebui sa eviti sa scri despre religie.Precum si voi puteti zice ca papa si catolicii au omorat oameni pe capete asa putem zice si noi despre ateism ca a fost promovat de dictatori ceea ce pare ciudat cand au vrut dictatorii binele oamenilor ?(defapt cand a vrut cineva din conducerea vreunei tari ''civilizate'' chestia asta .Sincer va spun evitati sa vorbiti despre religie daca se poate asta nu starneste decat ura si diviziune.Daca vreti unitate atunci evitati subiectul:P.Scuze daca am jignit cu ceva da sincer nu cred ca atacand religia o sa ajungeti undeva.

Anonymous said...

@Novaccin, crede-ma ca nu Zeitgeist mi-a deschis mintea, ci simpla observatie a lucrurilor.

Eu sunt convins ca tu esti bine intentionat si ai o idee diafana in ceea ce priveste institutia Bisericii, insa eu cred ca inconstient aplici egalitatea intre Biserica si divinitate (sau setul de legi, reguli universale) care ne definesc.

Din prisma mea, nu invataturile religiilor sunt problema. Din contra. Eu sunt convins pana in maduva oaselor ca e BINE sa-ti iubesti aproapele. Ca e BINE sa nu ucizi, etc etc. Acestea sunt principii morale de baza pe care, constient sau nu, le aplicam zilnic.

Problema este "furtul intelectual" pe care l-au savarsit unii pentru a putea manipula si chiar ucide in numele religiei. Desigur ca toate aspectele negative sunt ascunse atata timp cat ele servesc cuiva. Desigur ca oamenii, ca gloata, sunt uituci si prosti. Nu ne mai intrebam demult care e adevarul despre "revolutia din '89". Dar ce sa mai vorbim de lovitura de stat din '89 cand nu ne mai intrebam nici macar care a fost adevaratul scop al invaziei Irak-ului sub pretextul "armelor de distrugere in masa".

Am trecut in revista doar cateva repere istorice care s-au sprijinit mai mult sau mai putin pe religie. Sa nu uitam ca s-a vorbit si se vorbeste enorm despre "teroristii musulmani", ca si cum musulman = terorist, iar crestin = victima.

Novaccin, ideea este ca trebuie cu adevarat sa traim intr-o lume libera, in care fiecare sa poata sa creada in ce doreste. Bineinteles, nonvalorile se vor pierde.

Trebuie sa ne cultivam constiinta (care, asa cum zice si Juggernaut, daca ar fi lasata in pace, ar functiona impecabil), iar nu sa fim "educati" in spiritul fricii. Fie ea "frica de Dumnezeu" sau frica de Infern, de epidemii, de bombe, etc.

Novaccin,
Chiar daca nu impartasim aceleasi credinte, eu sunt convins ca si tu esti un om la fel de bun ca si mine.

Atata doar ca privim lucrurile din perspective diferite.
Atata doar ca suntem putin individualisti si credem ca noi detinem Adevarul, iar orice expresie a sa diferita de expresia pe care noi o vedem / percepem este gresita.

Aici fiecare din noi trebuie sa lucram, sa ne dam seama ca o credinta diferita (nu numai in sens religios) nu ne face dusmani, inamici, ci cel mult competitori, dar o competitie in sensul ei sportiv, adica lipsita de duritati si anihilari reciproce.

Crezi ca daca eu nu sunt un om religios, nu am comis si nu voi comite tot atatea fapte crestinesti ca si tine? Sa stii ca si eu ajut pe cine si cat pot. Nu o fac din altceva decat compasiune. Nu ma intereseaza viata de dupa. Cel putin nu constient.

Sper ca ideile din acest mesaj sa-mi fie bine intelese si mai degraba sa ne apropie decat sa ne dezbine. Daca ne apropie e posibil sa nu castigam nimic. Daca ne dezbina cu siguranta pierdem. Fiecare e liber sa aleaga.

originar said...

@nano2k : nu iti mai bate gua de pomana; am intrat pe blogul lui @novaccin; e clar , tipul e student la vreun seminar teologic ortodox, tot blogul lui e dedicat religiei, mucenicilor, moastelor, doctrinei ortodoxe, si alti termeni religiosi pe care un om normal nu le-a auzit niciodata, decat daca a facut o scoala teologica in acest sens, termeni si doctrine pe care, intreacat fie spus, nu-i intalnesti nici macar in biblie, deci e vorba clar deja de o religie fabricata la modul tendentios in istoria recenta - cateva sute de ani (desi nici cu biblia nu prea sunt de acord, caci e un ghiveci de chestii amestecate, si in care ff multe se contrazic); in conluzie, @novaccin nu prea are nimic in comun cu ceea ce discutam noi aici, este adeptul unor cu totul alte principii de viata, (ceea ce e ok, fiecare are dreptul la propriile princpii, dar nu inteleg de ce se ambaleaza sa ne infiereze cu atata venin, intocmai ca un fanatic religios); singurul aspect in care suntem de aceeasi parte a baricadei este demascarea vaccinurilor ca instrumeent de imolnavire si decimare a populatiei; din pacate, si aici inchei, persoane ca @novaccin fac mai mult rau luptei pt drepturile si libertatile individuale; de ce? pt. ca, intocmai cum la mitingul impotriva pasapoartlor biometrice sau cel impotriva homosexualitatii, televiziunile ne aratau in mod sistematic(si intentionat)doar babe si popi cu icoane in mana, ceea ce a creat in constiinta publicului larg ideea ca cei ce sunt impotriva acestor chestii sunt doar babele sclerozate si pupatorii de moaste, asa ca a decredibilizat lupta noastra pt adevar.

