Thursday, May 14, 2009

Acordul cu FMI este secret

Creditul de la FMI în valoare de aproape 20 de miliarde de euro, este asumat de întreaga tara din impozitele colectate de stat de la populatie. Cu toate acestea romanii NU vor cunoaşte cu exactitate care sunt condiţiile acordului semnat de Romania cu Fondul Monetar International , Comisia Europeana si alte institutii internationale.

Un calcul simplu : 20 de miliarde EUR impartite la 4,5 milioane de romani care muncesc si care inca sunt suficienti de boi sa mai plateasca taxe inseamna 4444 EUR datorie de om... O parte din banii astia ajung intr-un fel sau altul la baietii aia smekeri din Bamboo, Fratelo si zona de fitze cu sampanie Cristal... scopul ocult al acestor oaze este sa te frustreze ca sa te faca sa vrei sa urci cat mai sus in piramida, sa iti permiti si tu - aceste chestiuni sunt un fel de acceleratori ai pinguinismului social.

Revenind, ai primit deci o datorie din partea statului de 4444 EUR si nu vei afla nimic despre conditiile de plata si pentru ce vor fi folositi acesti bani...

Blestemati si in sclavie sa fie toti ignorantii pe veci ! Cinste Elitei Bilderberg ca stie multa sociologie, isi cunoaste bine sclavii, stie ca au un mare potential genetic pentru a fii iobagi sau tarfe !

SFAT
Daca inca esti elev sau student, iti spun sincer nu ai nicio sansa in noua societate - abandoneaza scoala ! Asimilarea in acest sistem bazat pe mitul carierei pinguinului nu iti va oferi nimic mai mult decat multa rutina, stress, datorii si sclavie. Din pacate cei prinsi deja in sistem sunt mult prea mandrii sa iti spuna franc acest mare adevar (secret). Niciodata parintii tai nu iti vor marturisii ca viata lor a fost un fiasco total si ca in afara de cateva petreceri si a cel mult unui concediu restul a fost o mare rutina gri !

In aceste vremuri cei ce se spetesc pe altarele corporatiilor nu mai sunt demni de repectul tau, ci poate cel mult de mila si dispret. Idem pentru soldatii idioti care mor prin Afganistan si alte zone de cacat pentru razboaiele altora, dar pe banii nostri...

Stii ce este sistemul ? iti spun eu aici ce este sistemul...
Stii ce este societatea ? iti spun eu aici ce este societatea...
Stii cum se fac banii ?

iti spun eu cum se fac banii :

11 comments:

Anonymous said...

Mega-super-SFAT!

Poate e putin exagerat, dar e mult mai bine asa decat indoctrinat.

Chiar si mie mi-e putin greu sa accept realitatea asta, dar sper sa ii pot indrepta corect pe viitorii mei copii.

Damian said...

Juggernaut,sunt pe punctul de a termina o facultate...la putinul la care il stiu si incerc sa-l extind si la credintele pe care le am acuma,o fac numai ca sa-i ofer o bucurie mamei,care cum zici si tu a avut o viata gri,chiar daca aceasta bucurie este tot o iluzie si ma vrea cat mai potrivit in sistem,intentia ei e buna la radacina.Cateva idei am,dar zi-mi tu parerea ta ce as putea sa fac?

Juggernaut said...

...Aventura, Natura, Initierea, Calatoria...

spune NU rutinei, vietii bicisnice de mic burghez, harciog de obiecte care isi traieste toata viata in acelasi loc legat de rude si familie - obligatii sentimentale...

Damian said...

Iti multumesc pentru cuvintele,raspunsul si timpul acordat.Sufleteste inteleg,dar mintea mea limitata si manipulata ma atentioneaza ca as vrea sa aflu ceva mai practic,ce e de facut nu ce trebuie sa evit,de evitat vad multe.Oricum nu doream sa deranjez,eram curios de un raspuns/parere.Ca avem o problema si ca sunt destule in neregula vad,sper doar sa-mi gasesc raspunsurile din suflet.

Juggernaut said...

Nu vei face bani din ceva ce nu iti place sa profesezi. Vei fii cel mult mediocru.

Pe de alta parte daca ai sa te "apesi" tare pe cariera vei compensa nasol pe alte parti prin tot felul de excese (alcool, sex, abuz de putere etc)...

Deci daca tot trebuie sa muncesti macar fa ceea ce iti place cat de cat... munca iti este si asa impozitata, daca si atunci cand muncesti nu iti place... e naspa rau...

dar intuitiv ghideaza-te dupa ceea ce ti-am spus eu inainte...

Viata este o aventura nu o rutina gri cum ar vrea sistemul sa ane invete.

Damian said...

