Sunday, March 29, 2009

Probele obtinute prin tortura sunt permise in Romania

Dupa legalizarea incestului asistam la legalizarea torturii in proiectul Codului de procedura penala: Probele obtinute prin tortura sunt permise. Orice persoana care se pregateste sa comita o infractiune poate fi urmarita Restul aici

Art.100 permite folosirea de probe obtinute in mod nelegal, chiar si in mod exceptional, inclusiv probe derivate din probe obtinute prin tortura, tratamente inumane sau degradante.

Ba mai mult, Persoanele "suspecte de a comite o infractiune" pot fi supravegheate prin mijloace audio, video, pot fi urmarite prin GPS si li s-ar putea controla tranzactiile financiare, se arata in noul Cod. Ce inseamna persoana "suspecta de a comite o infractiune"?? Practic, orice cetatean din Romania poate fi suspect de a comite o infractiune!

Prin schingiuire si tortura oricine va marturisii cele mai incredibile lucruri doar pentru a scapa de chin si durere... Romanii au un trecut glorios de tortionari barbari.

PRINTEAZA LIPESTE DISTRIBUIE

VA INDEMN LA RASPANDIREA ACESTOR INFORMATII DE LARG INTERES PRIN FLUTURASII DE MAI JOS (APASATI PE EI PENTRU A SALVA IMAGINEA MARE) :














De ce guvernele cu buna stiinta ne arunca intr-un mileniu fascist totalitar ?

De ce guvernele ne-au vandut bancilor ?

De ce trebuie noi oamenii de rand sa platim pagubele bancilor private ?


Mergeti la protestele ce vor avea loc si dati fluturasi oamenilor intrucat acestia protesteaza fara sa stie adevarata cauza a neajunsurilor lor ! Trimite linkul acestui blog tuturor oamenilor pe care ii stii. Apuca-te si informeaza pe oricine ai ocazia ! Opreste fascismul, opreste totalitarismul !

Contez pe tine sa raspandesti mesajul !


5 comments:

originar said...

incredibil! am citit si eu deunazi in presa modificarile propuse a se aduce codurilor penal , civil , si de procedura si am ramas cu gura cascata; ne intoarcem asadar in negura istoriei prin permiterea torturii si prin controlul statului assupra cetateanului; v-am mai zis : e neaparat nevoie sa ne organizam , cei ce gandim altfel decat turma; altfel, vom regreta mai tarziu; e bine sa fim pregatiti; nu stiu in ce mod, dar nici sa stam cu mainile in san si sa asistam cum ni se restrang la maxim libertatile; sau macar sa ne cunoastem intre noi, sa ne intrunim odata, undeva, pt a si ca suntem mai multi la o adica si putem conta unul pe altul; nu stiu, poate parea naiv ce am spus......daca da, veniti voi cu propuneri mai interesante.

Anonymous said...

Viata devine din ce in ce mai interesanta. Azi maine, cei ca noi, vor fi declarati inamici publici. Incepe o noua vanatoare de vrajitoare. Felicitari pentru postare si pentru fluturasi, e un pas inainte. Cu mult respect, Cosmin.

Anonymous said...

ganditi-va la o societate in care nimic nu iti apartine si paradoxal, totul iti apartine. o societate condusa nu de egoism ci de sentimente mult mai nobile si anume altruismul si iubirea. nu putem trai singuri suntem interconectati uni cu ceilalti si toti cu pamantul. va recoman o carte: UN NOU PAMANT-ECKHART TOLLE o gasiti pe http://www.scribd.com/doc/13498593/Eckhart-Tolle-Un-Nou-Pamant
VA PROVOC SA GANDITI LIBER ,VA PROVOC SA IMPARTASITI VIZIUNEA NU A MEA ,A NOASTRA ,A UNEI SOCIETATI IDEALE.
AVEM SANSA SA DEMONSTRAM LUMII INTREGI CA NOI ROMANII PUTEM SCHIMBA LUMEA, CA NOI ROMANII INVINGEM SISTEMUL
autoguvernare_economica@yahoo.com
impreuna construim viitorul

Mad Mike said...

Poti conta si pe mine in raspandirea manifestului. Adevarul, mai presus de orice,trebuie sa iasa la iveala. Depinde de noi sa schimbam ceva. Trebuie sa vrem mai mult decat observatie.....trebuie sa intervenim. SCHIMBARE!ACUM!

Mad io said...

Citat Eckhart Tolle - "Singura actiune care nu porduce o reactiune opusa este actiunea tintita spre binele tuturor, intregului". Tot universul este in acest citat scurt.

"Si tu vei disparea intr-o zi iar scaunul pe care statea-i va fi gol.Dupa putinii ani petrecuti aici te vei reintoarce in lumea fara forme.
Viata din fiecare individ si chiar orice forma de viata reprezinta de fapt o lume prin care universul se experimenteaza pe sine, iar cind forma ta se va disipa o lume va lua sfirsit dintr-o multitudine de lumi".

Ce frumos trebuie sa fie cind realizezi si simti cine esti dincolo de forme - ginduri, emotii, corp. Bucurie interioara pura.

Schimbarea vine din fiecare dintre noi, acesta este si motto-ul acestiu blog, acest lucru trebuie sa il retii si restul vine de la sine.