Anonymous said...

need2trip:partial adevarat(partial color).
Adica:1.da,tv.-ul arata exact ignoranta celor care ies in strada.Daca ii intrebi de ce protesteaza ei spun ce "li s-a spus sa spuna"!Nu-i de condamnat...e doar de observat lipsa scolii(de acasa si mai apoi scoala generala,etc.- discurs pe masura).De aceea e bine sa avem Scoala.Bazele se pun acolo(chiar daca scoala actuala este atat fragila;totusi te invata a,b,c-ul).Este adevarat si faptul ca cei care au inceput sa "se revolte"("aia cu carte") lucreaza contracronometru.Cerc vicios.Tot atat de adevarata este si saracia economica:nu ai bani de internet.Si..chiar daca ai avea..nu stii ce sa cauti ca n-ai baza!
Zona rurala este in evul mediu intunecat(nu ala timpuriu!).Asa s-a vrut!De mult!E in interesul "alorlalti" sa mentina ignoranta.E usor sa o faca fara a fi inteligenti.
Adu-ti aminte:"noi muncim nu gandim,moarte intelectualilor,clasa muncitoare conduce"...Suna cunoscut?
Mediul te influenteaza...si pentru a ramane cat mai putin influentat trebuie sa ai baza clara!
2.Acum:"popi si babe":se impart si ei pe diferite grade de constiinta.E bine ca ies in strada...e bine ca li se vad fetele.Asa..poate ne vom da seama de durerea reala suportata inconstient.Vezi tu... si durerea are rolul ei educator.
Despre popii mai tineri(parintii preoti mai in varsta si Adevarati:au facut ce au putut in conditiile "date"...si nu in conditii ideale):sunt preocupati de schimbarea calendarului si alte alea(batice pe cap la muieri,canoane la pacatosi,tampenii,etc) si nu de educarea reala a oamenilor:fie pentru ca nici ei nu Stiu(foarte probabil),fie din orgoliu,fie din pura prostie.Multi chemati,putini alesi(valabil in orice domeniu care are de a face cu oamenii)!.
3.Lumea e "bolnava"...si e greu de acceptat ca boala este in primul rand la nivel psihic.De la Capul asta pornesc toate.
4.Chiar si asa..se poate.Simt ca se poate castiga "timpul pierdut".Este ceva care nu se vede si care ne sustine!

CURAJ.
De mentionat insa ca:in zbor esti de cele mai multe ori singur.

Juggernaut said...
This comment has been removed by the author.
Juggernaut said...

"Lumea e bolnava...si e greu de acceptat ca boala este in primul rand la nivel psihic."

Corect. Frustrarea (materiala si sexuala) organizare sociala artificiala isi spune cuvantul - distruge creierul ; metaforic il invaluie cu o tabla de sah de elemente contrare (+/-) care nu fac decat sa se anihileze unele pe altele. Demoralizare si confuzie.

Spiritualitatea sintetica (religia si dogma) au creat escapismul religios (opiul mintii) si neimplicarea sociala.

Societatea este bolnava la nivel psihic. Societatea este adusa in pragul disperarii sa ceara unui stapan sa o conduca.

Anonymous said...

Perfect adevarat juggernaut.
E dificil de re-pus in Drepturi Totul(de la a la z).
Se fac inca greseli...dar asa este la orice Inceput de drum.
De la educatori,invatatori,profesori,consultanti bancari(si cei ce lucreaza in domeniul acesta),ingineri,jurnalisti,artisti,medici,preoti,etc...toti trebuie sa se intrebe ce pot face pentru ceilalti.Sa explice cu rabdare-fiecare pe nivelul lui de scoala si profesie-de ce se intimpla ceea ce se intimpla.Sa ofere ACCES LIBER LA INFORMATIE!
Asa se vor normaliza si relatiile interumane.

Politicienii,camatarii vor dispare.La fel si securistii(se-curistii)@comp.(colaboratori din toate domeniile).
De ce?Pur si simplu nu isi vor "mai gasi locul".

ps:personal as vrea sa "dispara si medicii;as vrea sa se transforme in cercetatori".Sunt atatea lucruri de cercetat si stiut.

Asa vom re-deveni ceea ce am fost!

Stiu ca undeva,pe alt plan,e deja implinit.
Si nu,nu am luat-o razna.Sunt treaz.
Cu respect.

AngelA said...

Vorbind de lumea in care traim si de sclavii ei, adica eu si tu si mai bine de 90% din co-planetarii nostri, va propun sa vedeti un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

Filmul se numeste:
"De la servitude moderne"

realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

Traducerea im lb. romana o gasiti pe www.titrari.ro, mai precis la:

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

Vezi si da mai departe...

AngelA said...

Vorbind de lumea in care traim si de sclavii ei, adica eu si tu si mai bine de 90% din co-planetarii nostri, va propun sa vedeti un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

Filmul se numeste:
"De la servitude moderne"

realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

Traducerea im lb. romana o gasiti pe www.titrari.ro, mai precis la:

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

Vezi si da mai departe...