Iti multumesc din suflet.
Desi sunt tanar am avut 2 slujbe,una chiar f serioasa si una care ar putea fi numita de joaca,ambele de joaca in perspectiva.
In cea serioasa,de stat,eram cel mai mic angajat iar in cea de joaca eram cu oameni de varsta mea.Nu m-am inteles cu nici una,de la cea serioasa am plecat,de la cea de joaca am fost pus pe liber.Oricum oscilam intre suparare si compasiune pentru cum lucreaza,ce cred si ce traiau oamenii respectivi cu care am intrat in contact.
Cu cei de varsta mea am incercat sa vorbesc,intelegeau si vedeau absurdul dar ramaneau neschimbati.

Apropo de cei care lupta in razboaiele altora ca prostii,am auzit in anii terminali de liceu si acuma de la cunostinte care au terminat invatamantul superior si nu au perspectiva cum Legiunea Straina ar fi o scapare.E bine totusi ca poti sa-i faci sa ezite foarte usor doar din cateva vorbe.
Cunosc multi sportivi,unul care a avut circumstante favorabile si face niste bani,dar pentru el e chin nu e pasiune si odata cu banii tocmai ajunge mai disperat dupa stilul Dorobanti si face din ban religie.

Anonymous said...

Damian,

In primul rand iti apreciez sinceritatea si faptul ca incerci sa gasesti raspunsuri la preocuparile tale. Dar si mai laudabil este ca se vede ca esti deschis. Nu esti unul din acei oameni care eticheteaza lucrurile si le inchid in camara unde vor expira sau vor putrezi.

Totusi, Juggernaut, problema este ca mintea umana este avida de cunoastere, are nevoie sa isi exprime creativitatea, etc.

Cum putem sa obtinem lucrurile astea doar visand, calatorind, etc (presupunand ca avem resursele necesare)? Intrebarea nu e catusi de putin tendentioasa.

PS: de unde esti? Ma gandesc ca mi-ar placea la un moment dat sa ne intalnim la un suc / bere (cafea si tigari nu bag in mine). Eu sunt din Cluj-Napoca.

Damian said...

Mesajul lui Juggernaut e foarte puternic si de apreciat cum sunteti toti cei cu care se poate vorbi.
Oricum mintea mea limitata(sau care ma tine limitat) si manipulata cum ziceam,cauta respunsurile astea,poate pentru supravietuire sau adaptare,din frici,dar totusi ramane o intrare importanta si un filtru pentru informatiile pe care doresc sa le aflu,pervertita sau deschisa.Sper doar sa nu fiu rezultatul ei toata viata si chiar ma gandeam ca un compromis constient te compromite totusi cu timpul gandindu-ma la presiunea exterioara si a constiintei colective pe care o simt sa ma aliniez sistemului sau de fiecare data cand mi-am urmat sufletul si parea ca fac totul opus acestei constiinte pt ceilalti.

nano2k,nu pot sa-mi dau seama din postul tau daca p.s.-ul este pt mine sau Juggernaut,daca vorbesc in plus sorry.Eu sunt din Buc.Si mie mi-ar placea f mult sa se intersecteze drumurile noastra la un moment dat ca sa folosesc un cliseu.

Anonymous said...

Damian, initial am adresat intrebarea catre Juggernaut.

Dar fireste, cu oricare dintre voi mi se va "intersecta drumul" cred ca ar fi un lucru benefic.

In alta ordine de idei, de curand am vazut pe MGM filmul "Proscrisii". Interesanta idee... :)

Anonymous said...

Oferi o viziune clara asupra problemei (uneori pasiunea cu care vorbesti face sa para ca exagerezi), dar nu oferi solutii.
Daca renuntam la scoala, ce facem? E foarte important sa fii constient de realitatea in care existi, dar nu poti sa renunti la ea, numai pt ca nu iti convine.
Asta e lumea in care traim, si trebuie sa jucam dupa regulile ei. Daca pinguinii voteaza o lege stupida, tot trebuie sa i te supui, ori, altfel, esti pedepsit. Asta e relaitatea. Ce solutie avem, decat sa incercam sa jucam destept, dupa regulile care ne sunt impuse?

Damian said...

Fight club,Vendetta,American Beauty si chiar Matrix pun foarte bine in scena lucrurile astea.Daca luam cele doua polaritati iese la suprafata intrebarea cum esti mai impacat,de unde si ,,this isn't a week-end retreat" sau cel din Matrix care dorea reintoarcerea in joc dar care-free.

Chiar si cand te hotarasti sa faci ceva cu o informatie primita sau o revelatie sau cand te ia cineva cu forta si-ti arata ce se intampla ai ezitari si nu stii care drum ar fi mai bun.Poti prefera o viata simpla chiar daca esti avut financiar in sistemul in care banul e D-zeu sau poti accepta pana si liniaritatea ,,calma" din sistem cand vezi ca nu e ceea ce sperai dincolo.

Adevarul poate fi binecuvantare sau blestem.

Cred ca oricand ne-ar ajunge cutitul la os am fi in stare sa traim ca in fight club de exemplu sau chiar sa formam o comunitate self-sustained.Singura dilema ar fi daca ar castiga libertatile dobandite sau facilitatile sistemului pierdute.