Thursday, March 26, 2009

Totalitarism si Fascism

Toate sistemele totalitare si-au justificat controlul draconic asupra propriei populatii in baza luptei impotriva unui "inamic national" inter sau extern.

Ne aflăm implicaţi într-un Război Împotriva Terorii, noi împreună cu multe alte state, luptându-ne împotriva unui inamic invizibil, un război ce nu se poate sfârşi. Şi pe parcursul acestui război ni se fură din drepturi, devenim din ce în ce mai monitorizaţi, ne dezumanizăm. Noi acum ne aflăm în cel de-al treilea război mondial.

Al treilea război mondial este de natura politico-economica si tinta principala este mintea si indoctrinarea ta, transformarea ta intr-o drona biologica obedienta si platitoare de taxe, taxe care se livreaza direct bancilor.

Rusia a atacat Georgia spunând că acest stat sprijină terorismul, că desfăşoară acţiuni de epurare etnică în Oseţia de Sud. America a atacat Afganistanul si Irakul pentru că sprijineau terorismul. Coreea de Nord era pe listă, dar acum că se ocupă China de ea nu mai este nevoie de război. Israelul îşi atacă vecinii pentru că aceştia sprijină terorismul. Ni se bagă pe gât ideea că Iranul sprijină terorismul. Impresia mea este că nu va exista un război între statele importante, Rusia va întra singură în NATO, iar China mai mult sau mai puţin devine modelul Noii Ordini Mondiale.

No comments: