Friday, May 1, 2009

1 Mai revolutionar


Germania
Cinci mii de politisti mobilizati, proteste in Berlin si Hamburg, sloganuri anti-capitaliste, containere de gunoi incendiate, politisti batuti. De ce ?
Pentru ca Germania acum 2 ani avea un deficit (o datorie) ridicol de mica : numai 480 EUR. Actualmente (dupa criza) au ajuns la un deficit (datorie catre banci din bani publici, din taxe) de 1500 de miliarde adica 1.538.554.924.488 sau altfel spus un trilion, peste cinci sute de miliarde si restul de cifre a afisat ceasul datoriilor Germaniei, la 15 ianuarie 2009. In fiecare secunda, datoria creste cu 4439 de euro. Sunt datorii de stat, le plateste contribuabilul, din impozite si taxe. Unul din trei nemti vrea sa iasa in strada impotriva UE si a globalizarii ! La televizor in afara de Nikita, porno piticu' si ceva huligani nu o sa vedeti mare lucru din aceste proteste.

Franta si Spania
Opt uniuni sindicale protesteaza impotriva lui Sakrozy si cum si-a indatorat populatia catre banci private ; ceva similar si la Madrid pentru ai lor lideri... mentionez ca in Spania cota somajului este de 17%, iar mostenirile se impoziteaza cu 65 % ca si in Anglia.

Citeste si :
Lista impozitelor din Europa
Creditul ca instrument de inrobire a omenirii

2 comments:

TLP said...

Capitalismul prin definitie se opune interventiei statului in economie, deci protestantii ar putea la fel de bine sa protesteze impotriva socialismului (aka: interventia statului in economie).

garcealau said...

Kaput-alismul este prin definitie o deformitate. MAXIMIZAREA profitului este cel mai mare sadism posibil !
Comunismul a dat cu capul in zid, kaputalismul merge in plin desert. ce ne ramane? Culmea, solutii sunt cacalau. miscarea zeitgeist nu suna rau deloc. Dar miscarea MONDRAGON are un succes FULMINANT!-deviza lor:"orice patron e angajat si orice angajat e si patron". Au rata de succes de 99 % !!! interesativa