Monday, May 11, 2009

Politistii pot trage fara somatie

De anul viitor, poliţiştii subordonaţi edililor vor fi dotaţi cu arme de foc, pe care le vor putea folosi chiar şi fără somaţie.Cu alte cuvinte politia locala este subordonata primarilor, acestia devenind niste mici dumnezei. Baronii locali vor deveni warlorzi pe cale legala. Structurile militare si semi-militarizate trebuie sa fie sub comanda guvernului si controlul parlamentului. Asistam deci la o pervertire a descentralizarii marca Boc si PD-L !

Primarii sunt alesi de comunitate prin vot uninominal (un mic, o bere, un kg. de faina, etc.) si nu fac parte din guvern sau parlament. Primul lucru care l-au facut kosovarii a fost sa alunge politia sarba si sa isi faca propria politie locala transformata acum in armata. Se dau legal structuri paramilitare pe mana unor baroni locali dubiosi care vor folosi pentru protejarea interselor lor locale cum ar fi ...autonomia teritoriala. Atunci sa il vad pe Nica cum va reinstaura ordinea statala de drept.Mai mult aici

Legea vine imediat dupa ce aramata are voie sa traga in copii si in femei gravide. Mai mult aici

Citeste si :

3 comments:

originar said...

stiu ca e off-topic, dar e important; iata, s-a decis:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5698458-camera-deputatilor-pasaportul-biometric-costa-290-lei-cel-simplu-temporar-96-lei.htm

Anonymous said...

Daca toti retardatii de la politia comunitara vor trece in cadrul politiei locale inseamna ca o sa avemun fel de west-ul salbatic in toate satele si comunele obosite.

Anonymous said...

a dat putere politiei ca pe vrenmea lui ceausescu. eram clasa a 3-a si cand am venit acasa de la scoala un politist batea infiorator de rau un barbat. era plin de sange si dadea in el cu picioarele si cu bastonul. am venit acasa si am plans toata ziua.
din pacate nu mizez pe faptul ca si politia are familie, sotie si copii. la "revolutie" armata si militia s-a intors impotriva vechiului sistem la comanda celor de sus. nu ar fi facut-o altfel. in acest moment daca lumea ar iesi in strada ca atunci, ar fi toti macelariti.